Žene,ako vam muškarac kaže ovo o vagini,ostavite ga
Page 13 of 14
Page 13 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: Žene,ako vam muškarac kaže ovo o vagini,ostavite ga
Bradu i brkove. Ostalo depiliram kod kozmetičarke.Totenkopf wrote:šta sve briješ ujutro ?Eva_ wrote:Sve tamnokose su dlakave. Ja da se ujutro ne obrijem ne bih mogla iz kuće van.Totenkopf wrote:jesi li ti dlakava ?Eva_ wrote:Ma koji znalci? Pojma nemaju o ženama.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Majka Muju šišala na struju.mutava baštarda wrote:Briješ li se britvom ili na struju?Eva_ wrote:Sve tamnokose su dlakave. Ja da se ujutro ne obrijem ne bih mogla iz kuće van.Totenkopf wrote:jesi li ti dlakava ?Eva_ wrote:Ma koji znalci? Pojma nemaju o ženama.
2017-03-21
Šta ostalo, može li to malo detaljnije, kako to izgleda, kako se namjestiš, kako staviš noge ?Eva_ wrote:Bradu i brkove. Ostalo depiliram kod kozmetičarke.Totenkopf wrote:šta sve briješ ujutro ?Eva_ wrote:Sve tamnokose su dlakave. Ja da se ujutro ne obrijem ne bih mogla iz kuće van.Totenkopf wrote:jesi li ti dlakava ?Eva_ wrote:Ma koji znalci? Pojma nemaju o ženama.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Kupi si Playboy pa drkaj.Totenkopf wrote:Šta ostalo, može li to malo detaljnije, kako to izgleda, kako se namjestiš, kako staviš noge ?Eva_ wrote:Bradu i brkove. Ostalo depiliram kod kozmetičarke.Totenkopf wrote:šta sve briješ ujutro ?Eva_ wrote:Sve tamnokose su dlakave. Ja da se ujutro ne obrijem ne bih mogla iz kuće van.Totenkopf wrote:
jesi li ti dlakava ?
2017-03-21
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Čitanje ove teme mi doista nije trebalo
Guest- Guest
Poslije xxbanja nema kajanjamativka wrote:Čitanje ove teme mi doista nije trebalo
Ma, ogadili mi sex :)
Prije sexa, potrebno je izvaditi uvjerenje o zdravstvenoj ispravnosti :)
Prije sexa, potrebno je izvaditi uvjerenje o zdravstvenoj ispravnosti :)
Guest- Guest
certifikat od inspekcije instituta za registar zdravlja hrvatskih spolnih organa, tkiva i ostalih dodirnih ploha
E, upravo to :)kic wrote:
certifikat od inspekcije instituta za registar zdravlja hrvatskih spolnih organa, tkiva i ostalih dodirnih ploha
Guest- Guest
nekad stvarno i nije dobro svašta pročitati, i uopće uzeti čitati.
Ma ne treba to, ali gledaj ono da nije baš pojebao pol sela. Kome trebaju laki muškarci.mativka wrote:E, upravo to :)kic wrote:
2017-03-21
Kome trebaju oni kojima ne da nijedna?Eva_ wrote:Ma ne treba to, ali gledaj ono da nije baš pojebao pol sela. Kome trebaju laki muškarci.mativka wrote:E, upravo to :)kic wrote:
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nije stvar u ponudi, nego u snazi volje i moći oduprijeti se izazovima. Svima koji žele mlade. Taj će se brinut o podmladku a ne okolo šarat pod motom oženjen sam a ko momak živim.dzango wrote:Kome trebaju oni kojima ne da nijedna?Eva_ wrote:Ma ne treba to, ali gledaj ono da nije baš pojebao pol sela. Kome trebaju laki muškarci.mativka wrote:E, upravo to :)kic wrote:
2017-03-21
Pametno. Natovariš mu decu i kuću pa u provod sa drugaricama.Eva_ wrote:Nije stvar u ponudi, nego u snazi volje i moći oduprijeti se izazovima. Svima koji žele mlade. Taj će se brinut o podmladku a ne okolo šarat pod motom oženjen sam a ko momak živim.dzango wrote:Kome trebaju oni kojima ne da nijedna?Eva_ wrote:Ma ne treba to, ali gledaj ono da nije baš pojebao pol sela. Kome trebaju laki muškarci.mativka wrote:E, upravo to :)kic wrote:
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
podmladak , koji okosimoron u umrućem kontinetu.Eva_ wrote:Nije stvar u ponudi, nego u snazi volje i moći oduprijeti se izazovima. Svima koji žele mlade. Taj će se brinut o podmladku a ne okolo šarat pod motom oženjen sam a ko momak živim.dzango wrote:Kome trebaju oni kojima ne da nijedna?Eva_ wrote:Ma ne treba to, ali gledaj ono da nije baš pojebao pol sela. Kome trebaju laki muškarci.mativka wrote:E, upravo to :)kic wrote:
Guest- Guest
https://www.klix.ba/magazin/ljepotice/egzoticna-caitlyn-je-san-svakog-muskarca/171103053
Nek ona i smrdi dole mogu ja i začepit nos a inače kurac nema oči
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pojio bi joj govno ko sarmu...
Bolje se drži od grada u kojemu živi...RayMabus wrote:https://www.klix.ba/magazin/ljepotice/egzoticna-caitlyn-je-san-svakog-muskarca/171103053
..Kserks_ wrote:znam,osim ako peškaš soj koji uzrokuje bradavice:)mutava baštarda wrote:za muške hpv nije problem koliko za žene...Kserks_ wrote:moje su neke imale HPV,ali pezopasne sojeve, jel sam li ja ima, nemam pojma..mutava baštarda wrote:radio sam bris, uvatio klamidiju, ono, nakon toga sam muda objesio o klin na duži period...Eva_ wrote:
I kupiš još neku bolest. Kad kriva glava razmišlja.
Man se malo vas dva bacite na Edukovanje
[size=30]Virusom koji uzrokuje rak grla, anusa i spolnih organa zaraženo je triput više muškaraca nego žena[/size]
HINA / UTORAK, 17.10.2017 17:34
Foto: Instagram
SVAKI deveti Amerikanac zaražen je oralnim HPV-om, humanim papiloma virusom, što je triput više nego u ženskoj populaciji, rezultati su novog istraživanja.
HPV je jedna od spolno najprenosivijih bolesti. Većina infekcija nema simiptoma, no virus može biti uzročnik raka grla, anusa, penisa, grlića maternice, stidnice i vagine te može prouzročiti bradavice i lezije u gornjim dijelovima dišnog sustava.
Po američkom istraživanju među odraslim osobama u dobi između 18 i 69 godina, približno je 11 milijuna muškaraca i 3,2 milijuna žena zaraženo oralnim HPV-om, kažu liječnici.
Pokazalo se da je rizik od zaraze kod muškaraca veći u slučaju prakticiranja oralnog spolnog odnosa s muškarcima.
Veći broj HPV infekcija među muškarcima mogao bi biti objašnjenje za odnedavno češću pojavu raka grla kod muškaraca nego raka cerviksa kod žena, kaže jedan od autora studije Ashish Deshmukh, sa sveučilišta Florida u Gainesvilleu.
"Odobreno nam je cjepivo protiv HPV-a i za djevojčice i za dječake, čime bi se potencijalan porast broja karcnoma koji se povezuju s HPV-om u budućnosti mogao smanjiti. No slab odaziv dječaka na cijepljenje predstavlja problem, a mogao bi biti još veći", kaže dr. Deshmukh.
U Sjedinjenim Državama cijepljenje protiv HPV-a preporučuje se za djecu od jedanaeste ili dvanaeste godine života. Cjepivo bi ih zaštitilo od virusa i prije nego što se upuste u spolni odnos. Preporučljivo je i cijepljenje tinejdžera i adolescenata.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
No od prošle godine samo je polovina pozvanih djevojaka i još manje dječaka dobilo cjepivo u dva navrata koje ih štiti od virusa, kazao je Deshmukh.
Najučestalija vrsta raka koja se povezuje s HPV-om je orofaringealni, najčešće skvamozni karcinom, koji se obično prvo razvije u orofarinksu, dijelu grla iza usne šupljine. U velikoj većini od njega obolijevaju muškarci.
I dok cjepivo protiv HPV-a može uvelike pridonijeti sprečavanju ove vrste tumora, ono se trenutačno preporučuje samo osobama do 26 godina.
Istraživanje američkih znanstvenika pokazalo je da je visokorizični HPV 16 uzročnik oralnih infekcija kod 7,3 posto muškaraca i 1,4 posto žena. Kod istospolnih partnera tipom 16 je zaraženo 12,7 posto muškaraca i 3,4 posto žena.
Gotovo 20 posto muškaraca s genitalnim HPV-om bilo je zaraženo i oralnim HPV-om, u odnosu na samo četiri posto muškaraca koji nisu imali genitalni HPV.
Moramo se angažirati na boljoj prevenciji među ženama i među muškarcima, ističe dr. Erich Sturgis sa Sveučilišta u Houstonu koji nije sudjelovao u istraživanju.
"Nažalost, ne postoji lijek za perzistirajuću infekciju niti screening za brojne karcinome koji se povezju s HPV-om", kazao je Sturgis, dodajući kako smatra da je "iznimno važno pojačati cijepljenje među adolescentima i tinejdžerima". Podsjetio je na zaštitu kondomima te na redovite kontrolne preglede.
[size=36]NOVA ISTRAŽIVANJA DOKAZALA: Oralni seks izaziva rak grla![/size]
Foto: FlickrAutor: Magazin.hr 11:56 24.01.2016
Nova velika studija pokazuje da prisutnost ljudskog papiloma virusa (HPV) u ustima – kamo stigne oralnim sekskom – pivećeva rizik od dobivanja raka čak za 22 puta.
Humani papilloma virus ili skraćeno HPV znatno povećava mogućnost oboljenja od raka grla, ukoliko se učestalo prakticira oralni seks s osobom koja je prijenosnik ovog virusa.I prije je bilo poznato kako oralni seks može rezultirati rakom grla ili njegovom pojavom na predjelu glave, međutim, sada su i relevantna znanstveno-medicinska istraživanja potvrdila kako HPV, unesen oralnim seksom, i do 22 puta povećava šanse da dobijete rak.
Dr. Ilir Agalliu i tim njegovih suradnika sa Medicinskog fakluteta Albert Enistein iz New Yorka proveli su opsežna istraživanja na 96 tisuća ljudi i pratili njihovo zdravstveno stanje pune četiri godine. Svim sudionicima istraživanjima na početku su uzeli bris iz grla i testirali ga na prisustvo HPV-a.
Humani papilloma virus, HPVFoto: Wikipedia
Par godina kasnije, 132 sudionika testiranja oboljela su od raka grla. Nakon što su usporedili podatke, došli su do zaključka kako su ljudi koji su u slini imali podvrstu HPV-16 za čak 22 puta povećali rizik od oboljenja.
Stručnjaci su uvjereni kako je upravo HPV ogovoran za čak 70 posto ukupnih oboljenja od raka grla ili bilo koje druge vrste raka, na predjelu glave.
CURE OPET PRIZNALE: Evo što misle o oralnom seksu
Vjeruju kako se HPV prenosi i oralnim seksom. Prema danas dostupnim informacijama, medicinski stručnjaci uvjereni su kako će do 2020. broj oboljelih od raka na predjelu vrata i glave, a uzrokovanog HPV-om, nadmašiti rak maternice, za koji pouzdano znamo kako je posljedica prisustva ovog virusa u tijelu.
Michael Douglas: Rak grla dobio sam zbog oralnog seksa
Još ’90-ih vjerovalo se kako je rak grla direktna posljedica prekomjernog konzumiranja alkohola i pušenja duhanskih proizvoda, međutim, narednih 30 godina povećao se broj oboljenja kod heteroseksualnih muškaraca, pa su medicinari morali potražiti drugo objašnjenje.
Pokazalo se kako je krivac HPV, koji je direktan uzročnik raka maternice, debelog crijeva i muškog spolovila.
Rak grla, uzrokovan HPV-om, prvi puta se pojavio na naslovnicama, kada je glumac Michael Douglas objavio kako je obolio, imenujući baš taj virus glavnim uzročnikom.
Postoji 109 tipova HPV-a. Za 16 i 18, koji su najrasprostranjeniji, postoji cjepivo koje se daje djeci u dobi od 11, 12 godina.[/size]
Guest- Guest
Imace je Pica prepuna bakterija i gljivica,onijah "dobrih"..no kad nastane disbalans,onda te "dobre" gljivice i bakterije,popizde nacisti i naprave sranje..
jedna frendica,popila spiku o stetnosti higijene,pa samo obicnom vodom podapire picu...e blago sretniku koji to licka..
nema Dannyija,da kaze koju o ovim čudima..
jedna frendica,popila spiku o stetnosti higijene,pa samo obicnom vodom podapire picu...e blago sretniku koji to licka..
nema Dannyija,da kaze koju o ovim čudima..
Guest- Guest
Page 13 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Similar topics
» Zene sire noge ako im se muskarac svidja
» ''BBC: Dječake uče da bi pravi muškarac spriječio silovanje žene''
» Kriterij prioriteta: žene, crni, bijeli muškarac...
» Trans muškarac koji se rodno izjašnjava kao pas kaže da ga je to zbližilo sa njegovim mužem/gospodarom
» Muškarac mora zarađivati više od žene i vući je kroz život
» ''BBC: Dječake uče da bi pravi muškarac spriječio silovanje žene''
» Kriterij prioriteta: žene, crni, bijeli muškarac...
» Trans muškarac koji se rodno izjašnjava kao pas kaže da ga je to zbližilo sa njegovim mužem/gospodarom
» Muškarac mora zarađivati više od žene i vući je kroz život
Page 13 of 14