Agrokor prodaje 80 tvrtki
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Izvanredna uprava Agrokora koju vodi vladin povjerenik Ante Ramljak upravo predstavlja svoj plan kako postaviti koncern Ivice Todorića na zdrave noge...
Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/news/agrokor-prodaje-80-tvrtki-ovo-je-popis-najvaznijih-me-u-njima-546247 - 24sata.hr
Guest- Guest
Re: Agrokor prodaje 80 tvrtki
dugovi su najveći uteg za Agrokor koji će se morati prebiti otpisima i ulaskom onih koji duguju u vlasništvo tih tvrtki. Kako će to izgledati? Tek se rade planovi.
Guest- Guest
"Tako će na prodaju ići Adriatica.net, velika turistička agencija koja je brzo izrasla i Agrokor ju je preuzeo. Zatim Karisma Hotels Adriatic, hoteli u koje je Todorić ušao sa meksičkim megalancom Karismom.Projektgradnja, građevinska tvrtka koju je Agrokor preuzeo i za kojom se vuku repovi. Zagrebplakat koji je u suvlasništvo s Gradom Zagrebom i ima najveća je tvrtka za vanjsko oglašavanje u Zagrebu. U prodaju ide i Solana Pag, ali i poliklinika Aviva s kojom se Todorić okušao u zdravstvenom poslovanju. To su samo najvažnije tvrtke. Njihova vrijednost još nije poznata, ali je činjenica da su unatoč 1,5 milijardi kuna prihoda, poslovali s gubicima. "
Objesite Ramu, dovedite Šandora i Đulu...
Objesite Ramu, dovedite Šandora i Đulu...
Guest- Guest
Ljetnikovac je već otišao
https://www.klix.ba/vijesti/regija/todoriceva-vila-prodana-za-vise-od-osam-miliona-eura/171030137
https://www.klix.ba/vijesti/regija/todoriceva-vila-prodana-za-vise-od-osam-miliona-eura/171030137
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a šteta, baš sam ja mislila...RayMabus wrote:Ljetnikovac je već otišao
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
sjećam se jednog intervju s todorićem, mislim u jutarnjem, kako je rekao da živi skromno. da troši malo više od svojih blagajnica, da rjetko ljetuje i da je djecu odgojio u skromnost.
a, ja si pomislio, matertijebem lažljivu.
bil sam u pravu.
a, ja si pomislio, matertijebem lažljivu.
bil sam u pravu.
2014-12-30
Vladin povjerenik??? Iz ugovora se vidi da je povjerenik hedž fonda vlada je ovdje više sekundant suicida
Kermit-
2014-04-17
Zanimljivo , država RH preko svoga povjerenika(sve je naštimano da se USA lešinarski fond nakesa para) prodaje vlasništvo privatne firme, zahvaljujući neustavnom zakonu koji je na već na ustavnom sudu i koji bi mogao pasti vrlo lako
Guest- Guest
Pinochet wrote:Zanimljivo , država RH preko svoga povjerenika(sve je naštimano da se USA lešinarski fond nakesa para) prodaje vlasništvo privatne firme, zahvaljujući neustavnom zakonu koji je na već na ustavnom sudu i koji bi mogao pasti vrlo lako
što je najgore to je povjerenik buzina i lešinarskog fonda a vlada je tu u biti marionetska
Čekaj nakon 6 mjeseci nemaju plan heheh ali je imao kako da hedž lešinare naranimamin sin wrote:dugovi su najveći uteg za Agrokor koji će se morati prebiti otpisima i ulaskom onih koji duguju u vlasništvo tih tvrtki. Kako će to izgledati? Tek se rade planovi.
Kermit-
2014-04-17
Rasprodaju privatno vlasništvo bez stečaja, predstečaja bilo čega drugo suvislog hehehe ko u Zimbaveu kad oduzimaju bijelim farmerima zemljuPinochet wrote:Nacional Socijalizam na četvrtu
Kermit-
2014-04-17
Povjerenik kojeg je imenovala i opunomoćila RH-a vlada je sa ugovorom i punomoći sa lešinarima anulirao punomoć i ovlasti same vlade hehehe ali no Kolakušić je lijenmarcellus wrote:Pinochet wrote:Zanimljivo , država RH preko svoga povjerenika(sve je naštimano da se USA lešinarski fond nakesa para) prodaje vlasništvo privatne firme, zahvaljujući neustavnom zakonu koji je na već na ustavnom sudu i koji bi mogao pasti vrlo lako
što je najgore to je povjerenik buzina i lešinarskog fonda a vlada je tu u biti marionetska
Kermit-
2014-04-17
Noor wrote:a šteta, baš sam ja mislila...RayMabus wrote:Ljetnikovac je već otišao
kaj ... za jednu kunicu? ne, ne .... ne buš, ne buš ... sunčeko! nisi ''plave krvi''!
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
asilovski wrote:Rasprodaju privatno vlasništvo bez stečaja, predstečaja bilo čega drugo suvislog hehehe ko u Zimbaveu kad oduzimaju bijelim farmerima zemljuPinochet wrote:Nacional Socijalizam na četvrtu
pa da. ka' je bed? kako je došao do toga svega, tako i gubi. koji ga kurac sada ti braniš? radiš u agrokoru?
uhljebu esekerski vašarski.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
asilovski wrote:Rasprodaju privatno vlasništvo bez stečaja, predstečaja bilo čega drugo suvislog hehehe ko u Zimbaveu kad oduzimaju bijelim farmerima zemljuPinochet wrote:Nacional Socijalizam na četvrtu
Guest- Guest
najstrašnije je što ta pljačka ima podršku naroda, a to plod desetogodišnjeg medijskog huškanja na grofa todu
marcellus wrote:najstrašnije je što ta pljačka ima podršku naroda, a to plod desetogodišnjeg medijskog huškanja na grofa todu
kojeg huskanja i koji mediji ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
He he..petrov rekao da agrokor i ina moraju ostati u domacim rukama makar privatnim..a tko to tu ima toliku lovu da ulozi u inu i agrokor..da bude vecinski vlasnih..jedini ozbiljniji domaci ulagac sto se tice ine je cermak..a agrokora tedeski ali nemaju toliki kapital da bi bili samostalno vecinski vlasnici
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Prodaje se Agrokor!!!
» Ima nade za Agrokor..sportski 'Agrokor' Hajduk konačno u plusu 20 milijuna kuna nakon godina gladi..
» Pala raketa na sjedište naftnih tvrtki u Iraku
» Prvog rujna u stečaj odlazi 20.000 blokiranih tvrtki
» Rođo zna posao: Vrdoljakovoj producentskoj tvrtki blokiran račun
» Ima nade za Agrokor..sportski 'Agrokor' Hajduk konačno u plusu 20 milijuna kuna nakon godina gladi..
» Pala raketa na sjedište naftnih tvrtki u Iraku
» Prvog rujna u stečaj odlazi 20.000 blokiranih tvrtki
» Rođo zna posao: Vrdoljakovoj producentskoj tvrtki blokiran račun
Page 1 of 2