ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jamnica potonila

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Jamnica potonila  - Page 4 Empty Re: Jamnica potonila

Post by kaya 4/11/2017, 15:09

marcellus wrote:hehe evo lidl dobio milijardu eura JAVNOG novca iz fondova, bespovratno

ali politika je pomogla todi da se obogati, ne švarcu

mda, dobro, a Todoriću  nije inače dobio jadan ništa ;

"Ukupna državna financijska pomoć Agrokoru u Hrvatskoj i Sloveniji u 2015. godini iznosila je 196.381.000 kuna, a godinu ranije 124.903.000 kuna.
Na prošlogodišnji bi se iznos moglo dodati još  40,3 milijuna kuna odobrenih potpora iz EU fonda, ali taj iznos nije još isplaćen pa ga u koncernu nisu uključili u ukupan iznos državne financijske pomoći.

Iz toga bi se pak moglo zaključiti kako većina financijske pomoći dolazi od hrvatske države, budući da su za  subvencije za tov stoke i poljoprivrednu proizvodnju te ulaganja u istraživanje i razvoj lani primili  185. 893.000 kuna, a 10.382.000 kuna kao financijski poticaj.

kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Jamnica potonila  - Page 4 Empty Re: Jamnica potonila

Post by marcellus 4/11/2017, 16:26

Kavran wrote:
marcellus wrote:pa to je i bio cilj lex kurčine, srušiti vrijednost svih kompanija kako bi ih se usa lešinari domogli u bescjenje, to ja od početka govorim

ramljak plennkovićev plan daje rezultata, u ožujku je toda pregovarao s Coca colom o prodaji jamnice za pet milijardi kuna, danas je mogu kupit za pola milijarde. Da sam ramljak tražio bih bar 10% od te love za sebe, odlično odrađeno

jedini zajeb što će ruski zahtjev za povratom milijardu i pol eura past na leđa građana al boli raju kurac, glavno da je toda optužen i završit će u zatvoru svi sretni i zadovoljni

prije bih rekao po realnoj cijeni. ono ... hrvatske burze .... veze s pravim kapitalizmom nemaju. ali ok!

drunken

ništa u DNRH nema veze s kapitalizmom ali krivo sam gore napisao, provjerio sam broj dionica jamnice, ima ih 22 000

dakle jamnica danas vrijedi 20 milja dolara, cijela

do jaja, pljačka samo takva.

A za to jel toda bio lopov me boli kurac, ako je lažirao izvješća time je oštetio samo banke a meni priskrbio korist jer je platio više poreza nego je trebao

2014-04-16

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics