Orban zarva: HRVATSKA PRED POLUIZOLACIJOM, MAĐARI UVODE TOTALNU BLOKADU GRANICE
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Orban zarva: HRVATSKA PRED POLUIZOLACIJOM, MAĐARI UVODE TOTALNU BLOKADU GRANICE
Mi smo zatvorili granicu Srbima, tako da Mađari imaju opravdanje zatvoriti nama.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Re: Orban zarva: HRVATSKA PRED POLUIZOLACIJOM, MAĐARI UVODE TOTALNU BLOKADU GRANICE
Mađarska neće zabranit Hrwatima i hrwatskoj robi da ide preko. NIsu debili. To samo kod Hrwata imaš tako ekstremne reakije. Blokirat će imigrante. Nakon toga ćemo morat i mi htjeli nehtjeli. Onih 110 km se lako brani a Srbija neka se slika.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I ja, čim se spomene Srbija, drhtim, naraste mi tlak 190/110, tresem se, kolutam očima i počnem neontrolirano blebetati.
Inače normalan.
Inače normalan.
crvenkasti-
2014-04-17
Meni ne. Dapače wiše bi wolija da se prizowu pameti al kad neiđe neiđe.Owo je tek početak. Bit će i gore. Bit će i blokada graniće za imigrante paralleno sa blokadom Srbije.crvenkasti wrote:I ja, čim se spomene Srbija, drhtim, naraste mi tlak 190/110, tresem se, kolutam očima i počnem neontrolirano blebetati.
2014-04-11
To nece ici...nevjestin_razbojnik wrote:Bojkot gulaša!
Guest- Guest
Srbi u biti nisu swijesni šta im Hrwati spremaju.
Samo wii dalje nas prawite budalama. Daleko čete.
Samo wii dalje nas prawite budalama. Daleko čete.
2014-04-11
sve će zoki blokirati samo budi strpljiv kao hajdaš dončić, samo da dobije izboreRayMabus wrote:Meni ne. Dapače wiše bi wolija da se prizowu pameti al kad neiđe neiđe.Owo je tek početak. Bit će i gore. Bit će i blokada graniće za imigrante paralleno sa blokadom Srbije.crvenkasti wrote:I ja, čim se spomene Srbija, drhtim, naraste mi tlak 190/110, tresem se, kolutam očima i počnem neontrolirano blebetati.
Kermit-
2014-04-17
Izbori nemaju sa time weze al ima kad owi zapadno od Hr počmu wračat imigrante.
INaće owo sa blokadom graniće je samo ispitiwanje terena za ubuduće.
Uskoro će dobit kombiniranu blokadu : i granića i imigranti STOP.
INaće owo sa blokadom graniće je samo ispitiwanje terena za ubuduće.
Uskoro će dobit kombiniranu blokadu : i granića i imigranti STOP.
2014-04-11
Ya bih wollio da svi emigrantti osstanu u Serbii.
crvenkasti-
2014-04-17
Srbi uopće nisu swijesni da mi samo ispitiwamo teren i reakćije ....nešto kao kad na bojnom polju pošalješ manju četu naprijed da isprowoćira drugu stranu i pokaže se.
2014-04-11
bolje i to nego ovo, barem manje štetemutava baštarda wrote:Milanović treba raditi samo ono što bi radio i ćaća Sanader. Dati Sklad gradnji da opitura zid sa naše strane.
Kermit-
2014-04-17
NIje se EU baš nešto potrudila da owaj sukob riješi.
Loš znak za Srbiju.
Loš znak za Srbiju.
2014-04-11
INaće tih 110 km graniće Hr zatwori u 24 sata sa polićijom , wojskom i malo žičane ograde.
Neće miš proć a kamo li čowijek.
2014-04-11
2014-04-11
Samo nemojte poslije kmečati.
2014-04-11
RayMabus wrote:INaće tih 110 km graniće Hr zatwori u 24 sata sa polićijom , wojskom i malo žičane ograde.
NE smije i neće.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
....dobro je sanader smjestio i mađarima i nama....mađarima je dao inu sa mitom i sa mutnim ugovorima...a lidu zoka oce ciste papire oko ine i da mađari ulazu u inu i proizvodnju...naravno mađari nisu ludi njima ina samo treba kao reprodajni centar..a sanader se smije..'jesam ih sve zajeb'o'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Je ali je zajebao i sebe. Zaplijenili su mu dosta toga a i onih 10
Milijuna od -ine- mu je pri kraju.
2014-04-20
..znam..ali svejedno drago mu je..jer misli da je ispao jack....i da mu je to na neki nacin osvetaYehudi wrote:Je ali je zajebao i sebe. Zaplijenili su mu dosta toga a i onih 10
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Bund zahlt künftig 670 Euro je Flüchtling
Vom kommenden Jahr an stellt der Bund den Ländern eine Pauschale von 670 Euro pro Asylbewerber und Monat zur Verfügung. Angenommen sind dabei 800.000 Asylanträge mit einer durchschnittlichen Bearbeitungszeit der Fälle von etwas mehr als fünf Monaten. Nach Worten Merkels übernimmt der Bund damit die Risiken für die Bearbeitungsprozesse und die Zahl der Asylbewerber. Die Kanzlerin sprach von einem „atmenden System“ – je nach Entwicklung der Zahlen.---------------------------------------------------------
Berlin -Jučer usvojeno -
670 Eura po glavi i mjesečno će Njemačka izdvajati za izbjeglice
koje dobiju azil.
I tko je onda lud ostati u RH, Srbiji, Rumunjskoj, Madjarskoj?
2014-04-20
E tek sad budu Sucijalne mreze brujale pozivima khozoepa u Svabiji,drugim khozoepaima koji jos nisu u Svabiji...
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» HRVATSKA PRED POLUIZOLACIJOM, MAĐARI UVODE TOTALNU BLOKADU GRANICE? Najbliži Orbanov suradnik: 'Odluku donosimo uskoro' GRADI SE NOVI ZID Mađarski vojnici na granici sa Slovenijom
» Slovenci uvode policijske punktove kraj granice s Hrvatskom
» Orban odgovorio Zelenskom: “Mi smo Mađari, a ne Ukrajinci ili Rusi”
» Orban čestitao Dodiku ostala dva kuš i da ne provirite slučajno preko granice Mađarske
» ORBAN 'Bilo je i vrijeme da dođem u Zagreb, ja sam uvijek bio prijatelj predsjednika Tuđmana. Mađari su sentimentalan narod, cijene prijateljstvo'
» Slovenci uvode policijske punktove kraj granice s Hrvatskom
» Orban odgovorio Zelenskom: “Mi smo Mađari, a ne Ukrajinci ili Rusi”
» Orban čestitao Dodiku ostala dva kuš i da ne provirite slučajno preko granice Mađarske
» ORBAN 'Bilo je i vrijeme da dođem u Zagreb, ja sam uvijek bio prijatelj predsjednika Tuđmana. Mađari su sentimentalan narod, cijene prijateljstvo'
Page 2 of 3