Predsjednik stranke umirovljenika je idiot
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Predsjednik stranke umirovljenika je idiot
Pinochet wrote:
realnu vrijednost određuje tržište(zakoni ponude i potražnje pogotovo kod tečaja)
fiksni tečaj kune naspram eura određuje tržište, ajd dobro
ako to tebi ima smisla onda je tako
Guest- Guest
Pinochet wrote:deda gubiš se, skrećeš na temu deficita. nije problem deficit. odgovori , kako da RH zadrži isti standard ako iseli ili stane turizam? na koji način može to država napravit? otkrij nam svoju tajnu, onako lijepo i logički opiši, i nominiramo te za nobela
pod standard misliš na BPD per capita ili?
Guest- Guest
rekao sam ti, država ima ograničenu moć, uzemi cijeli post i odgovori mi, kako bi ti obranio tečaj kune, da sutra izgubiš 10milijardi € prihoda od turizma.mamin sin wrote:Pinochet wrote:
realnu vrijednost određuje tržište(zakoni ponude i potražnje pogotovo kod tečaja)
fiksni tečaj kune naspram eura određuje tržište, ajd dobro
ako to tebi ima smisla onda je tako
kako bog te hebo :D nemoj mi uzimati trećinu riječi i onda zaključivati raspravu i izbjegavati odgovoriti na pitanje
Guest- Guest
Ima vise nacina, yoda..dead ce iznijet barem jedan :-D
2014-04-12
Dedalost će štampati novce ...:)maggie13 wrote:Ima vise nacina, yoda..dead ce iznijet barem jedan :-D
Trinity-
2014-04-17
Na stranu sto hrelja druka za svoju izbornu bazu, razumljivo...ali meni je ovaj Sterc histeričan lik, nesto poput Atile.
Radi nekakve linearne projekcije u budućnost,a svaki trend ima svoj početak,vrhunac i kraj.
Kao da je i dosad mirovine isplacivalo doprinosima iz placa haha
Osim toga Litva i Latvija sasvim normalno klapaju iako je iseljavanje bilo cunami naspram nas.
Osim toga RH je izgubila u 25 godina 700000 ljudi,jesmo propali,nismo.
Radi nekakve linearne projekcije u budućnost,a svaki trend ima svoj početak,vrhunac i kraj.
Kao da je i dosad mirovine isplacivalo doprinosima iz placa haha
Osim toga Litva i Latvija sasvim normalno klapaju iako je iseljavanje bilo cunami naspram nas.
Osim toga RH je izgubila u 25 godina 700000 ljudi,jesmo propali,nismo.
Guest- Guest
evo ja ću odgovoriti umjesto dede, pošto .. on sada googla, vrti nešto , itd.. iden ja odgovoriti ovako školski kako bi ja to riješio.
zapravo , čekat ću njegov odgovor :D :D :D :D :D :D :D
da vidim šta će napisat
Guest- Guest
Cekamo odgovor..mozda ga i podrzim..mi iz autisticnog spektra se razumijemo :-PTriny wrote:Dedalost će štampati novce ...:)maggie13 wrote:Ima vise nacina, yoda..dead ce iznijet barem jedan :-D
2014-04-12
Triny wrote:Dedalost će štampati novce ...:)maggie13 wrote:Ima vise nacina, yoda..dead ce iznijet barem jedan :-D
novci se štampaju svaki dan, pa vam to nije problem
odeš u banku, digneš kredit, i hop, banka ti naštampa novce
ne vidim da se itko žali na banke da rade nešto krivo
Guest- Guest
Kserks_ wrote:
eto Yodi materijala za znanstveni rad, može analizirati kako te države isplaćuju mirovine nakog gubitka 30% stanovništva
Guest- Guest
vratiš kredit, novac se poništi, hop nestaje novac. itd. ok sve nam je to jasno. nego kako bi obranio tečaj kune(a time i standard građana) da nestane 10milijardi € od turizma(ili iseljavanjem 500 000 ljudi koji rade kombinirano u izvozu ili turizmu)mamin sin wrote:Triny wrote:Dedalost će štampati novce ...:)maggie13 wrote:Ima vise nacina, yoda..dead ce iznijet barem jedan :-D
Guest- Guest
Ha?! Šta sam rekla !mamin sin wrote:Triny wrote:Dedalost će štampati novce ...:)maggie13 wrote:Ima vise nacina, yoda..dead ce iznijet barem jedan :-D
Trinity-
2014-04-17
Šta ako ne vratiš novce?Pinochet wrote:vratiš kredit, novac se poništi, hop nestaje novac. itd. ok sve nam je to jasno. nego kako bi obranio tečaj kune(a time i standard građana) da nestane 10milijardi € od turizma(ili iseljavanjem 500 000 ljudi koji rade kombinirano u izvozu ili turizmu)mamin sin wrote:Triny wrote:Dedalost će štampati novce ...:)maggie13 wrote:Ima vise nacina, yoda..dead ce iznijet barem jedan :-D
Trinity-
2014-04-17
nije problem nes ne znati, ali problem je kad i ono sto tvrdis ne stoji u svojoj unutarnjoj logici..
ja čekam ima 20minuta, da mi objasni , kako će obraniti tečaj kune , ako RH izgubit 10milijardi €izvoza(stane turizam, stane industrija, ili oboje po malo itd).. čekam i čekam..kic wrote:
nije problem nes ne znati, ali problem je kad i ono sto tvrdis ne stoji u svojoj unutarnjoj logici..
čekam.. čekam..
,eh da obraniti tečaj kune, bez da se sruši standard građana naravno :D
Guest- Guest
Svi čekamo k'o napete puške...:D
Trinity-
2014-04-17
Pinochet wrote:kako bi ti obranio tečaj kune, da sutra izgubiš 10milijardi € prihoda od turizma
ne bi imao nikakav problem jer su dnevni pritisci na tečaj neznatni
jedini problem predstavlja histerija u narodu, kada više nitko ne bi htio držati kune nego bi ih svi htjeli konvertirati u eure
kad bi npr. index.hr širio histeriju da će sutra kuna propasti
onda bih strpao glavnog urednika i ostale odgovorne u zatvor, postoje zakoni protiv takvog subverzivnog djelovanja
Guest- Guest
holy fuck :D čak niti ja nemogu skužit šta si sada napisa :D
Guest- Guest
Nikad ne vjerovati osobama koje histeriziraju i koje su neurotične, ne bi da komet popodne udara u Zemlju.kic wrote:
Kod Sterca se vidi da pati od hormonalnog disbalansa, vjerovatno problemi sa štitnjačom.
Guest- Guest
Pinochet wrote:holy fuck :D čak niti ja nemogu skužit šta si sada napisa :D
pa ti ne kužiš ni što sam pišeš
što ti je npr. mjera standara, kad govoriš da će pasti standard, BDP per capita ili što?
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Armin Hodžić se lažno predstavljao kao predsjednik SDA Hrvatske, izbačen je iz stranke
» Idiot ostaje idiot..pomoci tu nema
» Slovenac Mahnič predsjednik Odbora za obranu slovenskog parlamenta i član Janšine stranke:Srbi neće dobiti zastupnika u našem parlamentu;skinuta je ploča HOS-a na kojoj je i ime Slovenca Jagera!
» ''GENERALNA ČISTKA U HSS-a: MARIJANA PETIR IZBAČENA IZ STRANKE Eurozastupnica na sjednicu vrha stranke poslala odvjetnika, isključeno još nekoliko ljudi ''
» ''MLADA PRIPADNICA DESNE STRANKE Kako je lezbijka koja sa ženom ima dvoje djece postala zaštitno lice ksenofobne njemačke političke stranke AfD?''
» Idiot ostaje idiot..pomoci tu nema
» Slovenac Mahnič predsjednik Odbora za obranu slovenskog parlamenta i član Janšine stranke:Srbi neće dobiti zastupnika u našem parlamentu;skinuta je ploča HOS-a na kojoj je i ime Slovenca Jagera!
» ''GENERALNA ČISTKA U HSS-a: MARIJANA PETIR IZBAČENA IZ STRANKE Eurozastupnica na sjednicu vrha stranke poslala odvjetnika, isključeno još nekoliko ljudi ''
» ''MLADA PRIPADNICA DESNE STRANKE Kako je lezbijka koja sa ženom ima dvoje djece postala zaštitno lice ksenofobne njemačke političke stranke AfD?''
Page 2 of 4