Srpkinja sa najvecom guzicom na svijeu,svi se groze dupeta a ona ponosna
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Srpkinja sa najvecom guzicom na svijeu,svi se groze dupeta a ona ponosna
prava kobilja guzica..
Guest- Guest
Grozota...aj probaj ovu zguza hahahahahahahaha nema šanse
Last edited by Kserks_ on 9/11/2017, 21:57; edited 1 time in total
Guest- Guest
suti..ovdje primjer imas dvije vrste turkinja..one prejebeno lijepe i zgodne kako nisu druge,i male zdepaste,neobicno kratkih nogu i velike guzice,ali sve se ponose sobom,i nitko im nis ne zamjera..svaka roba nadje svog kupca..
Guest- Guest
Zato sto je ovo ženska civilizacija.
Guest- Guest
Estrogen je zagadio tlo, zrak i vode, svugdje ga ima i sporo se razgrađuje.
Last edited by Kserks_ on 9/11/2017, 22:04; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ne moze vucina dalje od srba pa.makar bila guzica u pitanju :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Ne moze vucina dalje od srba pa.makar bila guzica u pitanju :)
:D
Guest- Guest
istina..suptilno se potenciraju zene,a muskarci se doslovno demoniziraju na svakom koraku...evo.. i kupiti normalnu garderobu,za jaceg muskarca je postao problem..
pojavili su se neki novi brojevi,nove velicine..S XS..gledam sto je to,trgovkinja kaze,za TANANE muskarce..Ma koje jebene muskarce od 50-70 kila..to nisu muski..
to su gliste..kupujem hlace,uske nogavice,dupe i stane,kupujem jaknu,ne mogu ruke prvuci kroz rukave...sciferšlusam jaknu,grudi mi je hoce strgati...
ko da sam Hulk,a ne ekstremno svakako nisam..
pojavili su se neki novi brojevi,nove velicine..S XS..gledam sto je to,trgovkinja kaze,za TANANE muskarce..Ma koje jebene muskarce od 50-70 kila..to nisu muski..
to su gliste..kupujem hlace,uske nogavice,dupe i stane,kupujem jaknu,ne mogu ruke prvuci kroz rukave...sciferšlusam jaknu,grudi mi je hoce strgati...
Guest- Guest
gledam ova danas odijela,skrojena za "muskarce"..jebote,to ko da si nekad na normalnog lika navukao 3 broja manje odijelo..nategnuto,rukavi i nogavice,stisnute piletje grudi..ajoj..!!! kud taj svijet ide..
Guest- Guest
U pola trgovina ja ne mogu Maju nać...uzmem xxl kad ono fali 5 cm u rukavima, dole iznad pupka,a u ramenima stisnut...a nisam ja nesto velik 191 cm..pismejker wrote:istina..suptilno se potenciraju zene,a muskarci se doslovno demoniziraju na svakom koraku...evo.. i kupiti normalnu garderobu,za jaceg muskarca je postao problem..
Cipele,sve sta mi se svidi broj 43-44 iznad nema...a ja taman 44-45..,
Guest- Guest
a cure i zene sve u svojim oblinama izdašnije i napetije,
muski moraju sve duze gaćove u javno i privatno nositi,a cure,..yebate,kad pogledas one bikinije i tangice,placaju samo one vezice,sa par komadica platna,a obline im se sve vise i vise obnazuju...
nedavo,.navukao ja donji dio trenirke,poslije pranja,malo se skupile,bez gaćova,i idema sa Rujkom u ducan,a kitonja mi se onako ponosno narogusio.ne nadigao,nego u guli mudro opservira svijet oko sebe..
Rujka nije prestajala prigovarati,kako se vIDI,kako NAPADNO izgleda,kako je RUZNO...pitam ja zasto se onda cure i zene u prolazu zloćkasto smijulje...
popizdjela..
tak otreba..dole bokse i ostalo smetje,pokazimo mi sto imamo jasno svim zenama..
muski moraju sve duze gaćove u javno i privatno nositi,a cure,..yebate,kad pogledas one bikinije i tangice,placaju samo one vezice,sa par komadica platna,a obline im se sve vise i vise obnazuju...
nedavo,.navukao ja donji dio trenirke,poslije pranja,malo se skupile,bez gaćova,i idema sa Rujkom u ducan,a kitonja mi se onako ponosno narogusio.ne nadigao,nego u guli mudro opservira svijet oko sebe..
Rujka nije prestajala prigovarati,kako se vIDI,kako NAPADNO izgleda,kako je RUZNO...pitam ja zasto se onda cure i zene u prolazu zloćkasto smijulje...
popizdjela..
tak otreba..dole bokse i ostalo smetje,pokazimo mi sto imamo jasno svim zenama..
Guest- Guest
.ma ja..sve povr toga moras ekstra traziti..yebote,osjecas se kao krapinski covjek..ovi metrici,sve opsjeli..Kserks_ wrote:U pola trgovina ja ne mogu Maju nać...uzmem xxl kad ono fali 5 cm u rukavima, dole iznad pupka,a u ramenima stisnut...a nisam ja nesto velik 191 cm..pismejker wrote:istina..suptilno se potenciraju zene,a muskarci se doslovno demoniziraju na svakom koraku...evo.. i kupiti normalnu garderobu,za jaceg muskarca je postao problem..
Cipele,sve sta mi se svidi broj 43-44 iznad nema...a ja taman 44-45..,
interesantno..Turci,ne padaju na te sheme...bildaju,treniraju borilacke,drze do izgleda muzevnosti..
nije niti cudo sto pokupe svabima kapitalno dobre cure..
Guest- Guest
e ovo su bila odijela za muskarce...
Guest- Guest
Kad su nesigurne...ono hoda polugola, pa joj jedanput u godinu kažeš da je pretjerala, deboto si bolesnik, a ja liti obučem malo užu majicu, malo frizurica,sredit bradu ili se obrijes, ljubomorna ko ris, odma te pola rive želi jebat, a vidiš da joj je priseja cili izlazak, ali nebi priznala ni za živu glavu...koliko smo jači i koliko vise toleriramo auuuuuupismejker wrote:a cure i zene sve u svojim oblinama izdašnije i napetije,
popizdjela..
Guest- Guest
pa to je..zele nas potjerati na marginu svega,uciniti u svemu minornima,osim kad treba izmusti lovu za udoban zivot..Kserks_ wrote:Kad su nesigurne...ono hoda polugola, pa joj jedanput u godinu kažeš da je pretjerala, deboto si bolesnik, a ja liti obučem malo užu majicu, malo frizurica sredit bradu ili se obrijes, ljubomorna ko ris, odma te pola rive želi jebat, a vidiš da joj je priseja cili izlazak, ali nebi priznala ni za živu glavu...koliko smo jači i koliko vise toleriramo auuuuuupismejker wrote:a cure i zene sve u svojim oblinama izdašnije i napetije,
popizdjela..
jos su doli ljudi tupavi,odnosno muskarci da podrzavaju muskarce,jedan bi drugog za yeb prodao...
prosle zime,isao sa curom na bazen,zatvoreni,i prvo obucem normalne slip kupace...gleda Rujka,gleda,mrsti se..gledaju i druge smijulje se...kupi ona duge neke bokse,a kuku lele...ajd odjenem ja njih,Rujka mirna smijes se,ja se gledam,tja..bezlicno..hrpa tkanine..
kupim ja iduci puta, u seks shopu,muske tange crne,ali onako sjajni neki materijal,cakli se...
osli na bazen,ja defiliram iz svlacione,a Rujka hoce srtjani dozivjeti..dlakavu guzicu majmunsku sam sakrio tangicama,a naprijed Kitonja ko zgrbljeni bizon iza tkanine nes ceka...cura u šoku yebote..pokocila se..no jebe se svabice,gledaju i smijulje se,mos i gol biti..uostalom ima i takvih Nackte Nachta..
Guest- Guest
Dobro da nisi u tigrastim tangama došao na bazen...
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa nebitno..cisto sam iz inata to napravio..bilo i meni isprva neugodno,ali sam to krio..ipak,kad vis kakvi i u cemu sve ne dolaze,ja sam jos bio umjeren..kaja wrote:Dobro da nisi u tigrastim tangama došao na bazen...
Guest- Guest
Dobro svetac nisu ti trebale te tangepismejker wrote:pa to je..zele nas potjerati na marginu svega,uciniti u svemu minornima,osim kad treba izmusti lovu za udoban zivot..Kserks_ wrote:Kad su nesigurne...ono hoda polugola, pa joj jedanput u godinu kažeš da je pretjerala, deboto si bolesnik, a ja liti obučem malo užu majicu, malo frizurica sredit bradu ili se obrijes, ljubomorna ko ris, odma te pola rive želi jebat, a vidiš da joj je priseja cili izlazak, ali nebi priznala ni za živu glavu...koliko smo jači i koliko vise toleriramo auuuuuupismejker wrote:a cure i zene sve u svojim oblinama izdašnije i napetije,
popizdjela..
jos su doli ljudi tupavi,odnosno muskarci da podrzavaju muskarce,jedan bi drugog za yeb prodao...
prosle zime,isao sa curom na bazen,zatvoreni,i prvo obucem normalne slip kupace...gleda Rujka,gleda,mrsti se..gledaju i druge smijulje se...kupi ona duge neke bokse,a kuku lele...ajd odjenem ja njih,Rujka mirna smijes se,ja se gledam,tja..bezlicno..hrpa tkanine..
kupim ja iduci puta, u seks shopu,muske tange crne,ali onako sjajni neki materijal,cakli se...
osli na bazen,ja defiliram iz svlacione,a Rujka hoce srtjani dozivjeti..dlakavu guzicu majmunsku sam sakrio tangicama,a naprijed Kitonja ko zgrbljeni bizon iza tkanine nes ceka...cura u šoku yebote..pokocila se..no jebe se svabice,gledaju i smijulje se,mos i gol biti..uostalom ima i takvih Nackte Nachta..
Guest- Guest
Meni najdraže bit klošar, nisi im zanimljiv, to mi i jest cilj, odjeb u vizualnom startu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A dobro da iz inata nisi stavio tupe kao Trumpov na glavu. Imam osjećaj da pase uz sjajne crne muške kupaće tange ..:). Jedine koje su bolje su sa leopard uzorkom !pismejker wrote:pa nebitno..cisto sam iz inata to napravio..bilo i meni isprva neugodno,ali sam to krio..ipak,kad vis kakvi i u cemu sve ne dolaze,ja sam jos bio umjeren..kaja wrote:Dobro da nisi u tigrastim tangama došao na bazen...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Do re mi fa so la ti
Imali smo mi ovako jednu profesoricu iz glazbenoga, zvali smo je guzata Lala
Imali smo mi ovako jednu profesoricu iz glazbenoga, zvali smo je guzata Lala
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ''Srpkinja s najvećom pozadinom na svijetu šokirala žiri njemačkog Supertalenta''
» TEŠKA KAZNA ZA USTAŠLUKE Dvije utakmice bez gledatelja i 150 tisuća švicaraca
» Kekin:'Ponosna sam što sam zeleno lijeva agenda. Fuj desničari.'
» Tako sam ponosna što živim u Kanadi
» Ja sam Meghan, ponosna žena i feministkinja
» TEŠKA KAZNA ZA USTAŠLUKE Dvije utakmice bez gledatelja i 150 tisuća švicaraca
» Kekin:'Ponosna sam što sam zeleno lijeva agenda. Fuj desničari.'
» Tako sam ponosna što živim u Kanadi
» Ja sam Meghan, ponosna žena i feministkinja
Page 2 of 3