cvijet hrvastva u epizodi - siromasni smo nama treba
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
cvijet hrvastva u epizodi - siromasni smo nama treba
Troje djece ministra unutarnjih poslova Hercegbosanske županije, Darinka Mihaljevića, dobilo je stipendije za socijalno ugrožene studente u Hrvatskoj, otkriva Žurnal.
'Ministarska plaća od 2.950 maraka, naknade za rad u povjerenstvima, plaća supruge koja radi u Upravi za neizravno oporezivanje od 1.500 maraka – ukupno oko 4.500 maraka, nisu im bili dovoljni', piše Žurnal koji doznaje kako su ministrovi potomci našli na rang listi studenata s prebivalištem u Hrvatskoj te da su se prijavili u E kategoriju za državne stipendije koju čine 'redoviti studenti sveučilišnih i stručnih studija prve i druge razine slabijeg socio-ekonomskog statusa'.
U uvjetima za stipendiju navodi se kako 'prosječni mjesečni prihodi po članu obitelji ne prelaze 65% proračunske osnovice (2.161,90 kuna) koja se utvrđuje svake godine odgovarajućim propisom (podatke o prihodima Ministarstvo preuzima iz službene evidencije porezne uprave za prvih 6 mjeseci 2016. godine)'.
Kako piše Žurnal, mladi Mihaljevići u svojim su aplikacijama za stipendiju naveli da su slabijeg imovinskog statusa i da primaju približno 900 KM mjesečno.
Da su se njegova djeca našla na popisu stipendija Republike Hrvatske potvrdio je i sam ministar, kazavši: 'Hvala bogu da jesu na listi', a na pitanja kako su se našli među studentima slabijeg socio-ekonomskog stanja te o visini njegove ministarske plaće, rekao je kako 'ne zna ništa o tome' te novinarima poručio da njega i njegovu obitelj ostave na miru.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/bih/clanak/id/514643/sa-17300-kuna-mjesecno-roditelji-ih-nisu-mogli-skolovati-troje-djece-ministra-iz-bih-u-hrvatskoj-dobilo-stipendije-za-socijalno-ugrozene-studente
'Ministarska plaća od 2.950 maraka, naknade za rad u povjerenstvima, plaća supruge koja radi u Upravi za neizravno oporezivanje od 1.500 maraka – ukupno oko 4.500 maraka, nisu im bili dovoljni', piše Žurnal koji doznaje kako su ministrovi potomci našli na rang listi studenata s prebivalištem u Hrvatskoj te da su se prijavili u E kategoriju za državne stipendije koju čine 'redoviti studenti sveučilišnih i stručnih studija prve i druge razine slabijeg socio-ekonomskog statusa'.
U uvjetima za stipendiju navodi se kako 'prosječni mjesečni prihodi po članu obitelji ne prelaze 65% proračunske osnovice (2.161,90 kuna) koja se utvrđuje svake godine odgovarajućim propisom (podatke o prihodima Ministarstvo preuzima iz službene evidencije porezne uprave za prvih 6 mjeseci 2016. godine)'.
Kako piše Žurnal, mladi Mihaljevići u svojim su aplikacijama za stipendiju naveli da su slabijeg imovinskog statusa i da primaju približno 900 KM mjesečno.
Da su se njegova djeca našla na popisu stipendija Republike Hrvatske potvrdio je i sam ministar, kazavši: 'Hvala bogu da jesu na listi', a na pitanja kako su se našli među studentima slabijeg socio-ekonomskog stanja te o visini njegove ministarske plaće, rekao je kako 'ne zna ništa o tome' te novinarima poručio da njega i njegovu obitelj ostave na miru.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/bih/clanak/id/514643/sa-17300-kuna-mjesecno-roditelji-ih-nisu-mogli-skolovati-troje-djece-ministra-iz-bih-u-hrvatskoj-dobilo-stipendije-za-socijalno-ugrozene-studente
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: cvijet hrvastva u epizodi - siromasni smo nama treba
na pitanja kako su se našli među studentima slabijeg socio-ekonomskog stanja te o visini njegove ministarske plaće, rekao je kako 'ne zna ništa o tome' te novinarima poručio da njega i njegovu obitelj ostave na miru.
treba tuzit novinare za dusevne boli
i dobit
kad je bal...
2014-04-12
Nemojte vise, slabo mi je
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:Nemojte vise, slabo mi je
ne mogu protiv sebe
2014-04-12
Zasto si protiv herceg bosnedebotoijusto wrote:kaja wrote:Nemojte vise, slabo mi je
ne mogu protiv sebe
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ciganidebotoijusto wrote:
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vuksadinare wrote:Zasto si protiv herceg bosnedebotoijusto wrote:kaja wrote:Nemojte vise, slabo mi je
ne mogu protiv sebe
od sveg izrecenog u tekstu ti si nasao konstatirat da sam protiv HB ?
tulavo stari moj
2014-04-12
https://zurnal.info/novost/20556/ministar-mihaljevic-i-10-bracnih-drugova
Lik je neki krimos
Lik je neki krimos
2014-04-11
Pa jesu ovi iz herceg bosne?...hercegbosanci?..isto bi te epikur pitao i jos ti rekao..oni su problem herceg bosne..sto se mijesasdebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Zasto si protiv herceg bosnedebotoijusto wrote:kaja wrote:Nemojte vise, slabo mi je
ne mogu protiv sebe
od svega izrečenog u tekstu da li ste pronašli da sam protiv HB?
tulavo stari moj
2015-09-08
Lik je teški cigan da ga čak i u Hercegovini pljuju, onda znaš kakvi je
http://poskok.info/wp/supak-godine-hbz-a-vesela-sveska-ii/
2014-04-11
vuksadinare wrote:Pa jesu ovi iz herceg bosne?...hercegbosanci?..isto bi te epikur pitao i jos ti rekao..oni su problem herceg bosne..sto se mijesasdebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Zasto si protiv herceg bosnedebotoijusto wrote:kaja wrote:Nemojte vise, slabo mi je
ne mogu protiv sebe
tulavo stari moj
trenutno mi skolujemo te klince , dakle ovi lik je postao nas problem
2014-04-12
Za epija je super...bitno da je iz herceg bosne ostalo nije vazno ..sigurno je i posteniji od ovih u kifli..ko je tamo neposten posten je za kiflicareRayMabus wrote:Lik je teški cigan da ga čak i Hercegovini pljuju, onda znaš kakvi je
2015-09-08
Ma neko hdzovsko govno iz Hercegovine
Obični smrad
Obični smrad
2014-04-11
..ta nece u srbiji ili sarajevu..debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Pa jesu ovi iz herceg bosne? ... hercegbosanci? .. isto bi te epikur pitao i jos ti rekao .. imamo problem herceg bosne .. stoje mijesasdebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Zasto si protiv herceg bosnedebotoijusto wrote:
ne mogu protiv sebe
tulavo stari moj
trenutno mi skolujemo te klince, dakle ovaj lik postao nas problem
2015-09-08
Lik je totalni smrad, kad ga Hercegovci pljuju onda znaš kaki je
. Ajme, teško smeće od čovika
. Ajme, teško smeće od čovika
2014-04-11
vuksadinare wrote:..ta nece u srbiji ili sarajevu..debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Pa jesu ovi iz herceg bosne? ... hercegbosanci? .. isto bi te epikur pitao i jos ti rekao .. imamo problem herceg bosne .. stoje mijesasdebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:
Zasto si protiv herceg bosne
tulavo stari moj
procitaj tekst ponovo , s razumijevanjem
2014-04-12
Ugledal se na tebe i tvoje komentare o Crkvi.debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Zasto si protiv herceg bosnedebotoijusto wrote:kaja wrote:Nemojte vise, slabo mi je
ne mogu protiv sebe
od sveg izrecenog u tekstu ti si nasao konstatirat da sam protiv HB ?
tulavo stari moj
Taj savjet uporabi kad budeš stavljal klevetničke tekstove o Crkvi.debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:..ta nece u srbiji ili sarajevu..debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Pa jesu ovi iz herceg bosne? ... hercegbosanci? .. isto bi te epikur pitao i jos ti rekao .. imamo problem herceg bosne .. stoje mijesasdebotoijusto wrote:
tulavo stari moj
procitaj tekst ponovo , s razumijevanjem
Očito je da hrvatska Porezna uprava nema podatke iz Boshera. Treba ih prijaviti za lažiranje podatakah i naplatiti stipendije s kamatami.
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Sirotinjo, nemojte trositi zemaljske resurse, to treba nama
» Hrvati poručuju: Nama protiv Srbije ne treba protivvazdušna odbrana
» Čović: Nama u BiH ne treba niko ništa davati, to je naše, to smo krvlju platili
» Nećemo, valjda, mlatiti pse?! Nama Hrvatima malo treba, SRBE NAM DAJTE! VRBE NAM DAJTE!
» "Siromašni Jevrejin" na ruski način
» Hrvati poručuju: Nama protiv Srbije ne treba protivvazdušna odbrana
» Čović: Nama u BiH ne treba niko ništa davati, to je naše, to smo krvlju platili
» Nećemo, valjda, mlatiti pse?! Nama Hrvatima malo treba, SRBE NAM DAJTE! VRBE NAM DAJTE!
» "Siromašni Jevrejin" na ruski način
Page 1 of 4