Plaće realno porasle 5% u godinu dana
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Plaće realno porasle 5% u godinu dana
gle bosanac naporan siEroo wrote:Pinochet wrote:koliki je rast poreznog upterećenja? porez u ugostitljestvu(restorani, kafići, ljetovanje) je skočio za 100% skoro(duplo)
HDZ je digao prirez u STu za par % na plaće.
struja je poskupila. došle su nove trošarine na auta, gorivo, cigarete, alkohol.
voda je poskupila
komunalije su poskupile - ukratko -država odnosno čardak pojeli su taj rasta plaća
realno + 5% veće plaće, oduzmi sa ovim poskupljenjima, prosječni Hrvat u privatnom sektoru je siromašniji nekoliko %
I tebi bih ja dao srpsku prosječnu, pa da budeš lider u regiJonu.
Guest- Guest
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/njemacka-nezaposlenost-najniza-od-1990-godine
Rekordna nezaposlenost u Njemačkoj
Rekordna nezaposlenost u Njemačkoj
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ili npr. tekući račun, mobilno bankarstvo i beskontaktna kartica, imaš ga danas u HPB za 0 kn mjesečno.
bijela tehnika i elektronika, masu jeftinija nego prije 7-8 godina, uz drastično povečane garancije na uređaje.
bijela tehnika i elektronika, masu jeftinija nego prije 7-8 godina, uz drastično povečane garancije na uređaje.
Guest- Guest
ojxaEroo wrote:Uzmi srpski prosjek i možeš zaigrat kozaračko.debotoijusto wrote:meni je uredbom vlade porasla 0ko 1 000mj. i nastali troskovi oko 20 000kn. godisnje
svijet je lopta sarena
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Kserks_ wrote:ili npr. tekući račun, mobilno bankarstvo i beskontaktna kartica, imaš ga danas u HPB za 0 kn mjesečno.
sve 5 no sto s mojih 20 000 kn. administrativnih troskova godisnje vise ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
jedno,..sto se cekaKserks_ wrote:osobni odbitak 2014 godine je iznosio 2200 kn, za 1 dijete 1100 kn
osobni odbitak 2017 godine iznosi 3800 kn, a za 1 dijete 1750 kn
dijagram-
2015-08-09
rekao bi ti bosanac iz slovenije, tebi čistom hrvatu- "idu u srbiju"debotoijusto wrote:Kserks_ wrote:ili npr. tekući račun, mobilno bankarstvo i beskontaktna kartica, imaš ga danas u HPB za 0 kn mjesečno.
sve 5 no sto s mojih 20 000 kn. administrativnih troskova godisnje vise ?
Guest- Guest
Otkako sam nesto davno bubao o " Konvenciji o ostvarivanju alimentacijskog zahtjeva u inozemstvu" imam malo je reci blage traume...dijagram wrote:jedno,..sto se cekaKserks_ wrote:osobni odbitak 2014 godine je iznosio 2200 kn, za 1 dijete 1100 kn
osobni odbitak 2017 godine iznosi 3800 kn, a za 1 dijete 1750 kn
Guest- Guest
kome su plaće rasle i tko to drži takav visoki prosjek plaća?O troškovima života i poreznom opterećenju drugi put pa da zaključimo opet:cveta cveće u naše čardak preduzeće.
vili40-
2015-08-02
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» GODINU DANA POSLIJE
» Točno prije godinu dana
» Klemm mora u zatvor na godinu dana
» U zadnjih godinu dana mrtva tri predsjednika...
» Za godinu dana u Srbiji ovoliko napredovao
» Točno prije godinu dana
» Klemm mora u zatvor na godinu dana
» U zadnjih godinu dana mrtva tri predsjednika...
» Za godinu dana u Srbiji ovoliko napredovao
Page 2 of 2