praviće jeftine kamione u Srbiji
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: praviće jeftine kamione u Srbiji
I za šta daš tolike pare? Za gomilu reciklirane plastike i kineske gvožđurije.veber wrote:a pride, kao longi postajem.
od čega se rade gliseri, jahte?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
industrija mora živjet od nečeg.dzango wrote:I to reciklirana. Plastika oko nosača metlice brisača na BMW rikne posle 10 godina. Na BMW-u iz osamdesetih ne rikne nikada.veber wrote:megan, twingo, punto, l500 sve je to plastika.
i ne ide reciklirana. jebeni su standardi.
2014-12-30
Ja savio. Dobijem krilo za Clia i mislio da su me zajebali i da je u pitanju podkrilo. Jebo taj auto.veber wrote:saviješ kurac od abena. prekidna čvrstoća ABS-HD je veća od čelika. niti ne hrđa.dzango wrote:Ne prave aute već kurtone. Krilo saviješ kao fišek za semenke.veber wrote:svi prelaze na plastiku. porš je od aluminija. nova c klasa ide pol iz plastike.dzango wrote:veber wrote: blatobrane za:
renault
One plastične za Clia? Jebem ti auto sa plastičnim krilima.
gliseri idu pod poliestere s vlaknima i tubusima, kod gumenjaka, neopren najčešće. honda i suzuki kao i mercury i dalje proizvode kod kuće.dzango wrote:I za šta daš tolike pare? Za gomilu reciklirane plastike i kineske gvožđurije.veber wrote:a pride, kao longi postajem.
od čega se rade gliseri, jahte?
skup je vez.
2014-12-30
Jesu kurac. Nemaš BMW trojku sa celom plastikom oko ruke brisača.veber wrote:industrija mora živjet od nečeg.dzango wrote:I to reciklirana. Plastika oko nosača metlice brisača na BMW rikne posle 10 godina. Na BMW-u iz osamdesetih ne rikne nikada.veber wrote:megan, twingo, punto, l500 sve je to plastika.
i ne ide reciklirana. jebeni su standardi.
savio, ali nisi polomio. prekidna čvrstoća je to. kada pukne onda si jerfra.dzango wrote:Ja savio. Dobijem krilo za Clia i mislio da su me zajebali i da je u pitanju podkrilo. Jebo taj auto.veber wrote:saviješ kurac od abena. prekidna čvrstoća ABS-HD je veća od čelika. niti ne hrđa.dzango wrote:Ne prave aute već kurtone. Krilo saviješ kao fišek za semenke.veber wrote:svi prelaze na plastiku. porš je od aluminija. nova c klasa ide pol iz plastike.dzango wrote:
One plastične za Clia? Jebem ti auto sa plastičnim krilima.
2014-12-30
Ni kurton mi nikada nije pukao. Mogli su i njega da stave.veber wrote:savio, ali nisi polomio. prekidna čvrstoća je to. kada pukne onda si jerfra.dzango wrote:Ja savio. Dobijem krilo za Clia i mislio da su me zajebali i da je u pitanju podkrilo. Jebo taj auto.veber wrote:saviješ kurac od abena. prekidna čvrstoća ABS-HD je veća od čelika. niti ne hrđa.dzango wrote:Ne prave aute već kurtone. Krilo saviješ kao fišek za semenke.veber wrote:
svi prelaze na plastiku. porš je od aluminija. nova c klasa ide pol iz plastike.
2014-04-19
zadnju trojku sam vozio kockicu, ne sjećam se.dzango wrote:Jesu kurac. Nemaš BMW trojku sa celom plastikom oko ruke brisača.
2014-12-30
tendencija je da se vanjski dijelovi auta rade od plastike. moraš se s tim pomirit ili kupit fićaka
2014-12-30
Kockica je legendarni auto. Nedostižni kvalitet za ova današnja sranja. Kvalitet plastike na njoj i onim posle 1999. su nebo i zemlja.veber wrote:zadnju trojku sam vozio kockicu, ne sjećam se.dzango wrote:Jesu kurac. Nemaš BMW trojku sa celom plastikom oko ruke brisača.
Tendencija je da se na što jeftijoj proizvodnji zaradi što više. Počeli su i šine branika da prave od plastike. Ili ih uopšte i ne stave. Samo oplatu.veber wrote:tendencija je da se vanjski dijelovi auta rade od plastike. moraš se s tim pomirit ili kupit fićaka
2014-04-19
bmw s dušom, ja sam vozio 325ix koji je imao šiber i šest dioda, možda i osam na krovu o stanju vozila. coupe s podizačima. zadnja svjetla su bila ona šira. šestak. mislim da je imao 170ks. pogon na sva četri.dzango wrote:Kockica je legendarni auto. Nedostižni kvalitet za ova današnja sranja. Kvalitet plastike na njoj i onim posle 1999. su nebo i zemlja.veber wrote:zadnju trojku sam vozio kockicu, ne sjećam se.dzango wrote:Jesu kurac. Nemaš BMW trojku sa celom plastikom oko ruke brisača.
2014-12-30
Ono IX mu je oznaka za 4x4. Odličan auto. Malo zajeban za delove trapa. Bar danas. Dobar je i 320is. Skraćeni motor iz M3.veber wrote:bmw s dušom, ja sam vozio 325ix koji je imao šiber i šest dioda, možda i osam na krovu o stanju vozila. coupe s podizačima. zadnja svjetla su bila ona šira. šestak. mislim da je imao 170ks. pogon na sva četri.dzango wrote:Kockica je legendarni auto. Nedostižni kvalitet za ova današnja sranja. Kvalitet plastike na njoj i onim posle 1999. su nebo i zemlja.veber wrote:zadnju trojku sam vozio kockicu, ne sjećam se.dzango wrote:Jesu kurac. Nemaš BMW trojku sa celom plastikom oko ruke brisača.
2014-04-19
veber-
2014-12-30
A šta danas prave? Onaj nadrkani X6 za fudbalere. X-drive koji zaglavi na malo većem snegu i blatu.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» britanska vakcina pravice se u rusiji
» Stupica jeftine nafte
» Na pomolu novi sluaj "Fiat" u Srbiji?!Etihad u gubitku,otpuštanja u Er Srbiji
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» Proglasena uzbuna u Srbiji!Austro ugarska opet najavljuje rat Srbiji
» Stupica jeftine nafte
» Na pomolu novi sluaj "Fiat" u Srbiji?!Etihad u gubitku,otpuštanja u Er Srbiji
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» Proglasena uzbuna u Srbiji!Austro ugarska opet najavljuje rat Srbiji
Page 2 of 2