Prop'a 'narodni' projekt
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Prop'a 'narodni' projekt
...ulica ne moze voditi klub,firmu,grad,drzavu..to je svakom normalnom jasno...ulica moze ili na tribine ili nesto predloziti kao clanovi kluba...ali ne i upravljati..amen..ad acta...ende
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jasno...razjebavam klub..pojma nemam o igracima..nogometu...mudrujem...kriv mamic...to je zato jer je lakse okrivit drugog nego priznat vlastitu nemoc i nesposobnostPinochet wrote:mamić i dinamo i HNS su samo "izlika" za lopovluk i opravdanje. isto kao što je našima izlika za krađu "domoljublje" itd.
2015-09-08
kazu iz torcide..'mi smo spasili klub da ne ode u stecaj'...ok..evo odlikovanja zasluznima..besplatne godisnje ulaznice...salovi..dresovi...vecera...ali brale ne mos mi klubom upravljati a pojma nemas o sustavima...nego sve sto nudis je 'ale'....'mamicu cigane'...ne ide to tako
2015-09-08
Mamić je HDZ. A HDZ je uništio ne samo Hajduka nego i dalmatinski nogomet.vuksadinare wrote:jasno...razjebavam klub..pojma nemam o igracima..nogometu...mudrujem...kriv mamic...to je zato jer je lakse okrivit drugog nego priznat vlastitu nemoc i nesposobnostPinochet wrote:mamić i dinamo i HNS su samo "izlika" za lopovluk i opravdanje. isto kao što je našima izlika za krađu "domoljublje" itd.
I NK Zagreb.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ma unistio je kurac...sto pricas gluposti...kako nije unistio slavonski nogonet...rijecki...ne pricaj gluposti...hajduk su unistili njegovi...napominjem njegovi...niko drugi..jer im je draze demagogiju prodavati..nego raditi,stvarati..i lakse im je za vlastite neuspjehe druge okrivljavati..jastreb wrote:Mamić je HDZ. A HDZ je uništio ne samo Hajduka nego i dalmatinski nogomet.vuksadinare wrote:jasno...razjebavam klub..pojma nemam o igracima..nogometu...mudrujem...kriv mamic...to je zato jer je lakse okrivit drugog nego priznat vlastitu nemoc i nesposobnostPinochet wrote:mamić i dinamo i HNS su samo "izlika" za lopovluk i opravdanje. isto kao što je našima izlika za krađu "domoljublje" itd.
I NK Zagreb.
2015-09-08
vuksadinare wrote:ma unistio je kurac...sto pricas gluposti...kako nije unistio slavonski nogonet...rijecki...ne pricaj gluposti...hajduk su unistili njegovi...napominjem njegovi...niko drugi..jer im je draze demagogiju prodavati..nego raditi,stvarati..i lakse im je za vlastite neuspjehe druge okrivljavati..jastreb wrote:Mamić je HDZ. A HDZ je uništio ne samo Hajduka nego i dalmatinski nogomet.vuksadinare wrote:jasno...razjebavam klub..pojma nemam o igracima..nogometu...mudrujem...kriv mamic...to je zato jer je lakse okrivit drugog nego priznat vlastitu nemoc i nesposobnostPinochet wrote:mamić i dinamo i HNS su samo "izlika" za lopovluk i opravdanje. isto kao što je našima izlika za krađu "domoljublje" itd.
I NK Zagreb.
Unistija je kompletan hrvatski nogomet...naravno uz pomoc trojanaca u drugim klubovima, dakako...dobar Mamic=mrtav Mamic...
darth_vader-
2014-04-17
...unistio je ali ne i hajduk...hajdukov pad je poceo od bacenog suzavca 1987 i dvogodisnje suspenzije iz europe...malo se nesto dignuo od 94 do 96...i to je to..konstatan pad kvalitete rada uprave i ulazenja sumnjivih osoba i mutljavina u klubu pocela je vec u drugoj polovici osamdesetih...sve do danasnjeg dana...mamic je druga prica van hajduka...ja govorim o hajdukujasambrend wrote:vuksadinare wrote:ma unistio je kurac...sto pricas gluposti...kako nije unistio slavonski nogonet...rijecki...ne pricaj gluposti...hajduk su unistili njegovi...napominjem njegovi...niko drugi..jer im je draze demagogiju prodavati..nego raditi,stvarati..i lakse im je za vlastite neuspjehe druge okrivljavati..jastreb wrote:Mamić je HDZ. A HDZ je uništio ne samo Hajduka nego i dalmatinski nogomet.vuksadinare wrote:jasno...razjebavam klub..pojma nemam o igracima..nogometu...mudrujem...kriv mamic...to je zato jer je lakse okrivit drugog nego priznat vlastitu nemoc i nesposobnostPinochet wrote:mamić i dinamo i HNS su samo "izlika" za lopovluk i opravdanje. isto kao što je našima izlika za krađu "domoljublje" itd.
I NK Zagreb.
Unistija je kompletan hrvatski nogomet...naravno uz pomoc trojanaca u drugim klubovima, dakako...dobar Mamic=mrtav Mamic...
2015-09-08
jasambrend wrote:debotoijusto wrote:jasambrend wrote:Pinochet wrote:a kakav crni Hajduk. Taj klub je propao 1994 kada je ispao tamo u kvalifikacijama za Ligu prvaka protiv nekog Grčkog kluba.. tada se sve rasprodalo i razgrabilo..
od tada 20ak godina zakurac životari.. treba ga privatizirati totalno, ali totalno, baš ono da se vodi kao kafić.. ako gazda zaradi - zaradi. ako gazda propadne propadne.
1995. Panathinaikos...Nadan Vidošević razjebao sve, istina...navodno zbog Vranje kojem je trebala jaka Kroacija... uglavnom, dobio se kurac na biciklu od zagrebačkog kluba bez navijača i raspadnuta liga u kojoj taj isti kurac na bicikli dominira... rješenje je atomska za sve...
mlada partizanka bombe bacala
treba bit realan , domet je upast u 2. ligu uefa jednom u 10g. ovako kako se vodi i to navijacima ne bi trebao biti primaran cilj tj. bilo bi 10 000 da hajduk u 2. hr ligi igra
ako cilj uspjeh ( sto nekako logicno u natjecateljskom sportu ) treba nas hajduk/narod/rulju kako tko voli odjebat i prodat klub arapima
A Arapi jedva cekaju utuci milijarde u klub za koji je netko zadnji put cuo 1994./1995. iz drzave koja ima stanovnika kao kvart u Londonu...nekako mi Glover realnija opcija...ili dati Tommy Mamicu nek se igra dok mu blagajnice ne crknu od gladi...
kao filijala nekog veceg kluba , ima sve navijace tradiciju klimu za razvoj HR solidno kotira po talentima i hajduk magnet za talente iz zaledja , relativno jeftin s par dobrih rezultata sve zivne...u obrnutom slucaju ne bi bio vlasnicima u kozi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ma ti braniš tog Mamića da se to vidi i sa satelita.vuksadinare wrote:
...unistio je ali ne i hajduk...hajdukov pad je poceo od bacenog suzavca 1987 i dvogodisnje suspenzije iz europe...malo se nesto dignuo od 94 do 96...i to je to..konstatan pad kvalitete rada uprave i ulazenja sumnjivih osoba i mutljavina u klubu pocela je vec u drugoj polovici osamdesetih...sve do danasnjeg dana...mamic je druga prica van hajduka...ja govorim o hajduku
2014-04-22
Evo glupa Rijeka gubi i 6 utakmicu za redom.
Rekao sam ja kako će ih skidanje križa sa dresa skupo stajati.
Tako im i treba.
Rekao sam ja kako će ih skidanje križa sa dresa skupo stajati.
Tako im i treba.
2014-04-22
Osim toga Rijeka je kroz povijest poznata da je najuspješnija kad igraju dečki iz bivše Juge.
Ove godine doveli neke Grke,crnce,Brazilca...i odmah sjebu kompletnu koncepciju.
I sad krive Keka,a Kek najmanje kriv.
Ove godine doveli neke Grke,crnce,Brazilca...i odmah sjebu kompletnu koncepciju.
I sad krive Keka,a Kek najmanje kriv.
2014-04-22
aj budalo ne branim mamica...provjeri ranije postove i teme o njemu i moje pisanje...pricam da konstatni pad kvalitete upravljanja hajdukom traje od 1987 sa pokojim manjim prekidom kao od 93 do 96...sve ostalo slabo i nikako.koji sve likovi nisu promarsirali upravama hajdukajastreb wrote:Ma ti braniš tog Mamića da se to vidi i sa satelita.vuksadinare wrote:
...unistio je ali ne i hajduk...hajdukov pad je poceo od bacenog suzavca 1987 i dvogodisnje suspenzije iz europe...malo se nesto dignuo od 94 do 96...i to je to..konstatan pad kvalitete rada uprave i ulazenja sumnjivih osoba i mutljavina u klubu pocela je vec u drugoj polovici osamdesetih...sve do danasnjeg dana...mamic je druga prica van hajduka...ja govorim o hajduku
2015-09-08
jasambrand...zivis li ti u zg?..mislim da si rekao da jesi ako nisi ispricavam se..ali me zanima mozda se znamo
2015-09-08
vuksadinare wrote:jasambrand...zivis li ti u zg?..mislim da si rekao da jesi ako nisi ispricavam se..ali me zanima mozda se znamo
Zivija sam neko vrime, ali ne vise...eh sad, upoznao sam Macka, Dugi je jednom sjedio s nama za stolom, prijatelj mi ga je poznavao...zivio sam na Sigecici kad je Pokrovac ubijen, prosao istu noc pored tog portuna, znam da mi je zenska iz PSK cesto olajavala nogometnu mafiju iz kafica preko puta, a zapamtih detalj kad je Suker ispusija na kladionici 500 000 eura kladeci se na Real protiv Arsenala...isa u London uplatiti...gazda kafica castio cijeli dan koliko je Suki popularan bio tamo, a zenska mi je tvrdila i da je skrtac nemili...kladio se preko nekog teklica na iznose vise desetaka tisuca kuna, a kad bi dobio ni lipe mance nije ostavlja...jebate, stalno sam visija po tim mafijaskim kvartovima, Kneziji, Trnju, Dubravi, Sigecici...:D
darth_vader-
2014-04-17
Rijeka je skinula simbol kršćanstva sa dresa i to im se sada vraća.
Ne znam tko je donio tu direktivu,a još manje tko ju je odobrio,ali otkad nesta na križa na dresu igraju neprepoznatljivo. Eto izgubili su 6 utakmica za redom.
In hoc signo vinces
Ne znam tko je donio tu direktivu,a još manje tko ju je odobrio,ali otkad nesta na križa na dresu igraju neprepoznatljivo. Eto izgubili su 6 utakmica za redom.
In hoc signo vinces
2014-04-22
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Njega imaju već ohoho. Imali su ga i lani kad su osvojili duplu krunu. No i dalje me zanima zašto su,i po čijoj direktivi sa dresa maknuli križ???Totenkopf wrote:Stavili su zato dvoglavog orla...
2014-04-22
Nemam pojma, na službenim dresovima za sezonu 2017/2018 je križ preko čitave majice, osim na bordo dresu...
Gdje si vidio da nema križa?
Na zadnjih par utakmica. U stvari imaju nekakav križ,ali više nije jasan kao onaj lani,već isprekidan,kao znak dozvoljenog pretjecanja na cestama.Totenkopf wrote:Nemam pojma, na službenim dresovima za sezonu 2017/2018 je križ preko čitave majice, osim na bordo dresu...
2014-04-22
Znakovito, križ koji se dezintegrira...
Kao nagovještaj propasti kršćanstva...
Ne bih se začudio da su masoni iza svega toga...
Kao nagovještaj propasti kršćanstva...
Ne bih se začudio da su masoni iza svega toga...
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrvatski narodni sabor BiH dao podršku Makronu
» Štrahe najavljuje narodni ustanak protiv vlade
» Ode narodni u tri picke materine
» Narodni američki ustanak u Oregonu
» Hrvarski Narodni Sabor : SDA Krenula u rušenje BiH
» Štrahe najavljuje narodni ustanak protiv vlade
» Ode narodni u tri picke materine
» Narodni američki ustanak u Oregonu
» Hrvarski Narodni Sabor : SDA Krenula u rušenje BiH
Page 2 of 2