Ćiro:Ako u cijeloj Dalmaciji ne postoji "džek"koji se ne boji Torcide,onda neka sve ide u pičku materinu!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ćiro:Ako u cijeloj Dalmaciji ne postoji "džek"koji se ne boji Torcide,onda neka sve ide u pičku materinu!
naravno da smo zajebani...no fali nam u vodstvu neko zajeban..Stanojko wrote:Zajebani ovi tovari...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ćiro:Ako u cijeloj Dalmaciji ne postoji "džek"koji se ne boji Torcide,onda neka sve ide u pičku materinu!
znas kako je rekao aleksandar makedonski...'bolje lav na celu ovaca nego ovca na celu lavova'..
2015-09-08
Evo, ja cu da vas vodim.... Vi orijunasi ste mi simpa...
ko je bre orjunas...nema tu orjunasa sve hos sinovi..Stanojko wrote:Evo, ja cu da vas vodim.... Vi orijunasi ste mi simpa...
2015-09-08
Ajde, ajde... Zagrebes hajdukovca, ispliva grobar do srzi!vuksadinare wrote:ko je bre orjunas...nema tu orjunasa sve hos sinovi..Stanojko wrote:Evo, ja cu da vas vodim.... Vi orijunasi ste mi simpa...
koji grobari?...pa vas cigosi mlate na svakom cosku koliko vidim.. ..ej cigosi..Stanojko wrote:Ajde, ajde... Zagrebes hajdukovca, ispliva grobar do srzi!vuksadinare wrote:ko je bre orjunas...nema tu orjunasa sve hos sinovi..Stanojko wrote:Evo, ja cu da vas vodim.... Vi orijunasi ste mi simpa...
2015-09-08
imaš 70000 ubijenih svaku godinu, ne prdi.vuksadinare wrote:..tu treba napraviti brazilski recept..specijalci na ulice i prvo sranje ne pendrek nego metak..da vidis kako se situacija stubkom promjeni..danas u brazilu nemas nereda na navijackim utakmicama i pizdarija..tui i tamo negdje ali brzo se to rjesi..napšadnes li osobe ili duznosnike prijetis im..ajmo specijalci u kucu svi na pod caca,mater,baba,did,sestra,pocinitelj pa da vidis kako ce doticni sljedeci put biti manji od makova zrna...
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Susjedi neka prestanu BiH kroatizirati i srbizirati. Bosna i Hercegovina postoji i postojati će. Svi koji je negiraju i koji je ne vole neka idu iz ove zemlje
» ide sve u pičku materinu
» Majmune. Goni ih u pičku materinu, Vodi ih doma. Ti si ih doveo
» Mirando Mršić:Vlada je talac branitelja,boji se njih i Torcide
» Bakir Izetbegović: Nikakvog "razlaza BiH" ne može biti, oni koji to zagovaraju rizikuju ratove u cijeloj Evropi
» ide sve u pičku materinu
» Majmune. Goni ih u pičku materinu, Vodi ih doma. Ti si ih doveo
» Mirando Mršić:Vlada je talac branitelja,boji se njih i Torcide
» Bakir Izetbegović: Nikakvog "razlaza BiH" ne može biti, oni koji to zagovaraju rizikuju ratove u cijeloj Evropi
Page 2 of 2