Zašto Vulin krši vojnu neutralnost Srbije
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zašto Vulin krši vojnu neutralnost Srbije
Rat je neizbjezan i to je svakim slijedecin danom sve jasnije...u srbijanskoj politickoj retorici gotovo jednakoj kao i 91 i 92 sve cesce se cuje ratnicka retorika..na koncu srbi i srbija ce opet najebat ako je to cijena da bi se jos jednom sukobilo sa hrvatskom i hrvatima onda tu nema vise mjesta nikakvom zaljenju i slucajnoati
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Regoč-
2015-08-21
tu si u pravu, ljudi iz ruralnih područja kao da se srame govoriti izvornim dijalektima, a nisu ni svjesni kakvo je to bogatstvo i milina za uši bar meniRegoč wrote:Moglo bi to i bolje. Bezjaci i Istrani čine dosta na tom, mi ostali kaskamo.Noor wrote:nema veze, svaki kraj ima svoje, i neka ima i njeguje to....pa tako je i u hrvatskojpizzon wrote:Noor wrote:strateški okrenuta ulasku u EU, u koju će da uđe
sas taze dobiveni ruski migovi
eh,
ako bismo sad hrvatske dijalekte i akcente
aktivirali, ne bismo se ne kapirali
to sas, to, teško da ces severnije od leskovca da cujes.
moguce u selima na jugu, nize od leskovca
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Osobito Istrani. Bil sam u skupini gdje su bili Istrani i jedan Zagorac. Zagorac je uredo kajkal, a ovi su govorili štokavski. Rekoh, daj vi po svom, a oni da ih ne bismo razumjeli, ja njima, ovo nam je prilika da naučimo, ali ipak nisu htjeli. Uopće mi to nije jasno.Noor wrote:tu si u pravu, ljudi iz ruralnih područja kao da se srame govoriti izvornim dijalektima, a nisu ni svjesni kakvo je to bogatstvo i milina za uši bar meniRegoč wrote:Moglo bi to i bolje. Bezjaci i Istrani čine dosta na tom, mi ostali kaskamo.Noor wrote:nema veze, svaki kraj ima svoje, i neka ima i njeguje to....pa tako je i u hrvatskojpizzon wrote:Noor wrote:strateški okrenuta ulasku u EU, u koju će da uđe
sas taze dobiveni ruski migovi
eh,
jedan kolega tamo u PČ, inače je rodom iz okolice pazina...dere takav dijalekt i još k tome frflja...kad ga slušam baš se prilično naprežem da ga razmem, al mi svejedno to jako ugodno čutiRegoč wrote:Osobito Istrani. Bil sam u skupini gdje su bili Istrani i jedan Zagorac. Zagorac je uredo kajkal, a ovi su govorili štokavski. Rekoh, daj vi po svom, a oni da ih ne bismo razumjeli, ja njima, ovo nam je prilika da naučimo, ali ipak nisu htjeli. Uopće mi to nije jasno.Noor wrote:tu si u pravu, ljudi iz ruralnih područja kao da se srame govoriti izvornim dijalektima, a nisu ni svjesni kakvo je to bogatstvo i milina za uši bar meniRegoč wrote:Moglo bi to i bolje. Bezjaci i Istrani čine dosta na tom, mi ostali kaskamo.Noor wrote:nema veze, svaki kraj ima svoje, i neka ima i njeguje to....pa tako je i u hrvatskojpizzon wrote:
eh,
a drugi iz karojbe kraj motovuna, to je pol tvrdi istarski dijalekt, pol talijanski....fora
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
E, to mi je drago, deri po svom, ostali će se naučiti s vremenom.Noor wrote:jedan kolega tamo u PČ, inače je rodom iz okolice pazina...dere takav dijalekt i još k tome frflja...kad ga slušam baš se prilično naprežem da ga razmem, al mi svejedno to jako ugodno čutiRegoč wrote:Osobito Istrani. Bil sam u skupini gdje su bili Istrani i jedan Zagorac. Zagorac je uredo kajkal, a ovi su govorili štokavski. Rekoh, daj vi po svom, a oni da ih ne bismo razumjeli, ja njima, ovo nam je prilika da naučimo, ali ipak nisu htjeli. Uopće mi to nije jasno.Noor wrote:tu si u pravu, ljudi iz ruralnih područja kao da se srame govoriti izvornim dijalektima, a nisu ni svjesni kakvo je to bogatstvo i milina za uši bar meniRegoč wrote:Moglo bi to i bolje. Bezjaci i Istrani čine dosta na tom, mi ostali kaskamo.Noor wrote:
nema veze, svaki kraj ima svoje, i neka ima i njeguje to....pa tako je i u hrvatskoj
a drugi iz karojbe kraj motovuna, to je pol tvrdi istarski dijalekt, pol talijanski....fora
vuksadinare wrote:Rat je neizbjezan i to je svakim slijedecin danom sve jasnije...u srbijanskoj politickoj retorici gotovo jednakoj kao i 91 i 92 sve cesce se cuje ratnicka retorika..na koncu srbi i srbija ce opet najebat ako je to cijena da bi se jos jednom sukobilo sa hrvatskom i hrvatima onda tu nema vise mjesta nikakvom zaljenju i slucajnoati
ne nadaj se,
jedino vi mozete da napravite neko sranje
agresijom prema r.srpskoj
to budi siguran
vama ona smeta, nama nista nigde ne smeta
osim kosmeta, što nema veze sa vama
a i to pitanje resavacemo politicki
Guest- Guest
pizzon wrote:vuksadinare wrote:Rat je neizbjezan i to je svakim slijedecin danom sve jasnije...u srbijanskoj politickoj retorici gotovo jednakoj kao i 91 i 92 sve cesce se cuje ratnicka retorika..na koncu srbi i srbija ce opet najebat ako je to cijena da bi se jos jednom sukobilo sa hrvatskom i hrvatima onda tu nema vise mjesta nikakvom zaljenju i slucajnoati
ne nadaj se,
jedino vi mozete da napravite neko sranje
agresijom prema r.srpskoj
to budi siguran
vama ona smeta, nama nista nigde ne smeta
osim kosmeta, što nema veze sa vama
a i to pitanje resavacemo politicki
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
tebi bas dosadno čini mi se i puno čitaš kurir a navecer prebaciš na bujancavuksadinare wrote:Rat je neizbjezan i to je svakim slijedecin danom sve jasnije...u srbijanskoj politickoj retorici gotovo jednakoj kao i 91 i 92 sve cesce se cuje ratnicka retorika..na koncu srbi i srbija ce opet najebat ako je to cijena da bi se jos jednom sukobilo sa hrvatskom i hrvatima onda tu nema vise mjesta nikakvom zaljenju i slucajnoati
Nije ni čudo da ti se čini da je rat pred vratima
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Samo ti misli da nece..kad se desi sjeti me sekaja wrote:tebi bas dosadno čini mi se i puno čitaš kurir a navecer prebaciš na bujancavuksadinare wrote:Rat je neizbjezan i to je svakim slijedecin danom sve jasnije...u srbijanskoj politickoj retorici gotovo jednakoj kao i 91 i 92 sve cesce se cuje ratnicka retorika..na koncu srbi i srbija ce opet najebat ako je to cijena da bi se jos jednom sukobilo sa hrvatskom i hrvatima onda tu nema vise mjesta nikakvom zaljenju i slucajnoati
Nije ni čudo da ti se čini da je rat pred vratima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Mile Ronhill proglasio vojnu neutralnost
» Živi zid pozvao Kolindu da povuće vojsku i proglasi vojnu neutralnost
» Zelenski na aparatima : Turska proglasila vojnu neutralnost u sukobima Rusije i Ukrajine
» Ministarstvo obrane Srbije i Vulin prijete:'I Srbi van Srbije će da dobiju vojni poziv za vežbe i mobilizaciju'
» Vojna neutralnost Srbije: Što ako NATO pokuša obaviti inspekciju ruske baze u Nišu?
» Živi zid pozvao Kolindu da povuće vojsku i proglasi vojnu neutralnost
» Zelenski na aparatima : Turska proglasila vojnu neutralnost u sukobima Rusije i Ukrajine
» Ministarstvo obrane Srbije i Vulin prijete:'I Srbi van Srbije će da dobiju vojni poziv za vežbe i mobilizaciju'
» Vojna neutralnost Srbije: Što ako NATO pokuša obaviti inspekciju ruske baze u Nišu?
Page 2 of 2