Prosvjed nacista u Poljskoj, mladima nije dovoljno usađen osjećaj krivnje zbog Holokausta
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Prosvjed nacista u Poljskoj, mladima nije dovoljno usađen osjećaj krivnje zbog Holokausta
istina samo ovo rade i nama naši političari - " to svabo dobro iscijedi,i jos slabije plati,pa ovi onda nemaju volju za nis... "pismejker wrote:Mada,svabi vec potiho su dobro pocistili te kozojebe,bar iz mog grada,ne vidjam ih tako puno,valjda samo ovi koji nemaju izbora,pa su se uhvatili posla..a onda to svabo dobro iscijedi,i jos slabije plati,pa ovi onda nemaju volju za nis negativno..
stranke u vlasti treba upucivati u pravom smjeru..
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Re: Prosvjed nacista u Poljskoj, mladima nije dovoljno usađen osjećaj krivnje zbog Holokausta
fina Pipica...
Guest- Guest
Poljska u mom srcu...pismejker wrote:fina Pipica...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Cekam jos vecu #metoo kampanju u zapadnim medijima da se skrene paznja sa ovoga nemiloga dogadjaja. Zacijelo se vec se regrutiraju starlete i dame upitnog morala da pokazu prstom tu i tamo na neku poznatu osobu, histerija se mora odmah povecati da ovakve vijesti ne dobiju paznju.
omni-
2014-04-12
Totenkopf wrote:Poljska u mom srcu...pismejker wrote:fina Pipica...
uffff..uffatila te druga mladost Totenu???
Guest- Guest
catabbath wrote:Libtardi sa indexa na aparatima. Ne samo indexa :)
bome da ... deboto je u bedu. on voli kad mu imigrant trpa u pakšu.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
al krv imaTriny wrote:Novac nema boju.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Beli Crnci...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
nešto si mislim .. to je vojska Francetića JureSerbinho-3 wrote:Beli Crnci...
immortal-
2014-04-16
Ako ovdje niste otvorili oči kako bi shvatili da se sve ponavlja...kao jedan krug...Samo se vremena i ljudi mijenjaju, ali isti sadržaj ostaje, onda nikada nećete shvatiti ''zatvor'' u kojem se nalazite...
red wolf-
2016-02-10
A možda nas i boli kurac za to...red wolf wrote:...onda nikada nećete shvatiti ''zatvor'' u kojem se nalazite...
Guest- Guest
Samo jednu.prckov wrote:al krv imaTriny wrote:Novac nema boju.
Trinity-
2014-04-17
Jesi ti ikada izvalio vecu glupost ?prckov wrote:al krv imaTriny wrote:Novac nema boju.
Ovo ti je vrh , mislim
Aupmmortal-joint wrote:nešto si mislim .. to je vojska Francetića JureSerbinho-3 wrote:Beli Crnci...
To su vampiri onda
Vjerujem da Poljaci u svom ludilu misle da su Njemci il njihovi potomci, sto ima veze s dalekim srednjovjekovnim nasljeđem Pruske i njihovoh posjeda u Poljskoj.
E sad .
Da Poljaci mogu zabiraviti sto su im Njemci radili u drugom ww
E to ne mogu razumjeti
Hans Frank, odgovoran za smrt milijune Poljaka, skupljao je nevjerojatnu kolekciju ukradenih umjetničkih dijela u Wawel zamku u Krakovu, gdje je živio sa svojom brojnom obitelji. Krivica zbog zločina njegovog oca gušila je Niklasa i njegovog brata Normana i sestre, ali on nikad nije bio prisutan bilo kakvom nasilnom činu. Za zločine je saznao tek nakon očevog uhićenja u svibnju 1945., samo četiri dana prije kraja rata.
- Novine su objavile fotografije mrtvih tijela. Neka od njih bila su djeca. Ispod je bila riječ "Poljska". Bilo mi je muka. Mislio sam da je Poljska privatno vlasništvo obitelji Frank, ali kad sam shvatio da je moj otac uhićen zbog svih tih leševa, sve mi je bilo jasno - ispričao je Niklas za Mirror.
E sad .
Da Poljaci mogu zabiraviti sto su im Njemci radili u drugom ww
E to ne mogu razumjeti
Hans Frank, odgovoran za smrt milijune Poljaka, skupljao je nevjerojatnu kolekciju ukradenih umjetničkih dijela u Wawel zamku u Krakovu, gdje je živio sa svojom brojnom obitelji. Krivica zbog zločina njegovog oca gušila je Niklasa i njegovog brata Normana i sestre, ali on nikad nije bio prisutan bilo kakvom nasilnom činu. Za zločine je saznao tek nakon očevog uhićenja u svibnju 1945., samo četiri dana prije kraja rata.
- Novine su objavile fotografije mrtvih tijela. Neka od njih bila su djeca. Ispod je bila riječ "Poljska". Bilo mi je muka. Mislio sam da je Poljska privatno vlasništvo obitelji Frank, ali kad sam shvatio da je moj otac uhićen zbog svih tih leševa, sve mi je bilo jasno - ispričao je Niklas za Mirror.
Jedan fini gospodin i vjernik
Hans frank gauleiter poljske
Odvjetnik koji je predvodio Opću Vladu u okupiranoj Poljskoj. 1919. pristupa Njemačkoj radničkoj stranci, a 1927. nacistima. Uspinjao se vrlo brzo. Postao je osobni savjetnik Hitlera. Bio je zastupnik Reichstaga. Osuđen je za ubojstva milijuna Poljaka i poljskih Židova. Presuda je bila smrtna kazna. Suđenje u Nürnberguzavršilo je 1. listopada 1946. Obješen je, a zadnje je rekao: Zahvalan sam na ljubaznom tretmanu tijekom mog zatočeništva i molim Boga da me milostivo primi.
Hans frank gauleiter poljske
Odvjetnik koji je predvodio Opću Vladu u okupiranoj Poljskoj. 1919. pristupa Njemačkoj radničkoj stranci, a 1927. nacistima. Uspinjao se vrlo brzo. Postao je osobni savjetnik Hitlera. Bio je zastupnik Reichstaga. Osuđen je za ubojstva milijuna Poljaka i poljskih Židova. Presuda je bila smrtna kazna. Suđenje u Nürnberguzavršilo je 1. listopada 1946. Obješen je, a zadnje je rekao: Zahvalan sam na ljubaznom tretmanu tijekom mog zatočeništva i molim Boga da me milostivo primi.
Jebem ja najkatoličkije Poljake
Jebem njihove fasisticke ispade i težnje
Jrbem glupu klerofasisticku rulju
DANAS BITI TAKAV IDIOT I NECOVJRK, NIJE ISTO KAO da rata 2.www nije bilo
Danas je to iskreno lice bezumlja i ludila
SF SN
Jebem njihove fasisticke ispade i težnje
Jrbem glupu klerofasisticku rulju
DANAS BITI TAKAV IDIOT I NECOVJRK, NIJE ISTO KAO da rata 2.www nije bilo
Danas je to iskreno lice bezumlja i ludila
SF SN
A i ovdje nazočni Hrvati
Covjece
Progutat ce vas vase vlastito sranje , utopit cete se u svom dreku
Sramite se
Nakon tolikih godina toboze samostalne hrvatske , nemate pojma o nicemu sto je posteno i pravedno
Fuj
Sramite se
I pamtite, batina ima dva kraja
Covjece
Progutat ce vas vase vlastito sranje , utopit cete se u svom dreku
Sramite se
Nakon tolikih godina toboze samostalne hrvatske , nemate pojma o nicemu sto je posteno i pravedno
Fuj
Sramite se
I pamtite, batina ima dva kraja
jel mi ovo neko bacio sori urok u drogu
2014-04-19
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Nije zabuna, nije san: Liječnici u Kanadi započeli prosvjed jer su im povećali plaće!
» Facebook ima problem, nije više popularan među mladima
» ŽIDOVSKI CENTAR OSUDIO VUČIĆEV GOVOR Zloporaba strahota Holokausta u cilju postizanja političkih probitaka je oblik nijekanja Holokausta
» Bijes u Poljskoj zbog ukrajinskog žita
» Izrael i Poljska poslali Ukrima prosvijednu notu zbog štovanja Nacista
» Facebook ima problem, nije više popularan među mladima
» ŽIDOVSKI CENTAR OSUDIO VUČIĆEV GOVOR Zloporaba strahota Holokausta u cilju postizanja političkih probitaka je oblik nijekanja Holokausta
» Bijes u Poljskoj zbog ukrajinskog žita
» Izrael i Poljska poslali Ukrima prosvijednu notu zbog štovanja Nacista
Page 3 of 7