Jamnica potonila
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Jamnica potonila
mda, dobro, a Todoriću nije inače dobio jadan ništa ;marcellus wrote:hehe evo lidl dobio milijardu eura JAVNOG novca iz fondova, bespovratno
ali politika je pomogla todi da se obogati, ne švarcu
"Ukupna državna financijska pomoć Agrokoru u Hrvatskoj i Sloveniji u 2015. godini iznosila je 196.381.000 kuna, a godinu ranije 124.903.000 kuna.
Na prošlogodišnji bi se iznos moglo dodati još 40,3 milijuna kuna odobrenih potpora iz EU fonda, ali taj iznos nije još isplaćen pa ga u koncernu nisu uključili u ukupan iznos državne financijske pomoći.
Iz toga bi se pak moglo zaključiti kako većina financijske pomoći dolazi od hrvatske države, budući da su za subvencije za tov stoke i poljoprivrednu proizvodnju te ulaganja u istraživanje i razvoj lani primili 185. 893.000 kuna, a 10.382.000 kuna kao financijski poticaj.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Jamnica potonila
Kavran wrote:marcellus wrote:pa to je i bio cilj lex kurčine, srušiti vrijednost svih kompanija kako bi ih se usa lešinari domogli u bescjenje, to ja od početka govorim
ramljak plennkovićev plan daje rezultata, u ožujku je toda pregovarao s Coca colom o prodaji jamnice za pet milijardi kuna, danas je mogu kupit za pola milijarde. Da sam ramljak tražio bih bar 10% od te love za sebe, odlično odrađeno
jedini zajeb što će ruski zahtjev za povratom milijardu i pol eura past na leđa građana al boli raju kurac, glavno da je toda optužen i završit će u zatvoru svi sretni i zadovoljni
prije bih rekao po realnoj cijeni. ono ... hrvatske burze .... veze s pravim kapitalizmom nemaju. ali ok!
ništa u DNRH nema veze s kapitalizmom ali krivo sam gore napisao, provjerio sam broj dionica jamnice, ima ih 22 000
dakle jamnica danas vrijedi 20 milja dolara, cijela
do jaja, pljačka samo takva.
A za to jel toda bio lopov me boli kurac, ako je lažirao izvješća time je oštetio samo banke a meni priskrbio korist jer je platio više poreza nego je trebao
Page 4 of 4