Socijalizam je danas bolji od kaptializma
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Socijalizam je danas bolji od kaptializma
vuksadinare wrote:ni's se nije pogubilo..bulj prekjucer kaze da bi se ipak mozda slozio sa te peruca ali ako drzava bude 100% vlasnik...znaci u tom grmu lezi zec...sad kao plin nije zagadjivvac ako drzava bude unutra 100%...dakle kod privatnika ces tesko uhljebiti rodijake ali ako je drzavno vec puno lakse..dared wolf wrote:Ovdje ti se sve pogubilo...Gledaš Sabor i ništa ti nije jasno...vuksadinare wrote:pa zar petrov i bulj kao i sincic te pernar ne vicu stalno sve treba biti drzavno inace sve drugo je veleizdajaPinochet wrote:jučer su kinezi dozvolili da im stranci privatiziraju banke.. itd. kako kineska ekonomija raste, da bi održala visoke stope rasta, moraju eliminirati sve više tih ostataka komunizma.. tih državnih firmi, monopola itd.. svake godine po malo..
jedino u Čardaku se ide obrnuto.. nacionalizacija Agrokora možda i INE, odbijanje reformi itd
bulj je seronja na stotu. što se izasro glede peruče to u životu rijetko se vidi. ali neka ... demokracija, ''vlaji'' ima one koje izaberu.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
vuksadinare wrote:kakav muf..oduvijek mi je ta koka bila turbo seksi...mozda i najseksi od svih glumicared wolf wrote:Nije još, ali blizu smo toga...Premda neki s pravom upozoravaju na opasnosti koje bi mogle nastati...pismejker wrote:ma dosegla je ona svoj puni kapacitet...sva je jedra..red wolf wrote:Soocijalizam će se dogoditi kad umjetna inteligencija ostvari svoj puni potencijal...Čak možda i prije te točke njena razvoja...
bome ... treba je komad i danas.
2017-10-12
ma ti bulji su inace caknuti u glavu...susjedi..njegovi rodjaci su onomad silovali i ubili onu malu prije desetak godina kako se zvala...antonela ili tako nekako..to je bio hrvatski 'twen peeks' ako se sjecateKavran wrote:vuksadinare wrote:ni's se nije pogubilo..bulj prekjucer kaze da bi se ipak mozda slozio sa te peruca ali ako drzava bude 100% vlasnik...znaci u tom grmu lezi zec...sad kao plin nije zagadjivvac ako drzava bude unutra 100%...dakle kod privatnika ces tesko uhljebiti rodijake ali ako je drzavno vec puno lakse..dared wolf wrote:Ovdje ti se sve pogubilo...Gledaš Sabor i ništa ti nije jasno...vuksadinare wrote:pa zar petrov i bulj kao i sincic te pernar ne vicu stalno sve treba biti drzavno inace sve drugo je veleizdajaPinochet wrote:jučer su kinezi dozvolili da im stranci privatiziraju banke.. itd. kako kineska ekonomija raste, da bi održala visoke stope rasta, moraju eliminirati sve više tih ostataka komunizma.. tih državnih firmi, monopola itd.. svake godine po malo..
jedino u Čardaku se ide obrnuto.. nacionalizacija Agrokora možda i INE, odbijanje reformi itd
bulj je seronja na stotu. što se izasro glede peruče to u životu rijetko se vidi. ali neka ... demokracija, ''vlaji'' ima one koje izaberu.
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
vuksadinare wrote:ma ti bulji su inace caknuti u glavu...susjedi..njegovi rodjaci su onomad silovali i ubili onu malu prije desetak godina kako se zvala...antonela ili tako nekako..to je bio hrvatski 'twen peeks' ako se sjecateKavran wrote:vuksadinare wrote:ni's se nije pogubilo..bulj prekjucer kaze da bi se ipak mozda slozio sa te peruca ali ako drzava bude 100% vlasnik...znaci u tom grmu lezi zec...sad kao plin nije zagadjivvac ako drzava bude unutra 100%...dakle kod privatnika ces tesko uhljebiti rodijake ali ako je drzavno vec puno lakse..dared wolf wrote:Ovdje ti se sve pogubilo...Gledaš Sabor i ništa ti nije jasno...vuksadinare wrote:
pa zar petrov i bulj kao i sincic te pernar ne vicu stalno sve treba biti drzavno inace sve drugo je veleizdaja
sjećam se, 2002. .... ivan bulj silovao i ubio anđelu bešlić ... ma katastrofa ... tipa bi lagano kurio na električnom stolcu do smrti majku mu jebem.
2017-10-12
to je ovom bulju prvi rodjak..od dva brata djeca...Kavran wrote:vuksadinare wrote:ma ti bulji su inace caknuti u glavu...susjedi..njegovi rodjaci su onomad silovali i ubili onu malu prije desetak godina kako se zvala...antonela ili tako nekako..to je bio hrvatski 'twen peeks' ako se sjecateKavran wrote:vuksadinare wrote:ni's se nije pogubilo..bulj prekjucer kaze da bi se ipak mozda slozio sa te peruca ali ako drzava bude 100% vlasnik...znaci u tom grmu lezi zec...sad kao plin nije zagadjivvac ako drzava bude unutra 100%...dakle kod privatnika ces tesko uhljebiti rodijake ali ako je drzavno vec puno lakse..dared wolf wrote:
Ovdje ti se sve pogubilo...Gledaš Sabor i ništa ti nije jasno...
sjećam se, 2002. .... ivan bulj silovao i ubio anđelu bešlić ... ma katastrofa ... tipa bi lagano kurio na električnom stolcu do smrti majku mu jebem.
2015-09-08
red wolf wrote:Došli smo do toga da ću se ja složiti sa tobom...Neki ludi dan je danas...vuksadinare wrote:kakav muf..oduvijek mi je ta koka bila turbo seksi...mozda i najseksi od svih glumicared wolf wrote:Nije još, ali blizu smo toga...Premda neki s pravom upozoravaju na opasnosti koje bi mogle nastati...pismejker wrote:ma dosegla je ona svoj puni kapacitet...sva je jedra..red wolf wrote:Soocijalizam će se dogoditi kad umjetna inteligencija ostvari svoj puni potencijal...Čak možda i prije te točke njena razvoja...
JESUS..!!! Ezeku,jel sve oke sa tebom???
Guest- Guest
Zašto?...Žena je bomba...Tada i danas...pismejker wrote:red wolf wrote:Došli smo do toga da ću se ja složiti sa tobom...Neki ludi dan je danas...vuksadinare wrote:kakav muf..oduvijek mi je ta koka bila turbo seksi...mozda i najseksi od svih glumicared wolf wrote:Nije još, ali blizu smo toga...Premda neki s pravom upozoravaju na opasnosti koje bi mogle nastati...pismejker wrote:
ma dosegla je ona svoj puni kapacitet...sva je jedra..
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Zašto?...Žena je bomba...Tada i danas...pismejker wrote:red wolf wrote:Došli smo do toga da ću se ja složiti sa tobom...Neki ludi dan je danas...vuksadinare wrote:kakav muf..oduvijek mi je ta koka bila turbo seksi...mozda i najseksi od svih glumicared wolf wrote:
Nije još, ali blizu smo toga...Premda neki s pravom upozoravaju na opasnosti koje bi mogle nastati...
ahhhhhh..prljavo ljudsko biće,kaj ti je samo na pameti...
Guest- Guest
Nema 7ma odvaljuje,bio ljud ili duovni zajeb...
Guest- Guest
crvenokosa...najjace zenske u krevetu..iz iskustva znam i po istrazivanjima.....nikad losa tijela nemaju..a face su im jebeno seksi...ali ih osobno za zene ne bi stel..prevatren temperament...
2015-09-08
EJ-MEN Fučino..vuksadinare wrote:crvenokosa...najjace zenske u krevetu..iz iskustva znam i po istrazivanjima.....nikad losa tijela nemaju..a face su im jebeno seksi...ali ih osobno za zene ne bi stel..prevatren temperament..
Guest- Guest
kara mi se digne od same pomisli i na karamarkovu zenu..canjuginu pirusku pogotovo sa faksa kad je se sjetim a sve crvenokose sa nebeskom guzom,sisama..i jeboizazovnim facama
2015-09-08
Pa nisam gledao Voyager zbog specijalnih efekata u samojj seriji...pismejker wrote:red wolf wrote:Zašto?...Žena je bomba...Tada i danas...pismejker wrote:red wolf wrote:Došli smo do toga da ću se ja složiti sa tobom...Neki ludi dan je danas...vuksadinare wrote:
kakav muf..oduvijek mi je ta koka bila turbo seksi...mozda i najseksi od svih glumica
red wolf-
2016-02-10
vuksadinare wrote:kara mi se digne od same pomisli i na karamarkovu zenu..canjuginu pirusku pogotovo sa faksa kad je se sjetim a sve crvenokose sa nebeskom guzom,sisama..i jeboizazovnim facama
red wolf-
2016-02-10
vuksadinare wrote:kara mi se digne od same pomisli i na karamarkovu zenu..canjuginu pirusku pogotovo sa faksa kad je se sjetim a sve crvenokose sa nebeskom guzom,sisama..i jeboizazovnim facama
YEBAT..!!!
Guest- Guest
Duovno Biće..to jedino i smijues gledati..red wolf wrote:Pa nisam gledao Voyager zbog specijalnih efekata u samojj seriji...pismejker wrote:red wolf wrote:Zašto?...Žena je bomba...Tada i danas...pismejker wrote:red wolf wrote:
Došli smo do toga da ću se ja složiti sa tobom...Neki ludi dan je danas...
Guest- Guest
molim? a koga bi ti? pa zar nije kina najveća i najjača socijalistička zemlja današnjice?Kserks_ wrote:Nikad gluplja osnova za usporedbu..
ti bi za kapitalističku zemlju uzeo sigurno hrvatsku, a za komunističku bi uzeo neku iz južne amerike?
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» Kritika Milanovica!Jucer drug danas gospodin,jucer za Tita danas protiv
» Hrvati u šoku: Pa zar i Rumuni bolji od nas
» Rusi: Su-57 bolji je i od F-22 i F-35
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» Kritika Milanovica!Jucer drug danas gospodin,jucer za Tita danas protiv
» Hrvati u šoku: Pa zar i Rumuni bolji od nas
» Rusi: Su-57 bolji je i od F-22 i F-35
Page 2 of 2