Jedan od nebitnih "fakulteta"
Page 1 of 1
Re: Jedan od nebitnih "fakulteta"
Kada ga vidim na telki popizdim. Da netko može toliko srat bez veze i za to primat državni novac.
Užas!!!!
Pitao sam ga jednom jel zna raditi u ACAD-u, njemu to ne treba.
Bogtejebo pričaš da zavoj nije OK, a ne znaš ga ni definirat.
Slučajna država.
Užas!!!!
Pitao sam ga jednom jel zna raditi u ACAD-u, njemu to ne treba.
Bogtejebo pričaš da zavoj nije OK, a ne znaš ga ni definirat.
Slučajna država.
2014-12-30
kolega @weber sto tebe tisti kod ovog slucaja voznje neprilagodjene uvjetima na cesti ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
tišti me kreten koji sere i gnoji bez veze na moj račun.
tip se opio kao krava i popiknuo se, tony je naletio i prešao preko njega.
za razliku od horvatinčića koji je pobjegao više puta i dotični "stručnjak" se nije oglasio, tony je ostao na mjestu nesreće.
auto u sebi ima kamere, tako da se može izvući na sinkopu.
tip se opio kao krava i popiknuo se, tony je naletio i prešao preko njega.
za razliku od horvatinčića koji je pobjegao više puta i dotični "stručnjak" se nije oglasio, tony je ostao na mjestu nesreće.
auto u sebi ima kamere, tako da se može izvući na sinkopu.
2014-12-30
i što su uvjeti na cesti?
nedavno mi je kravetina izletila na pješačkom. uopće nije pogledala ni lijevo ni desno. udri ravno na vozilo-slušalice u vuhima. kada sam pregledao snimku nisam mogao vjerovat.
5 ujutro. da kurvetina nije pogledala ni lijevo ni desno.
ulazim u svoju ulicu, na kočnici i kći mi izleti iz vrta.
što su uvjeti u vožnji...
nedavno mi je kravetina izletila na pješačkom. uopće nije pogledala ni lijevo ni desno. udri ravno na vozilo-slušalice u vuhima. kada sam pregledao snimku nisam mogao vjerovat.
5 ujutro. da kurvetina nije pogledala ni lijevo ni desno.
ulazim u svoju ulicu, na kočnici i kći mi izleti iz vrta.
što su uvjeti u vožnji...
2014-12-30
Marušić je istina serator, koji ne zna spojit rečenicu bez zamuckivanja, ali cetinski ne može bit nekriv nikako, da je iti malo pravde...
Jer ako je općepoznato da se radi o uskoj ulici bez nogostupa s ugostiteljskim objektima sa strana ulice odakle ljudi izlaze direktno na cestu, treba voziti naročito oprezno jer niti pijana osoba na sred ceste u tim uvjetima ne predstavlja nepredvidivu okolnost koja se nikako nije mogla izbjeći...
Jer ako je općepoznato da se radi o uskoj ulici bez nogostupa s ugostiteljskim objektima sa strana ulice odakle ljudi izlaze direktno na cestu, treba voziti naročito oprezno jer niti pijana osoba na sred ceste u tim uvjetima ne predstavlja nepredvidivu okolnost koja se nikako nije mogla izbjeći...
Njek se svatko brine za sebe, šta mene boli kurac što njetko pijan baulja cestom.Totenkopf wrote:Marušić je istina serator, koji ne zna spojit rečenicu bez zamuckivanja, ali cetinski ne može bit nekriv nikako, da je iti malo pravde...
Pa bolio bi te da ga pregaziš, jer to što netko pijan baulja ulicom nikome ne daje pravo da preko njega prijeđe prometalom...Regoč wrote:Njek se svatko brine za sebe, šta mene boli kurac što njetko pijan baulja cestom.Totenkopf wrote:Marušić je istina serator, koji ne zna spojit rečenicu bez zamuckivanja, ali cetinski ne može bit nekriv nikako, da je iti malo pravde...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
danas uz "ležeće policajce" ne znaš jel vreća za smeće na cesti, bandićev reket ili truplo.Totenkopf wrote:Marušić je istina serator, koji ne zna spojit rečenicu bez zamuckivanja, ali cetinski ne može bit nekriv nikako, da je iti malo pravde...
s obzirom na vozilo sustav zaštite bi djelovao.
2014-12-30
Slažem se, ne kažem ja da namjerno treba njekoga zgaziti, ali smatram da ne mogu ja biti odgovoran ako pogazim Soru dok baulja Ilicom iza Gundulićeve.Totenkopf wrote:Pa bolio bi te da ga pregaziš, jer to što netko pijan baulja ulicom nikome ne daje pravo da preko njega prijeđe prometalom...Regoč wrote:Njek se svatko brine za sebe, šta mene boli kurac što njetko pijan baulja cestom.Totenkopf wrote:Marušić je istina serator, koji ne zna spojit rečenicu bez zamuckivanja, ali cetinski ne može bit nekriv nikako, da je iti malo pravde...
veber-
2014-12-30
Na Gundulićevoj završava pješačka zona, prije toga ju ne mogu pogaziti jer tamo ne smijem autom.veber wrote:majketi! kako baulja ilicom iza gundulićeva?
veber wrote:Pitao sam ga jednom jel zna raditi u ACAD-u, njemu to ne treba.
Čemu tolika fiksacija Autocadom na svakoj temi?
catabbath-
2015-08-22
moj stari je skice radio na škaniclu, komadu papira.catabbath wrote:veber wrote:Pitao sam ga jednom jel zna raditi u ACAD-u, njemu to ne treba.
ja radim u acadu, projektiram u catiai.
ono, ne koristim papir a acad mi je super za skiciranje.
kako je moj stari koristio papiriće i škanice za nacrt nabrzaka, tako ja koristim acad.
2014-12-30
kak delaš skice u acadu? ja u njemu projektiram..uz canalis i plateiuveber wrote:moj stari je skice radio na škaniclu, komadu papira.catabbath wrote:veber wrote:Pitao sam ga jednom jel zna raditi u ACAD-u, njemu to ne treba.
kako je moj stari koristio papiriće i škanice za nacrt nabrzaka, tako ja koristim acad.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
imam template i svoje layer-e.Noor wrote:kak delaš skice u acadu? ja u njemu projektiram..uz canalis i plateiuveber wrote:moj stari je skice radio na škaniclu, komadu papira.catabbath wrote:veber wrote:Pitao sam ga jednom jel zna raditi u ACAD-u, njemu to ne treba.
crtam 1:1 i lako u catiu prebacim. imam 2010.
i koristim pgp za acad pa nemam ikone nego preko mojih skraćenica vučem naredbe.
bum ti na pp poslao kaj sam maloj napravio za ročkas. samo moram maknut programski kod da ti bez veze ne zauzima prostor, u biti mogu ti kao pdf poslat. buš vidjela, za laser je oblik.
2014-12-30
pošalji ko jpg..mislim da pdf tu ne prolaziveber wrote:imam template i svoje layer-e.Noor wrote:kak delaš skice u acadu? ja u njemu projektiram..uz canalis i plateiuveber wrote:moj stari je skice radio na škaniclu, komadu papira.catabbath wrote:veber wrote:Pitao sam ga jednom jel zna raditi u ACAD-u, njemu to ne treba.
crtam 1:1 i lako u catiu prebacim. imam 2010.
i koristim pgp za acad pa nemam ikone nego preko mojih skraćenica vučem naredbe.
bum ti na pp poslao kaj sam maloj napravio za ročkas. samo moram maknut programski kod da ti bez veze ne zauzima prostor, u biti mogu ti kao pdf poslat. buš vidjela, za laser je oblik.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
veber-
2014-12-30
poslao. samo uzmi da je to za program rađeno. bum slikao kada bu mala imala rođendan. ili iza njega.
2014-12-30
Similar topics
» Plenkiju padaju šanse:Izbori za predsjednika HDZ-a održat ce po pravilu jedan član-jedan glas
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
» Pao još jedan F-35
» dva u jedan
» pa jos jedan...
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
» Pao još jedan F-35
» dva u jedan
» pa jos jedan...
Page 1 of 1