Koju zivotinju prvu vidite?
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 1 of 1
Koju zivotinju prvu vidite?
http://zadarski.slobodnadalmacija.hr/tribina/clanak/id/514112/prva-koju-vidite-otkriva-puno-o-vasem-karakteru
:-D
:-D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-11
Re: Koju zivotinju prvu vidite?
VUK
Vi ste samotnjak kojem godi društvo čopora. Zvuči neobično, ali znači da se po prirodi uvijek oslanjate na sebe i volite provoditi vrijeme u vlastitom društvu, što ne znači da niste lojalni i brižni prema drugima, dapače. Odvažni ste i snažni, a vaša se osobnost uvijek ističe u masi.
Vi ste samotnjak kojem godi društvo čopora. Zvuči neobično, ali znači da se po prirodi uvijek oslanjate na sebe i volite provoditi vrijeme u vlastitom društvu, što ne znači da niste lojalni i brižni prema drugima, dapače. Odvažni ste i snažni, a vaša se osobnost uvijek ističe u masi.
bogomoljka
Bogomoljka je majstorica strpljenja, baš kao i vi. Imate vrlo jake instinkte, smireni ste i nije vam teško čekati kako bi dobili što želite. Vodite se svojim unutarnjim glasom i nije vam previše bitno što drugi misle. Volite dominirati, a iz borbe ne izlazite kratkih rukava.
----
pa sad...
Bogomoljka je majstorica strpljenja, baš kao i vi. Imate vrlo jake instinkte, smireni ste i nije vam teško čekati kako bi dobili što želite. Vodite se svojim unutarnjim glasom i nije vam previše bitno što drugi misle. Volite dominirati, a iz borbe ne izlazite kratkih rukava.
----
pa sad...
Guest- Guest
metilda, ima tu puno istine za tebe
Noor wrote:metilda, ima tu puno istine za tebe
to sa strpljenjem ne zvuči mi baš realno... imam osjećaj da sam jako nestrpljiva.... :)
Guest- Guest
unutar sebe to osjećaš, ali na van ga imaš :Dmetilda wrote:Noor wrote:metilda, ima tu puno istine za tebe
to sa strpljenjem ne zvuči mi baš realno... imam osjećaj da sam jako nestrpljiva.... :)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:unutar sebe to osjećaš, ali na van ga imaš :Dmetilda wrote:Noor wrote:metilda, ima tu puno istine za tebe
joj mislim da ga nemam ni za van... pogledaj samo moju prepisku sa gnječom i sa sorom...
doduše, danas sam cijeli sat sjeckala bajame za poljupce od bjelanjaka i nije mi bilo teško...
Guest- Guest
a što da onda ja kažem za sebemetilda wrote:Noor wrote:unutar sebe to osjećaš, ali na van ga imaš :Dmetilda wrote:Noor wrote:metilda, ima tu puno istine za tebe
joj mislim da ga nemam ni za van... pogledaj samo moju prepisku sa gnječom i sa sorom...
doduše, danas sam cijeli sat sjeckala bajame za poljupce od bjelanjaka i nije mi bilo teško...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Similar topics
» SMAKNUTI ŽIVOTINJU
» Kaj vi vidite?
» pitanje za MOĆNOGA MAJMUNA,ŽIVOTINJU?
» Pitanje za moćnog Majmuna , životinju
» pitanje za moćnog majmuna,životinju?
» Kaj vi vidite?
» pitanje za MOĆNOGA MAJMUNA,ŽIVOTINJU?
» Pitanje za moćnog Majmuna , životinju
» pitanje za moćnog majmuna,životinju?