Vrhovni Premijer Plenković: počeo je još jedan rat
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Vrhovni Premijer Plenković: počeo je još jedan rat
Kofein:
Petar Brzica
Plenković je u pravu,hibridni rat traje,što vi mislite da Todorić ovaj blog sam piše,ma možeš mislit,dečki iz FSB-a stoje iza njega garant i tako rade destrukciju.Sve ima veze sa Srbijom,kod picousnog je pred par dana bio američki profesionalni diplomata Hoyt Brian Yee i picousni se sav usrao od straha i tada je počelo.Tako da Hrvatska opozicija bi trebala izabrati neki bolji trenutak za neke egzibicije jer trenutačno njima nesvijesno ili svjesno komandira FSB.
Like · Reply · 1 · 31 mins
Petar Brzica
Plenković je u pravu,hibridni rat traje,što vi mislite da Todorić ovaj blog sam piše,ma možeš mislit,dečki iz FSB-a stoje iza njega garant i tako rade destrukciju.Sve ima veze sa Srbijom,kod picousnog je pred par dana bio američki profesionalni diplomata Hoyt Brian Yee i picousni se sav usrao od straha i tada je počelo.Tako da Hrvatska opozicija bi trebala izabrati neki bolji trenutak za neke egzibicije jer trenutačno njima nesvijesno ili svjesno komandira FSB.
Like · Reply · 1 · 31 mins
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Oporba treba sačekati dok se ne namire Vitezovi Hedž fonda, a Ramo ne utekne po pojačanje na Bahame, amin
Kermit-
2014-04-17
marcellus wrote:ja sam brojni akter hibridnog rata
ti već neko vrijeme drukaš za ruse, što znači srbe odnosno jugoslaviju.....:)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Jbga, evoluirao covek...epikur37 wrote:marcellus wrote:ja sam brojni akter hibridnog rata
on je ljut na plenkija jer je njegovim dolaskom sprijecena lustracija...karamarko svrgnut...koji je jdini nas mogao rjesiti frljica i 'frljica'...i nije bio opsjednut briselom i eu..eto sto svrbi marcela..inace osobno ga boli kurac za srbe,ruse i jugoslavijuepikur37 wrote:marcellus wrote:ja sam brojni akter hibridnog rata
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ne poznas marcella..on je extrem zasto kuka za karamarkom znas li kakve je stavove karamarko imao narocito prema vama...Stanojko wrote:Jbga, evoluirao covek...epikur37 wrote:marcellus wrote:ja sam brojni akter hibridnog rata
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
postajem dobrovoljac Hibridnog rata, i javljam se u službi Čardaku da sam spreman da se borim za Čardak protiv hibridnih neprijatelja.
Plenki samo reci, letit ćemo ko meci
Plenki samo reci, letit ćemo ko meci
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» U Finskoj je počeo jedan od najluđih socijalnih eksperimenata u povijesti
» Premijer Plenkovic : Slovenija i Hrvatska su najbolji susjedi i prijatelji
» Premijer Plenkovic doputovao u službeni posjet Ukrajini, sastaje se Zelenskijem
» Hibridni premijer Plenković u Budimpešti o hibridnom ratu protiv hibridne vlade
» Dogovor u Bruxellesu: Hrvatska dobiva 'financijske poluge od 24,2 milijarde eura', objavio je premijer Plenkovic
» Premijer Plenkovic : Slovenija i Hrvatska su najbolji susjedi i prijatelji
» Premijer Plenkovic doputovao u službeni posjet Ukrajini, sastaje se Zelenskijem
» Hibridni premijer Plenković u Budimpešti o hibridnom ratu protiv hibridne vlade
» Dogovor u Bruxellesu: Hrvatska dobiva 'financijske poluge od 24,2 milijarde eura', objavio je premijer Plenkovic
Page 2 of 2