Napao policijaca s pendrekom pa poginuo (VIDEO)
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Napao policijaca s pendrekom pa poginuo (VIDEO)
A koliko vidim on je ovog policajca dobro izudara s teleskom palicom ili tako nešto jer je na ovome krv prije ovog pucanja
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Boga mi su ga nafilali.
Prirodna smrt za budale, ništa čudno.
Prirodna smrt za budale, ništa čudno.
policajac je pogriješio što nije odma iskoristio stun gun nego je čekao da ovaj uđe u autoRayMabus wrote:A koliko vidim on je ovog policajca dobro izudara s teleskom palicom ili tako nešto jer je na ovome krv prije ovog pucanja
velika greška
a i nije imao suzavac. suzavac i šoker bi tu riješili stvar
u UK ga ne bi upucali sigurno, tamo ni kad neko ima nož ga ne upucaju
Guest- Guest
To je Amerika. Ocekivan razvoj dogadjaja.
2014-04-12
trebalo bi se ugledati na njih.maggie13 wrote:To je Amerika. Ocekivan razvoj dogadjaja.
Guest- Guest
Treba parsto atomskih baciti tamo...na drotove posebno...
darth_vader-
2014-04-17
Za svaki kurac ubiju covjeka u picku materinu....
Guest- Guest
napao je policajca s pendrekom i policajac je bio pun krviMaximusDecimusMiridije wrote:Za svaki kurac ubiju covjeka u picku materinu....
da ga je po glavi par puta udario ubio bi ga
ako je u stanju napast policajca, tako je mogao bilo koga na ulici izudarat
nema druge nego to riješit, napunit ga olovom i to je to.
daleko smo mi od amerike.
Guest- Guest
Job well done!
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
MaximusDecimusMiridije wrote:Za svaki kurac ubiju covjeka u picku materinu....
ajd ne seri..prosro bi se u gace sam oda uzivo gledas ovako nesto..
osim toga,ovaj dripac je prvi napao pandura i gadno ga ozlijedio..
Guest- Guest
pa s pendrekom se bez problema može ubit čovjeka, a ovaj je očito htio ubit policajca i ubio bi ga da ga nisu napunili olovompismejker wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Za svaki kurac ubiju covjeka u picku materinu....
ajd ne seri..prosro bi se u gace sam oda uzivo gledas ovako nesto..
osim toga,ovaj dripac je prvi napao pandura i gadno ga ozlijedio..
u UK bi vjerovatno iskoristili tazer ili sprej, ali bolje je napunit ga mecima i jedna budala manje
Guest- Guest
Policijska drzava.mocni majmun POVRATAK wrote:trebalo bi se ugledati na njih.maggie13 wrote:To je Amerika. Ocekivan razvoj dogadjaja.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
glupost, meni nedavno baba ušla u dvorište i počela brat lješnjake, kada sam ju izbacio sa svog privatnog vlasništva počela me psovat. da koju pičku materinu ona ne može brat lješnjake. o trešnji da ne govorim. ok klinci, ali dođe baba s vrečicom; da si samo nabere.maggie13 wrote:Policijska drzava.mocni majmun POVRATAK wrote:trebalo bi se ugledati na njih.maggie13 wrote:To je Amerika. Ocekivan razvoj dogadjaja.
da smo u texsasu šusnul bi joj par metaka i hitio tijelo na cestu.
zna se što je privatno.
2014-12-30
najmanja stopa kriminala u SAD-u je u texasuveber wrote:glupost, meni nedavno baba ušla u dvorište i počela brat lješnjake, kada sam ju izbacio sa svog privatnog vlasništva počela me psovat. da koju pičku materinu ona ne može brat lješnjake. o trešnji da ne govorim. ok klinci, ali dođe baba s vrečicom; da si samo nabere.maggie13 wrote:Policijska drzava.mocni majmun POVRATAK wrote:trebalo bi se ugledati na njih.maggie13 wrote:To je Amerika. Ocekivan razvoj dogadjaja.
da smo u texsasu šusnul bi joj par metaka i hitio tijelo na cestu.
zna se što je privatno.
a i takve stvari i ne rade jer niko nije budala da nekom ulazi na privatni posjed
tamo ako ti neko zvoni na vrata, a nije se najavio mu jebu mater, a kod nas su takve stvari normalne, jer ovo je još uvijek juga mentalitet, koliko god mi glumatali
Guest- Guest
u americi ako hoces mozes hodat s nacistickom zastavom i policija ti nista nece jer je to zakonom dozvoljenomaggie13 wrote:Policijska drzava.mocni majmun POVRATAK wrote:trebalo bi se ugledati na njih.maggie13 wrote:To je Amerika. Ocekivan razvoj dogadjaja.
kod nas da to napravis dobijas kaznu nekoliko tisuca kuna
jedino sto tamo ne smijes radit je mahat nozevima ili napadat policiju s bilo kakvim oruzjem jer onda pogines
u hrvatskoj mozes gradjane napadat s nozevima i dobit ces pritvor, pa kad izadjes kroz par sati mozes opet
Guest- Guest
To bi žandari svezali ki prasca, doveli u policijsku stanicu i undak ispendrečili dok ovaj ne postane uzoran građanin.
Ovaj pandur se usra ki grlica, nasilnik to vidio i iša nametnuti svoj zakon. Na njegovu nesreću došle su kolege panduri i po pravilu divljeg zapada, jer je ovaj prvi potegao izbužali ga.
Ovaj pandur se usra ki grlica, nasilnik to vidio i iša nametnuti svoj zakon. Na njegovu nesreću došle su kolege panduri i po pravilu divljeg zapada, jer je ovaj prvi potegao izbužali ga.
Sprašio mu 8 komada pa viče zovi hitnu...
Ne valja ni ovo kod nas, daleko od toga.mocni majmun POVRATAK wrote:u americi ako hoces mozes hodat s nacistickom zastavom i policija ti nista nece jer je to zakonom dozvoljenomaggie13 wrote:Policijska drzava.mocni majmun POVRATAK wrote:trebalo bi se ugledati na njih.maggie13 wrote:To je Amerika. Ocekivan razvoj dogadjaja.
kod nas da to napravis dobijas kaznu nekoliko tisuca kuna
jedino sto tamo ne smijes radit je mahat nozevima ili napadat policiju s bilo kakvim oruzjem jer onda pogines
u hrvatskoj mozes gradjane napadat s nozevima i dobit ces pritvor, pa kad izadjes kroz par sati mozes opet
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Izvrstan posal! Ovako se rasterećuje sudstvo. Zato će Aso i osuditi "policijsko nasilje" jer mu djelotvorna policija smanjuje prihode.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Poginuo italijanski pilot tokom egzibicije u letu: "Tajfun" se srušio pravo u more! (VIDEO)
» IZRAEL NAPAO IRAN SA 100 AVIONA U TRI TALASA! NAPAO I SIRIJU. ŠTA RADI S300/400?
» Najluđi video spot za predsjedničke izbore 2018. u Rusiji (VIDEO)
» VIDEO: Porsche film impressive video in Croatia
» GLASNOVIĆ SE OBRUŠIO NA STUDENTE FILOZOFSKOG 'Boljševički sotonisti koje vode skojevke neobrijanih nogu. To se rješava pendrekom i suzavcem'
» IZRAEL NAPAO IRAN SA 100 AVIONA U TRI TALASA! NAPAO I SIRIJU. ŠTA RADI S300/400?
» Najluđi video spot za predsjedničke izbore 2018. u Rusiji (VIDEO)
» VIDEO: Porsche film impressive video in Croatia
» GLASNOVIĆ SE OBRUŠIO NA STUDENTE FILOZOFSKOG 'Boljševički sotonisti koje vode skojevke neobrijanih nogu. To se rješava pendrekom i suzavcem'
Page 1 of 2