Žene,ako vam muškarac kaže ovo o vagini,ostavite ga
Page 3 of 14
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Re: Žene,ako vam muškarac kaže ovo o vagini,ostavite ga
moje su neke imale HPV,ali pezopasne sojeve, jel sam li ja ima, nemam pojma..mutava baštarda wrote:radio sam bris, uvatio klamidiju, ono, nakon toga sam muda objesio o klin na duži period...Eva_ wrote:I kupiš još neku bolest. Kad kriva glava razmišlja.Totenkopf wrote:Platiš...Eva_ wrote:A kak se moš ševit bez ljubavi?
Guest- Guest
jednom sam ozljedio i kolino :DTotenkopf wrote:A majketi šta vi to sve njušite...mutava baštarda wrote:to više ide da mlade mirišu na ribu, a stare smrde ne ribu...Kserks_ wrote:zpravo kad malo bolje razmislim, smrdile su mi one koje nisam volija.
Reko bi danni zašto ne možete normalno je*at u mraku u normalnoj pozi nego izvodit nekakve kerefeke i akrobacije...
Stara riba...kic wrote:
sta si ti radio mutavi..
T.- Posts : 17557
2014-04-14
za muške hpv nije problem koliko za žene...Kserks_ wrote:moje su neke imale HPV,ali pezopasne sojeve, jel sam li ja ima, nemam pojma..mutava baštarda wrote:radio sam bris, uvatio klamidiju, ono, nakon toga sam muda objesio o klin na duži period...Eva_ wrote:I kupiš još neku bolest. Kad kriva glava razmišlja.Totenkopf wrote:Platiš...Eva_ wrote:A kak se moš ševit bez ljubavi?
naletila mi jedna na volej, a bio u planini, nije bilo kondoma.Totenkopf wrote:Stara riba...kic wrote:
sta si ti radio mutavi..
znam,osim ako peškaš soj koji uzrokuje bradavice:)mutava baštarda wrote:za muške hpv nije problem koliko za žene...Kserks_ wrote:moje su neke imale HPV,ali pezopasne sojeve, jel sam li ja ima, nemam pojma..mutava baštarda wrote:radio sam bris, uvatio klamidiju, ono, nakon toga sam muda objesio o klin na duži period...Eva_ wrote:I kupiš još neku bolest. Kad kriva glava razmišlja.Totenkopf wrote:
Platiš...
Guest- Guest
Idi u ku*ac, kako si to uspio?mutava baštarda wrote:jednom sam ozljedio i kolino :DTotenkopf wrote:A majketi šta vi to sve njušite...mutava baštarda wrote:to više ide da mlade mirišu na ribu, a stare smrde ne ribu...Kserks_ wrote:zpravo kad malo bolje razmislim, smrdile su mi one koje nisam volija.
Reko bi danni zašto ne možete normalno je*at u mraku u normalnoj pozi nego izvodit nekakve kerefeke i akrobacije...
Jesi barem nju odalamio kolinon u ćivericu?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
ajde priznajte koliko vam je puta pobiglo u nju?:)
Last edited by Kserks_ on 2/11/2017, 17:01; edited 1 time in total
Guest- Guest
propala noga u kauč...Totenkopf wrote:Idi u ku*ac, kako si to uspio?mutava baštarda wrote:jednom sam ozljedio i kolino :DTotenkopf wrote:A majketi šta vi to sve njušite...mutava baštarda wrote:to više ide da mlade mirišu na ribu, a stare smrde ne ribu...Kserks_ wrote:zpravo kad malo bolje razmislim, smrdile su mi one koje nisam volija.
Jesi barem nju odalamio kolinon u ćivericu?
sad sam veteranska liga, nema više ukizavanja...
sve je bolje od desankojebcakic wrote:
babojebac :^^
Guest- Guest
Ova doktorica je rekla da agresivni mirisi i sapuni nisu zdravi a ne da bi trebalo prati jednom mjesečno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ja mislim da ti preferiraš dečke ali jos si u ormaru.Kserks_ wrote:mislim šporkulja da ti da noga jer si joj reka da opere pizdu hahhahaha
prije će biti obrnuto, žena koja ne želi vršiti osobnu higijenu , neka uzgaja mačke..
inače ja preferiram seks max tri sata od tuširanja.
2015-08-15
ne interesiraju me babuskare,odjebi!kaja wrote:Ja mislim da ti preferiraš dečke ali jos si u ormaru.Kserks_ wrote:mislim šporkulja da ti da noga jer si joj reka da opere pizdu hahhahaha
prije će biti obrnuto, žena koja ne želi vršiti osobnu higijenu , neka uzgaja mačke..
Guest- Guest
ne će valjda milijunti post biti nešto o piškama
2014-04-16
:) agresija?!Kserks_ wrote:ne interesiraju me babuskare,odjebi!kaja wrote:Ja mislim da ti preferiraš dečke ali jos si u ormaru.Kserks_ wrote:mislim šporkulja da ti da noga jer si joj reka da opere pizdu hahhahaha
Pa znam ja, ormar jos uvijek, ne plaši se, to je danas ok
2015-08-15
šta udiaben wrote:ne će valjda milijunti post biti nešto o piškama
jel se može ikako ovu babu blokat da je ne moram čitat?!kaja wrote::) agresija?!Kserks_ wrote:ne interesiraju me babuskare,odjebi!kaja wrote:Ja mislim da ti preferiraš dečke ali jos si u ormaru.Kserks_ wrote:mislim šporkulja da ti da noga jer si joj reka da opere pizdu hahhahaha
Pa znam ja, ormar jos uvijek, ne plaši se, to je danas ok
Guest- Guest
:)
Moze. Al to znaci da nisi peder
Moze. Al to znaci da nisi peder
2015-08-15
Znam. Istina je jebena.Kserks_ wrote:Iritantna su mi tvoja slova.
2015-08-15
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Similar topics
» Zene sire noge ako im se muskarac svidja
» ''BBC: Dječake uče da bi pravi muškarac spriječio silovanje žene''
» Kriterij prioriteta: žene, crni, bijeli muškarac...
» Trans muškarac koji se rodno izjašnjava kao pas kaže da ga je to zbližilo sa njegovim mužem/gospodarom
» Muškarac mora zarađivati više od žene i vući je kroz život
» ''BBC: Dječake uče da bi pravi muškarac spriječio silovanje žene''
» Kriterij prioriteta: žene, crni, bijeli muškarac...
» Trans muškarac koji se rodno izjašnjava kao pas kaže da ga je to zbližilo sa njegovim mužem/gospodarom
» Muškarac mora zarađivati više od žene i vući je kroz život
Page 3 of 14