Njemačka uvodi treći spol za interseksualne osobe
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Njemačka uvodi treći spol za interseksualne osobe
koje kromosome imaju te interseksualne osobe?
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
inter milan...
smatram da nije ni ovo naročiti problem...
za osobe koje se smatraju 'inter', liječnički pregled...
ako nema ništa doli, može, ako ima oboje, može, ostali, ne može...
smatram da nije ni ovo naročiti problem...
za osobe koje se smatraju 'inter', liječnički pregled...
ako nema ništa doli, može, ako ima oboje, može, ostali, ne može...
neslobode, fasizam..u komsmislu mislisaben wrote:ča je suprotno od liberalizma?prckov wrote:to je izvuceno iz ideje o ravnopravnostiepikur37 wrote:Trpaj još, ocvali svijet kasnog liberalizma urušava se sam od sebe.
dakle ljevica u simbiozi sa liberalizmom
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
cito sam negdje jedna zenska ima xy kromozome ali je fizicki zaista zena. To su rjetkosti I poremecaji. Takode zena nije lezbamarcellus wrote:koje kromosome imaju te interseksualne osobe?
2014-04-19
pa kad si normalan čovik a liberalizam spominješ u negativnon kontekstu, unda se čovik zapito ča je to suprotno liberalizmu a da je poželjnoprckov wrote:neslobode, fasizam..u komsmislu mislisaben wrote:ča je suprotno od liberalizma?prckov wrote:to je izvuceno iz ideje o ravnopravnostiepikur37 wrote:Trpaj još, ocvali svijet kasnog liberalizma urušava se sam od sebe.
2014-04-16
ovo bi prije bile intrasexualne, nego intersexualne osobe.
2014-04-12
ke kromosome imaju fursone?
2014-04-16
https://matrixworldhr.com/2015/02/13/zena-s-muskim-genima-rodila-blizance/prckov wrote:cito sam negdje jedna zenska ima xy kromozome ali je fizicki zaista zena. To su rjetkosti I poremecaji. Takode zena nije lezbamarcellus wrote:koje kromosome imaju te interseksualne osobe?
Trinity-
2014-04-17
aben wrote:pa kad si normalan čovik a liberalizam spominješ u negativnon kontekstu, unda se čovik zapito ča je to suprotno liberalizmu a da je poželjnoprckov wrote:neslobode, fasizam..u komsmislu mislisaben wrote:ča je suprotno od liberalizma?prckov wrote:to je izvuceno iz ideje o ravnopravnostiepikur37 wrote:Trpaj još, ocvali svijet kasnog liberalizma urušava se sam od sebe.
Konzervativizam. Sad je poželjan zato što smo otišli previše u liberalnu stranu.
Sutra ako klatno ode previše na stranu konzervativizma bit će poželjna liberalna protuteža.
Ni jedna ideologija nije rješenje, rješenje je u dobroj ravnoteži društvenih silnica, koja onda osigurava dobar život i napredak zajednice.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa liberalizam nema instrumente kojima bi ljevicarska ludila zaustavio samom prirodom liberalizma I u tom smislu govorim o simbiozi, to jest vratima koja se ljevici otvaraju za uticajaben wrote:pa kad si normalan čovik a liberalizam spominješ u negativnon kontekstu, unda se čovik zapito ča je to suprotno liberalizmu a da je poželjnoprckov wrote:neslobode, fasizam..u komsmislu mislisaben wrote:ča je suprotno od liberalizma?prckov wrote:to je izvuceno iz ideje o ravnopravnostiepikur37 wrote:Trpaj još, ocvali svijet kasnog liberalizma urušava se sam od sebe.
2014-04-19
e, al liberalizam ni ranjiv ko ča ga ti prestavljaš, mi nismo debili, a ako misliš da jesmo, provoj kročiti na moj posjed.prckov wrote:pa liberalizam nema instrumente kojima bi ljevicarska ludila zaustavio samom prirodom liberalizma I u tom smislu govorim o simbiozi, to jest vratima koja se ljevici otvaraju za uticajaben wrote:pa kad si normalan čovik a liberalizam spominješ u negativnon kontekstu, unda se čovik zapito ča je to suprotno liberalizmu a da je poželjnoprckov wrote:neslobode, fasizam..u komsmislu mislisaben wrote:ča je suprotno od liberalizma?prckov wrote:
to je izvuceno iz ideje o ravnopravnosti
liberalizam je, ukratko, nepetljanje u tuje poslove, i kad neka kolektivistička institucija propiše tujin ljudima jedun nočin ponašanja, to ne more biti liberalizam nikako.
2014-04-16
ma dobro ja govorim o ovom liberalizmu koji je na politickoj sceni danas. Nije ni zlato cisto, tako I liberalizam nema odgovor na ideju o ravnopravnosti I slicnim ublehama, da ih ne nabrajam. Vjerojatno da bi opsto na politickoj sceni di je vecina ljevicarsko socijalisticki isprana pa prave compromise a otud I ta "simbioza"aben wrote:e, al liberalizam ni ranjiv ko ča ga ti prestavljaš, mi nismo debili, a ako misliš da jesmo, provoj kročiti na moj posjed.prckov wrote:pa liberalizam nema instrumente kojima bi ljevicarska ludila zaustavio samom prirodom liberalizma I u tom smislu govorim o simbiozi, to jest vratima koja se ljevici otvaraju za uticajaben wrote:pa kad si normalan čovik a liberalizam spominješ u negativnon kontekstu, unda se čovik zapito ča je to suprotno liberalizmu a da je poželjnoprckov wrote:neslobode, fasizam..u komsmislu mislisaben wrote:
ča je suprotno od liberalizma?
liberalizam je, ukratko, nepetljanje u tuje poslove, i kad neka kolektivistička institucija propiše tujin ljudima jedun nočin ponašanja, to ne more biti liberalizam nikako.
2014-04-19
Koliko ja znam spol se određuje na temelju primarnih spolnih obilježja,a ne na temelju sekundarnih spolnih obilježa ili nečijeg osjecaja...cirkus.
Guest- Guest
Nije to hrvatstvo, npr.Kserks_ wrote:Koliko ja znam spol se određuje na temelju primarnih spolnih obilježja,a ne na temelju sekundarnih spolnih obilježa ili nečijeg osjecaja...cirkus.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Kserks_ wrote:cirkus.
možda je cirkus, ali bar znaš s kime imaš posla
društvo ne sili takve da glume uzorne kopije muškog ili ženskog ideala, pa da se zajebeš kad biraš partnera
žene mogu lakše izabrati normalnog muškarca umjesto da se povežu s nekim koji glumi da je normalan a vibrator mu zaglavio u guzici
Guest- Guest
flour,soja i plastična ambalaža i dobijemo enuhe:)
Guest- Guest
ovo je frapantno..zapravo sva plastika i pvc koji se koriste za pakiranje hrane sadrze taj umjetni zenski hormon.,..Kserks_ wrote:flour,soja i plastična ambalaža i dobijemo enuhe:)
slucajnost??
Guest- Guest
Po kuknjavi na ovoj temi, a i općenito na forumu, treba razmislit o tezi tko je tu slabiji spol.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Ja sam posta ekstremista, odjeba sam sve to...razina pozitivne agresije i bezobzirnosti se povećala bar 30%pismejker wrote:ovo je frapantno..zapravo sva plastika i pvc koji se koriste za pakiranje hrane sadrze taj umjetni zenski hormon.,..Kserks_ wrote:flour,soja i plastična ambalaža i dobijemo enuhe:)
slucajnost??
Guest- Guest
Prije o tezi tko je diskriminirani spol.Eva_ wrote:Po kuknjavi na ovoj temi, a i općenito na forumu, treba razmislit o tezi tko je tu slabiji spol.
Guest- Guest
...ili s nekim tko bi samo klasično i u mraku...mamin sin wrote:Kserks_ wrote:cirkus.
možda je cirkus, ali bar znaš s kime imaš posla
društvo ne sili takve da glume uzorne kopije muškog ili ženskog ideala, pa da se zajebeš kad biraš partnera
žene mogu lakše izabrati normalnog muškarca umjesto da se povežu s nekim koji glumi da je normalan a vibrator mu zaglavio u guzici
Trinity-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Tko su interseksualne osobe?
» Uskoro treći spol na američkim putovnicama
» Njemačka uhapsila tri osobe zbog špijuniranja za Kinu
» Dodik : Današnja Njemačka ima iste ciljeve ko i Treći rajh
» Uvodi li Njemačka ponovo vojni rok?
» Uskoro treći spol na američkim putovnicama
» Njemačka uhapsila tri osobe zbog špijuniranja za Kinu
» Dodik : Današnja Njemačka ima iste ciljeve ko i Treći rajh