Kada će muškarac moći roditi dijete
Page 1 of 1
Kada će muškarac moći roditi dijete
Transplantacija maternice omogućit će trudnoću kod muškaraca “već sutra”, uvjerava nas američki znanstvenik, naglašavajući međutim kako će muškarci morati slijediti hormonsku terapiju, a porod će biti moguć samo putem carskog reza.
https://www.logicno.com/life-and-style/kada-ce-muskarac-moci-roditi-dijete-otkriva-znanstvenik-richard-paulson.html
Re: Kada će muškarac moći roditi dijete
nema veze sa pederima,nego preseravanje cisto..mislim,muskarac uopce nije strukture da nosi dijete..ulagivanje feministickim i inim kretenskim grupama.
Guest- Guest
ma jebes bolesne naucnike, za pare ce napravit svepismejker wrote:nema veze sa pederima,nego preseravanje cisto..mislim,muskarac uopce nije strukture da nosi dijete..ulagivanje feministickim i inim kretenskim grupama.
to su vecinom ljudi bez skrupula
Evo kod Menea,grad je naredio Klinici da malo manje potenciraju OP zahvate..jerbo za sve i svasta,odmah kasape covjeka..ali tu je lova od zdravstvenih osiguranja..
Guest- Guest
Znači li to da će muškarac i sam sebe moći oploditi???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Treba muškarcima smanjiti razinu testosterona pod svaku cijenu, makar ih šopali ženskih hormonima preko hrane.
Sa ženama je sustavu lako , ne bune se, slušaju, pokoravaju se, ne propitkuju, ovisne su o državi pošto je familija uništena, rade za manju plaću itd..
Baš me je ovo iznerviralo, nema kraja neoliberalnoj agendi.
Sa ženama je sustavu lako , ne bune se, slušaju, pokoravaju se, ne propitkuju, ovisne su o državi pošto je familija uništena, rade za manju plaću itd..
Guest- Guest
Kserks_ wrote:Treba muškarcima smanjiti razinu testosterona pod svaku cijenu, makar ih šopali ženskih hormonima preko hrane.
i dovest imigrante, to si izostavio
Guest- Guest
mamin sin wrote:
i dovest imigrante
već se radi na edukaciji djece
Guest- Guest
mamin grijeh wrote:
muško ili žensko?
Hermafrodit
nje nepoznata pojava još od prvih početaka
A kad bih je sreo ................isto bi se to ( šta god bilo ) ogrebalo za snošaj
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Similar topics
» Toksični bijeli muškarac na poziciji moći
» Veljača se sukobila sa Stankovićem: "Vi ste bijeli muškarac na poziciji moći"
» Transrodni muskarac rodio dijete,pozalio se da su ga medicinske sestre zvale 'mama'
» Ispovijest radnika koji je gradio arapske kuće u Sarajevu: Kada sam tražio pare, psovao mi je mrtvo dijete!
» Serija debilnih izjava u 'regionu'!Vučić:"Kada me budu smenili za 10 godina neće moći da okreče sve te fabrike koje sam otvorio"!
» Veljača se sukobila sa Stankovićem: "Vi ste bijeli muškarac na poziciji moći"
» Transrodni muskarac rodio dijete,pozalio se da su ga medicinske sestre zvale 'mama'
» Ispovijest radnika koji je gradio arapske kuće u Sarajevu: Kada sam tražio pare, psovao mi je mrtvo dijete!
» Serija debilnih izjava u 'regionu'!Vučić:"Kada me budu smenili za 10 godina neće moći da okreče sve te fabrike koje sam otvorio"!
Page 1 of 1