Brnabić: Hag nije bio objektivan, nije doprineo pomirenju
Page 1 of 1
Brnabić: Hag nije bio objektivan, nije doprineo pomirenju
[size=30]Brnabić: Hag nije bio objektivan, nije doprineo pomirenju[/size]
Beograd -- Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da Haški tribunal nije bio objektivan i da je Srbija "najgore prošla" po zbiru kazni i po broju preminulih u Hagu.
Kako je rekla, možda takvo viđenje nije politički korektno, ali je njeno lično mišljenje.
"Mislim da Tribunal nije učestvovao u pomirenju u regionu, već je doprineo zaoštravanju odnosa u regionu. Kako pričati o efikasnosti sudstva u Srbiji, kada vi imate u Hagu proces od 13 godina protiv Šešelja koji je oslobođen", rekla je ona.
Brnabićeva je upitala kako je moguće nekom vratiti 13 godina života, ali i kako bi bilo da se sudstvo u Srbiji prema nekome tako ponese.
Premijerka Srbije je to rekla povodom zvanične posete predsednika Haškog tribunala Karmela Ađijusa, koji će u Beogradu boraviti do sutra.
Kako je saopšteno iz Haga, on će razgovarati o poboljšanju regionalne saradnje u krivičnom gonjenju pred nacionalnim sudovima za zločine počinjene tokom sukoba 1990-ih godina, saopštio je Tribunal.
Na pitanje da li zna razloge njegovog dolaska, Brnabićeva je rekla da "lično ne zna".
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=11&dd=01&nav_category=64&nav_id=1320484
Beograd -- Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da Haški tribunal nije bio objektivan i da je Srbija "najgore prošla" po zbiru kazni i po broju preminulih u Hagu.
Kako je rekla, možda takvo viđenje nije politički korektno, ali je njeno lično mišljenje.
"Mislim da Tribunal nije učestvovao u pomirenju u regionu, već je doprineo zaoštravanju odnosa u regionu. Kako pričati o efikasnosti sudstva u Srbiji, kada vi imate u Hagu proces od 13 godina protiv Šešelja koji je oslobođen", rekla je ona.
Brnabićeva je upitala kako je moguće nekom vratiti 13 godina života, ali i kako bi bilo da se sudstvo u Srbiji prema nekome tako ponese.
Premijerka Srbije je to rekla povodom zvanične posete predsednika Haškog tribunala Karmela Ađijusa, koji će u Beogradu boraviti do sutra.
Kako je saopšteno iz Haga, on će razgovarati o poboljšanju regionalne saradnje u krivičnom gonjenju pred nacionalnim sudovima za zločine počinjene tokom sukoba 1990-ih godina, saopštio je Tribunal.
Na pitanje da li zna razloge njegovog dolaska, Brnabićeva je rekla da "lično ne zna".
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=11&dd=01&nav_category=64&nav_id=1320484
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Brnabić: Hag nije bio objektivan, nije doprineo pomirenju
Hag politicki Sud, koji je zavrsavao interese Zapada.
Rusija ga ne priznaje, tako da to vise nije Medjunarodni.
Rusija ga ne priznaje, tako da to vise nije Medjunarodni.
2014-08-25
Da smo željeli pomirenje poslije rata, ne bismo ni razbijali Jugoslaviju.
Nema pomirenja dok Srbija ne bude totalno sjebana.
crvenkasti-
2014-04-17
sami pali, sami se ubili.crvenkasti wrote:Da smo željeli pomirenje poslije rata, ne bismo ni razbijali Jugoslaviju.
To znas i ti, zato i jesi gdje jesi.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Brnabić: Trostruka kruna za ovu godinu
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je Vlada Srbije i ona lično veoma zadovoljna plasmanom Srbije na Duing biznis listi, da se Srbija sada nalazi na 43. mestu te da očekuje da dogodine budemo među prvih 30 zemalja sveta
BEOGRAD - Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je Vlada Srbije i ona lično veoma zadovoljna plasmanom Srbije na Duing biznis listi, da se Srbija sada nalazi na 43. mestu te da očekuje da dogodine budemo među prvih 30 zemalja sveta.
Brnabić je podsetila da je Srbija napredovala na globalnoj listi konkurentnosti za 12 mesta, a prošle nedelje je Srbija u Beču proglašena kao najbolja zemlja u regionu jugoistočne Evrope po kriterijumima sprovedenih reformi...
Ko je zaslužan za elektronske građevinske dozvole
Premijerka Ana Brnabić izrazila je danas zahvalnost NALED-u zbog velikih zasluga za napredak Srbije po pitanju izdavanja građevinskih dozvola, a ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastruktre Zorana Mihajlović istakla da nije važno ko je zaslužan, već je najvažnije da je reč o fantastičnom rezultatu.
Brnabić je na konferenciji o predstavljajnju rezultata na Duing biznis listi rekla da je zadovoljna što je Srbija napredovala na toj listi Svetske banke i što se sada nalazi na 43. mestu, a govorila je i o elektronskim građevinskim dozvolama, primetivši da je u toj oblasti ostvaren veliki napredak...
ova, ipak nesto lepsa, zorana je )
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je Vlada Srbije i ona lično veoma zadovoljna plasmanom Srbije na Duing biznis listi, da se Srbija sada nalazi na 43. mestu te da očekuje da dogodine budemo među prvih 30 zemalja sveta
BEOGRAD - Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je Vlada Srbije i ona lično veoma zadovoljna plasmanom Srbije na Duing biznis listi, da se Srbija sada nalazi na 43. mestu te da očekuje da dogodine budemo među prvih 30 zemalja sveta.
Brnabić je podsetila da je Srbija napredovala na globalnoj listi konkurentnosti za 12 mesta, a prošle nedelje je Srbija u Beču proglašena kao najbolja zemlja u regionu jugoistočne Evrope po kriterijumima sprovedenih reformi...
Ko je zaslužan za elektronske građevinske dozvole
Premijerka Ana Brnabić izrazila je danas zahvalnost NALED-u zbog velikih zasluga za napredak Srbije po pitanju izdavanja građevinskih dozvola, a ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastruktre Zorana Mihajlović istakla da nije važno ko je zaslužan, već je najvažnije da je reč o fantastičnom rezultatu.
Brnabić je na konferenciji o predstavljajnju rezultata na Duing biznis listi rekla da je zadovoljna što je Srbija napredovala na toj listi Svetske banke i što se sada nalazi na 43. mestu, a govorila je i o elektronskim građevinskim dozvolama, primetivši da je u toj oblasti ostvaren veliki napredak...
ova, ipak nesto lepsa, zorana je )
Guest- Guest
msm, da bi zorana bila bolja mera za dacica & vulina . :)
ana se malo povlaci, zbog toga sto je hrvatica,
pa se " varka " da joj ne zamere neke komentare
ana se malo povlaci, zbog toga sto je hrvatica,
pa se " varka " da joj ne zamere neke komentare
Guest- Guest
Ince, hag, to je totalna politika
dovoljno je da se setimo totalnog obrta
oko presude gotovini,
od udruzenih zlocinaca u zlocinackom poduhvatu do nevinih beba
cirkus, danima se svet smejao
dovoljno je da se setimo totalnog obrta
oko presude gotovini,
od udruzenih zlocinaca u zlocinackom poduhvatu do nevinih beba
cirkus, danima se svet smejao
Guest- Guest
Pa uloga suda i nije bila pomirenje. Kakvo pomirenje je uopće potrebno i kome?
Srbi i Hrvati se kolju oduvijek i kome mi sada glumimo nekakvo pomirenje i što god.
Bezveze...ne postoji sud koji će promijeniti moje mišljene o Srbima da ne znam što napravi.
Srbi i Hrvati se kolju oduvijek i kome mi sada glumimo nekakvo pomirenje i što god.
Bezveze...ne postoji sud koji će promijeniti moje mišljene o Srbima da ne znam što napravi.
danni1 wrote:Pa uloga suda i nije bila pomirenje. Kakvo pomirenje je uopće potrebno i komU?
Bezveze...ne postoji sud koji će promijeniti moje mišljene o Hrvatima da ne znam što napravi.
Guest- Guest
ne moze tako da se zivi zauvekdanni1 wrote:Pa uloga suda i nije bila pomirenje. Kakvo pomirenje je uopće potrebno i kome?
Guest- Guest
istorija srba i hrvata nije samo klanica
to je zadnjih 100 i kusur godina postala " moda"
to nije pravilo, ako gledamo istorijski
ta " moda " dirketna je posledica delovanja crkve,
jedne i druge
normalno da srbi i hrvati podjednako osecaju svoje pravo
kao i nanetu nepravdu
mnogu duze ratovali su,
englezi, britanci i skandinavci, englezi i frnacuzi,
englezi i spanci, francuzi i nemci, pa su sad ok.
doduse, ima trvenja, ali je to daleko od namere da bude rat
jedne i druge
kao i nanetu nepravdu
mnogu duze ratovali su,
Guest- Guest
Točno. Loši odnosi Srba i Hrvata započinju početkom 20-tog stoljeća.pizzon wrote:istorija srba i hrvata nije samo klanica
jedne i druge
kao i nanetu nepravdu
mnogu duze ratovali su,
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Serbinjo bi karo Brbabićku. Vidljivo iz aviona.
Guest- Guest
Bolje i to. Pižon bi jebo Vučića.kofein wrote:Serbinjo bi karo Brbabićku. Vidljivo iz aviona.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Bolje i to. Pižon bi jebo Vučića.kofein wrote:Serbinjo bi karo Brbabićku. Vidljivo iz aviona.
Poslušna lezba koja zvuči kao novosadski reper. Imam neki osjećaj da će napraviti pozitivne ekonomske pomake, a nitko to kasnije neće htjeti priznati. Bajdvej, ima dobru partnericu.
Guest- Guest
Nju bih ostavio tebi, ne treba biti sebican a ja bi se snasao nekako sa onom njenom lezbom...kofein wrote:Serbinjo bi karo Brbabićku. Vidljivo iz aviona.
2014-08-25
Ima ona/on i većih problema od tog...npr. odlučiti se jel' muško il' žensko...ovo su joj/mu preteške teme zasad...
darth_vader-
2014-04-17
Ja imam osećaj da je ona poslušno kučence koje ni o čemu ne odlučuje i koje se tu našlo ne nekom svojom preteranom željom. Ili to ipak nije osećaj.kofein wrote:dzango wrote:Bolje i to. Pižon bi jebo Vučića.kofein wrote:Serbinjo bi karo Brbabićku. Vidljivo iz aviona.
Poslušna lezba koja zvuči kao novosadski reper. Imam neki osjećaj da će napraviti pozitivne ekonomske pomake, a nitko to kasnije neće htjeti priznati. Bajdvej, ima dobru partnericu.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Preciznije od polovice 19 stoljeca ili od rakovicke bune..mada prije toga ima malo pisanih dokaza o sukobima kojih je vjerojatno bilo ali kako rekoh slabo je zapisano..nekih par recenica je napisao mletacki putopisac fortis koji je zapisao da dodje ponekad do sukoba medju vlasima dvaju vjera a huskaci su popovi i odredjeni politicki utjecaji....jastreb wrote:Točno. Loši odnosi Srba i Hrvata započinju početkom 20-tog stoljeća.pizzon wrote:istorija srba i hrvata nije samo klanica
jedne i druge
kao i nanetu nepravdu
mnogu duze ratovali su,
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Intervju Brnabić za DW: U Srebrenici se nije desio genocid
» Ana Brnabic kuka kako ima kucu na Krku ali da joj nije zgodno ljetovati kao srpskoj premijerki
» Brnabić u Luksemburgu: “Ovo nije sukob Srbije i Hrvatske, nego sukob između fašizma i antifašizma!”
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Vatikan zabrinut:'Izgleda da cemo morati raditi na unutarkatolickom pomirenju i ekumeni'
» Ana Brnabic kuka kako ima kucu na Krku ali da joj nije zgodno ljetovati kao srpskoj premijerki
» Brnabić u Luksemburgu: “Ovo nije sukob Srbije i Hrvatske, nego sukob između fašizma i antifašizma!”
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Vatikan zabrinut:'Izgleda da cemo morati raditi na unutarkatolickom pomirenju i ekumeni'
Page 1 of 1