Čardak trpa region za iduću sezonu
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Čardak trpa region za iduću sezonu
ne mislin jo da si trol, majkemi, jo misllin da sun suočen s učiteljom ki nemo blage veze o ničemured wolf wrote:Gledaj, znam ti misliš da si suočen sa trollom...No nisi...To si što si...aben wrote:koje pitanje?red wolf wrote:Ne. Ti ne razumiješ jednostavno pitanje...Zamisli kakav bi to bio napor tvom učitelju za veće stvari od toga da ti objasni odgovor na sasvim jednostavno pitanje...aben wrote:dared wolf wrote:
Ne.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Odabrat ću šutnju...aben wrote:ne mislin jo da si trol, majkemi, jo misllin da sun suočen s učiteljom ki nemo blage veze o ničemured wolf wrote:Gledaj, znam ti misliš da si suočen sa trollom...No nisi...To si što si...aben wrote:koje pitanje?red wolf wrote:Ne. Ti ne razumiješ jednostavno pitanje...Zamisli kakav bi to bio napor tvom učitelju za veće stvari od toga da ti objasni odgovor na sasvim jednostavno pitanje...aben wrote:
da
red wolf-
2016-02-10
Hoteli, apartmani, restorani, kafići na Jadranu postale tvornice za zarađivanje novca, neradi osam mjeseci onda četri radi i traži okolo tko će mu robovati za neki kikiriki dok se on bogati i uživa
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ah, poznata šutnja hrvackih intelektualacared wolf wrote:Odabrat ću šutnju...aben wrote:ne mislin jo da si trol, majkemi, jo misllin da sun suočen s učiteljom ki nemo blage veze o ničemured wolf wrote:Gledaj, znam ti misliš da si suočen sa trollom...No nisi...To si što si...aben wrote:koje pitanje?red wolf wrote:
Ne. Ti ne razumiješ jednostavno pitanje...Zamisli kakav bi to bio napor tvom učitelju za veće stvari od toga da ti objasni odgovor na sasvim jednostavno pitanje...
2014-04-16
Za nju ne znam...Ali, dižem im palac gore...Čudo da nisu pobjegli iz ove zemlje...aben wrote:ah, poznata šutnja hrvackih intelektualacared wolf wrote:Odabrat ću šutnju...aben wrote:ne mislin jo da si trol, majkemi, jo misllin da sun suočen s učiteljom ki nemo blage veze o ničemured wolf wrote:Gledaj, znam ti misliš da si suočen sa trollom...No nisi...To si što si...aben wrote:
koje pitanje?
red wolf-
2016-02-10
https://hr.wikipedia.org/wiki/Hrvatska_%C5%A1utnjared wolf wrote:Za nju ne znam...Ali, dižem im palac gore...Čudo da nisu pobjegli iz ove zemlje...aben wrote:ah, poznata šutnja hrvackih intelektualacared wolf wrote:Odabrat ću šutnju...aben wrote:ne mislin jo da si trol, majkemi, jo misllin da sun suočen s učiteljom ki nemo blage veze o ničemured wolf wrote:
Gledaj, znam ti misliš da si suočen sa trollom...No nisi...To si što si...
a, malo smo obrnuli uloge, sensei
2014-04-16
Ma jebeš turizam, ovi otvore hotel koji je po godine zatvoren, neisplativo im radit zimi a i ne zanima ih to i onda otvore i beru pare na resursima jadranske obale a robove će već negdje naći, velik je Balkan
2014-04-11
Obzirom na link...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahsaaben wrote:https://hr.wikipedia.org/wiki/Hrvatska_%C5%A1utnjared wolf wrote:Za nju ne znam...Ali, dižem im palac gore...Čudo da nisu pobjegli iz ove zemlje...aben wrote:ah, poznata šutnja hrvackih intelektualacared wolf wrote:Odabrat ću šutnju...aben wrote:
ne mislin jo da si trol, majkemi, jo misllin da sun suočen s učiteljom ki nemo blage veze o ničemu
red wolf-
2016-02-10
ne tribo ti biti neugodno,red wolf wrote:Obzirom na link...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahsaaben wrote:https://hr.wikipedia.org/wiki/Hrvatska_%C5%A1utnjared wolf wrote:Za nju ne znam...Ali, dižem im palac gore...Čudo da nisu pobjegli iz ove zemlje...aben wrote:ah, poznata šutnja hrvackih intelektualacared wolf wrote:
Odabrat ću šutnju...
malo ti učiš mene, malo jo učin tebe
2014-04-16
Ja od tebe ne mogu učiti ništa...Ni ti od mene ne možeš naučiti ništa...aben wrote:ne tribo ti biti neugodno,red wolf wrote:Obzirom na link...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahsaaben wrote:https://hr.wikipedia.org/wiki/Hrvatska_%C5%A1utnjared wolf wrote:Za nju ne znam...Ali, dižem im palac gore...Čudo da nisu pobjegli iz ove zemlje...aben wrote:
ah, poznata šutnja hrvackih intelektualaca
red wolf-
2016-02-10
u krivu ste, sensei,red wolf wrote:Ja od tebe ne mogu učiti ništa...Ni ti od mene ne možeš naučiti ništa...aben wrote:ne tribo ti biti neugodno,red wolf wrote:Obzirom na link...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahsaaben wrote:https://hr.wikipedia.org/wiki/Hrvatska_%C5%A1utnjared wolf wrote:
Za nju ne znam...Ali, dižem im palac gore...Čudo da nisu pobjegli iz ove zemlje...
evo jo sun upravo nauči otebe ča to znoči odabrati šutnju
2014-04-16
Nema od ovakvog turizma ništa, otvori hotel sa najmanje sto soba dakle apartmanizacija, ubije i ove okolo šta su do jučer koliko toliko životarili od apartmana, neisplati mu se radit zimi, onda otvori pa nešto zaposli pa u špici sezone zaposli još nešto i onda odmah kraj i zatvori, pare u đep, vidimo se iduće ljeto
Nema od takvog turizma ništa
Nema od takvog turizma ništa
2014-04-11
Neka...aben wrote:u krivu ste, sensei,red wolf wrote:Ja od tebe ne mogu učiti ništa...Ni ti od mene ne možeš naučiti ništa...aben wrote:ne tribo ti biti neugodno,red wolf wrote:Obzirom na link...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahsaaben wrote:
https://hr.wikipedia.org/wiki/Hrvatska_%C5%A1utnja
red wolf-
2016-02-10
ajmo se vrotiti na iseljavanje,red wolf wrote:Neka...aben wrote:u krivu ste, sensei,red wolf wrote:Ja od tebe ne mogu učiti ništa...Ni ti od mene ne možeš naučiti ništa...aben wrote:ne tribo ti biti neugodno,red wolf wrote:
Obzirom na link...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahsa
i ti si open borders zagovornik, jel da? ili no borders?
2014-04-16
To je preteška tema za tvoj mozak..aben wrote:ajmo se vrotiti na iseljavanje,red wolf wrote:Neka...aben wrote:u krivu ste, sensei,red wolf wrote:Ja od tebe ne mogu učiti ništa...Ni ti od mene ne možeš naučiti ništa...aben wrote:
ne tribo ti biti neugodno,
red wolf-
2016-02-10
neoliberalizam...slobodan protok robe, kapitala i na kraju ljudi.....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
bojiš se da će ispasti da si ti desničar (jer nisi za open borders) a jo ljevičar ( jer jes)?red wolf wrote:To je preteška tema za tvoj mozak..aben wrote:ajmo se vrotiti na iseljavanje,red wolf wrote:Neka...aben wrote:u krivu ste, sensei,red wolf wrote:
Ja od tebe ne mogu učiti ništa...Ni ti od mene ne možeš naučiti ništa...
dakle, riječ je o krucijalnoj odrednici za spektar livo desno; livo su internacionalisti- univerzalisti a desno nacionalisti- partikularisti, un ki se založe za open borders je livo ( jo) a ki ne ( ti) je desno
:)
2014-04-16
no no,epikur37 wrote:neoliberalizam...slobodan protok robe, kapitala i na kraju ljudi.....
sloboda, a ne neoliberalism
2014-04-16
Ti si idiot...aben wrote:bojiš se da će ispasti da si ti desničar (jer nisi za open borders) a jo ljevičar ( jer jes)?red wolf wrote:To je preteška tema za tvoj mozak..aben wrote:ajmo se vrotiti na iseljavanje,red wolf wrote:Neka...aben wrote:
u krivu ste, sensei,
dakle, riječ je o krucijalnoj odrednici za spektar livo desno; livo su internacionalisti- univerzalisti a desno nacionalisti- partikularisti, un ki se založe za open borders je livo ( jo) a ki ne ( ti) je desno
red wolf-
2016-02-10
ali, ali..red wolf wrote:Ti si idiot...aben wrote:bojiš se da će ispasti da si ti desničar (jer nisi za open borders) a jo ljevičar ( jer jes)?red wolf wrote:To je preteška tema za tvoj mozak..aben wrote:ajmo se vrotiti na iseljavanje,red wolf wrote:
Neka...
https://usporedbe.wordpress.com/2017/04/07/moderna-definicija-ljevice-i-desnice-kroz-ispitivanje-hijerarhije-ideja/
2014-04-16
aben wrote:no no,epikur37 wrote:neoliberalizam...slobodan protok robe, kapitala i na kraju ljudi.....
sloboda, a ne neoliberalism
nered...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» HDZ trpa čardak imigrantima.. riješeni stanovi, hrana, socijala, dječji dopalatak..stiže ih još
» Dok na Jadranu nedostaje deseci tisuća radnika.. u industriji počinje faliti radnika.. Čardak iz HDZa trpa 3000novih uhljeba
» Grci strahuju za turističku sezonu
» Trump odrezao UNu 285 miljona dolara za iduću godinu
» Iduću Vladu čeka pakao duga: Dolazi nam tsunami kamata
» Dok na Jadranu nedostaje deseci tisuća radnika.. u industriji počinje faliti radnika.. Čardak iz HDZa trpa 3000novih uhljeba
» Grci strahuju za turističku sezonu
» Trump odrezao UNu 285 miljona dolara za iduću godinu
» Iduću Vladu čeka pakao duga: Dolazi nam tsunami kamata
Page 2 of 4