AVENU MALL
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: AVENU MALL
heineken 0.25scorpion wrote:Normalno, ja sam ti najdraži. Poslije avenua idemo na pivomuckodjubre wrote:ma ne ljutim se ni na škorpiju,drag mi je bez obzira na sve
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
scorpion-
2014-04-18
na mandžu sam se naljutio kad sam se danima veselio prijenosu chelsea - Juventus i onda klošarski hrt izabere valencia - bayern kojeg smo gledali 100 puta do tad, i valencia iz primere.muckodjubre wrote:mislim da se jedino nisam svađao s rajkom,tominjom,mlinkom,satom,borkom i operwom...operw i ja smo se malo borili oko mandže,ali operwa toliko volim da to nisam shvatio kao svađu...operw i moćni majmun
chelsea europski prvak - novi Juventus povratnik u europu nakon nekoliko sezona. a oni prenose mandžu da ljudi vide kako se jednom u poluvremenu vrati i oduzme loptu.
al tad sam bio mlad i naivan, danas se ne ljutim na hrt, ni mandžu kojeg volim, ni nikoga. ni na kladionicu.
Guest- Guest
Bila ta tekma na TV-u sjećam se. Jel to ono 2:2 kad je bilo? Chelsea vodio 2:0 pa 2:2?operw wrote: na mandžu sam se naljutio kad sam se danima veselio prijenosu chelsea - Juventus i onda klošarski hrt izabere valencia - bayern kojeg smo gledali 100 puta do tad, i valencia iz primere.
chelsea europski prvak - novi Juventus povratnik u europu nakon nekoliko sezona. a oni prenose mandžu da ljudi vide kako se jednom u poluvremenu vrati i oduzme loptu.
operw wrote:muckodjubre wrote:mislim da se jedino nisam svađao s rajkom,tominjom,mlinkom,satom,borkom i operwom...operw i ja smo se malo borili oko mandže,ali operwa toliko volim da to nisam shvatio kao svađu...operw i moćni majmun
al tad sam bio mlad i naivan, danas se ne ljutim na hrt, ni mandžu kojeg volim, ni nikoga. ni na kladionicu.
recimo mene ubija eurosport2 jer svaku subotu prenose nonstop bayerna kao nekada bosanci kad su prenosili stalno liverpool...volim ja bayern,ali brate mili svaku subotu samo bayern i bayern kao da nema drugih klubova i utakmica
Last edited by muckodjubre on 24/9/2015, 23:47; edited 1 time in total (Reason for editing : f)
Boli me kurac za prijenose. Koja mi se gleda tu gledam, ima streamova ne može nestat
ima strimova ali se volim izvaliti u krevet i gledati
pa nije mi to to kao kad gledam preko maxtva na tv
Kupi HDMI kabel, ja kupio neki dan 10KM (40Kn), spojiš TV sa kompom i gledaš stream na TV-umuckodjubre wrote:pa nije mi to to kao kad gledam preko maxtva na tv
muckodjubre wrote:mislim da se jedino nisam svađao s rajkom,tominjom,mlinkom,satom,borkom i operwom...operw i ja smo se malo borili oko mandže,ali operwa toliko volim da to nisam shvatio kao svađu...operw i moćni majmun
a kada smo se ti i ja svadjali?
Guest- Guest
uostalom, ne stavljajte me sa onim jadnikom tamo-ne tucem se sa slabijima od sebe...
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 4