* milijunti *
Page 6 of 18
Page 6 of 18 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18
Re: * milijunti *
Ziil Los Dii ! wrote:kic wrote:
zilosdi djaba se trudis kad nema counta..
Boli me kurac
Kicinjo puši kurac vojvodi svaki dan do svete nedjelje kad ces biti smaknut na stadionu juventusa zato što si srbin,krajišnik,homoseksualac,komunistički špijun,orjunaš sdp-a,što zarađuješ na psihijatriji ovog foruma,sereš protiv nacionalsocijalističke liberalne demokracije i senju clana,zato što nisi otjerao stracalu i svoju ostalu trofaznu bracu
jesi ti link na ovu temu postavio po ostalim podforumima? ne znam kako drugačije objasniti ovu invaziju konkurenata ovdjekic wrote:
longi vise toliko i ne ponavlja pricu o emancipaciji, svanulo je neko novo doba
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ziil Los Dii ! wrote:Ziil Los Dii ! wrote:kic wrote:
Boli me kurac
Kicinjo puši kurac vojvodi svaki dan do svete nedjelje kad ces biti smaknut na stadionu juventusa zato što si srbin,krajišnik,homoseksualac,komunistički špijun,orjunaš sdp-a,što zarađuješ na psihijatriji ovog foruma,sereš protiv nacionalsocijalističke liberalne demokracije i senju clana,zato što nisi otjerao stracalu i svoju ostalu trofaznu bracu, jer nisi zvao wounded girl
Ziil Los Dii ! wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Ziil Los Dii ! wrote:kic wrote:
Boli me kurac
Kicinjo puši kurac vojvodi svaki dan do svete nedjelje kad ces biti smaknut na stadionu juventusa zato što si srbin,krajišnik,homoseksualac,komunistički špijun,orjunaš sdp-a,što zarađuješ na psihijatriji ovog foruma,sereš protiv nacionalsocijalističke liberalne demokracije i senju clana,zato što nisi otjerao stracalu i svoju ostalu trofaznu bracu, jer nisi zvao wounded girl,jer dugujes litru jamesona
veber-
2014-12-30
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ziil Los Dii ! wrote:kic wrote:
Boli me kurac
Kicinjo puši kurac vojvodi svaki dan do svete nedjelje kad ces biti smaknut na stadionu juventusa zato što si srbin,krajišnik,homoseksualac,komunistički špijun,orjunaš sdp-a,što zarađuješ na psihijatriji ovog foruma,sereš protiv nacionalsocijalističke liberalne demokracije i senju clana,zato što nisi otjerao stracalu i svoju ostalu trofaznu bracu, jer nisi zvao wounded girl,jer dugujes litru jamesona,navijaš za spurse
Ziil Los Dii ! wrote:Ziil Los Dii ! wrote:kic wrote:
Boli me kurac
Kicinjo puši kurac vojvodi svaki dan do svete nedjelje kad ces biti smaknut na stadionu juventusa zato što si srbin,krajišnik,homoseksualac,komunistički špijun,orjunaš sdp-a,što zarađuješ na psihijatriji ovog foruma,sereš protiv nacionalsocijalističke liberalne demokracije i senju clana,zato što nisi otjerao stracalu i svoju ostalu trofaznu bracu, jer nisi zvao wounded girl,jer dugujes litru jamesona,navijaš za spurse,ne znaš igrati quake
pa ti si propustil danas sve, vidimveber wrote:Čekamo okršaj tebe i Kaje. Milja bi mam.
Ziil Los Dii ! wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Ziil Los Dii ! wrote:kic wrote:
Boli me kurac
Kicinjo puši kurac vojvodi svaki dan do svete nedjelje kad ces biti smaknut na stadionu juventusa zato što si srbin,krajišnik,homoseksualac,komunistički špijun,orjunaš sdp-a,što zarađuješ na psihijatriji ovog foruma,sereš protiv nacionalsocijalističke liberalne demokracije i senju clana,zato što nisi otjerao stracalu i svoju ostalu trofaznu bracu, jer nisi zvao wounded girl,jer dugujes litru jamesona,navijaš za spurse,ne znaš igrati quake ,počivaj u miru
veber-
2014-12-30
Ziil Los Dii ! wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Ziil Los Dii ! wrote:kic wrote:
Boli me kurac
Kicinjo puši kurac vojvodi svaki dan do svete nedjelje kad ces biti smaknut na stadionu juventusa zato što si srbin,krajišnik,homoseksualac,komunistički špijun,orjunaš sdp-a,što zarađuješ na psihijatriji ovog foruma,sereš protiv nacionalsocijalističke liberalne demokracije i senju clana,zato što nisi otjerao stracalu i svoju ostalu trofaznu bracu, jer nisi zvao wounded girl,jer dugujes litru jamesona,navijaš za spurse,ne znaš igrati quake ,počivaj u miru,dok klošperw svršava po tvom mrtvom tijelu gledajući staru damu
Ziil Los Dii ! wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Ziil Los Dii ! wrote:kic wrote:
Boli me kurac
Kicinjo puši kurac vojvodi svaki dan do svete nedjelje kad ces biti smaknut na stadionu juventusa zato što si srbin,krajišnik,homoseksualac,komunistički špijun,orjunaš sdp-a,što zarađuješ na psihijatriji ovog foruma,sereš protiv nacionalsocijalističke liberalne demokracije i senju clana,zato što nisi otjerao stracalu i svoju ostalu trofaznu bracu, jer nisi zvao wounded girl,jer dugujes litru jamesona,navijaš za spurse,ne znaš igrati quake ,počivaj u miru,dok klošperw svršava po tvom mrtvom tijelu gledajući staru damu
Pizdo
nema se tu kaj provjeravativeber wrote:U biti neka svaka stavi guzu, pa da provjerimo.
Noor wrote:pa ti si propustil danas sve, vidimveber wrote:Čekamo okršaj tebe i Kaje. Milja bi mam.
Bilo šutinga? Delao sam, kasnije s dijagramom na kavi...
2014-12-30
veber wrote:U biti neka svaka stavi guzu, pa da provjerimo.
Da...drukcije je nemoguce utvrditi pobjednicu...
darth_vader-
2014-04-17
Page 6 of 18 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18
Page 6 of 18