CIA blokirala trumpovu objavu podataka o ubojstvu JFK a
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: CIA blokirala trumpovu objavu podataka o ubojstvu JFK a
amaggie13 wrote:pa prilagodi ciljeve i sredstva jednoj njeznoj zenici :-PLeviathan2 wrote:a ti bi isla?
recimo mongolija, zivjet u shatoru
il nepal, zima i nema javnog prijevoza :D
ma malo bi kukala al bi na kraju ipak uzivala
radoznalost pobijedi na kraju
april je ranoStanojko wrote:Drugar mi se sprema za Nepal, jedno mesec i po dana u aprilu...Leviathan2 wrote:a ti bi isla?
recimo mongolija, zivjet u shatoru
il nepal, zima i nema javnog prijevoza :D
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
neka, treba se malo maknut iz svog sela, korisno je za mentalnu higijenuStanojko wrote:Pojma nemam, ove godine bio mesec i po dana u Juznoj americi. Covek voli da hajkuje pa isao po nekim vodopadima, planinama...ludilo... Sad hoce da ide do nekog base kampa na Himalajima (oko 5000 m)
2014-04-16
Moramo uvjeriti javnost da je ubojica Lee Harvey Oswald.
http://www.zerohedge.com/news/2017-10-27/jfk-files-show-hoover-urged-need-convince-public-oswald-real-assassin
http://www.zerohedge.com/news/2017-10-27/jfk-files-show-hoover-urged-need-convince-public-oswald-real-assassin
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
”Russiagate” se vraća povijest: Oswald je ubio Kennedya u dogovoru s Rusima
Problem je samo što za sve ovo uopće nije bila potrebna ovako velika medijska pompa. Naime, Lee Harvey Oswald se samo godinu i pol prije atentata u Dallasu vratio se iz Sovjetskog Saveza, gdje je emigrirao 1959. godine i tamo živio ovdje gotovo tri godine i vratio se u SAD sa suprugom Ruskinjom i djetetom. Istina je da je imao prokomunističke stavove, a nakon što je živio u Rusiji je čak govorio ruski. Kako onda, tako i danas, uz ”odlične poznavatelje” povijesti u Sjedinjenim Američkim Državama, ako je takva osoba ubila američkog predsjednika, što je logično da će Amerikanci pomisliti? Da je bivši pomorac ubio Kennedya na zapovijed komunista iz Moskve. Što drugo? Pogotovo nakon što je sam Oswald upucan i više ništa nije moga reći.
Problem je samo što za sve ovo uopće nije bila potrebna ovako velika medijska pompa. Naime, Lee Harvey Oswald se samo godinu i pol prije atentata u Dallasu vratio se iz Sovjetskog Saveza, gdje je emigrirao 1959. godine i tamo živio ovdje gotovo tri godine i vratio se u SAD sa suprugom Ruskinjom i djetetom. Istina je da je imao prokomunističke stavove, a nakon što je živio u Rusiji je čak govorio ruski. Kako onda, tako i danas, uz ”odlične poznavatelje” povijesti u Sjedinjenim Američkim Državama, ako je takva osoba ubila američkog predsjednika, što je logično da će Amerikanci pomisliti? Da je bivši pomorac ubio Kennedya na zapovijed komunista iz Moskve. Što drugo? Pogotovo nakon što je sam Oswald upucan i više ništa nije moga reći.
Agency obtained wire-tapped conversations per unrelated investigation into leaking of nuclear secrets to a Middle-Eastern country. Conversations took place December 1962 – April 1963 in a private room at the well-known Chez Shlomo kosher restaurant in New York. Speakers believed to be highly-placed individuals in politics, banking, industry and media engaged in strongly critical discussion of the President. One was heard to say “the mick needs to be taken out”. Another, identified as a political adviser with White House access, declared the President was “out of control”, described him as a “White Nationalist” who was a “menace to all our plans”. An as yet unidentified speaker declared that President had become alarmed when presented with interim report from the Commission on Immigration and Naturalization. Reported the president had described proposed changes to immigration law as “madness” which “could lead to the end of America and the white race”. Said president had recently read ‘Mein Kampf’, was profoundly affected by it and was heard to say “maybe Hitler was right after all. Were we on the wrong side?”. In final recorded conversation one speaker – identified as a highly placed individual within the military-industrial community – said he “knew a guy” who could “get some Spics, Cubans, real hard bastards” and “put this thing in motion”.
JFK bio skriveni štovatelj Hitlera, nacijonalist zabrinut za bijele čistoću rase
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:nepal, mongolija, iner monogolija, neki djelovi rusije, ocenijamaggie13 wrote:aludiram na ono kad si rekao gdje bi sve volio otputovati:-)Leviathan2 wrote:?maggie13 wrote:nisi ti ni lud, i ja sebe zanimam, hahaLeviathan2 wrote:
ja sam radoznao, al za druge stvari
recimo radoznao sam o tebi
radoznao sam kad vidim nesto sto nisam vidio i dozivio
a politicari, kojekakvi celebritiji i slican mulj, pih
Nego, kakva si ono egzoticna putovanja spominjao?
:-P
daj referencu
centralna kina, brazil . juzna argentina, bolivija
prije par godina se kod nas dogodio pokušaj organiziranja trotjednog putovanja transibirskom željeznicom. Cijena je bilo negdje oko četiri soma eura - na žalost nije se dogodilo....već sam zaboravila gdje je zapelo - šteta.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
JFK jednostavno nije imao šanse preživjeti mandat. Obitelj zaglibila sa mafijom, da bi ju kad im više nije trebala totalno odbacili. Nedopustivo i neoprostivo.
2017-06-06
auuu, 4 soma eura, hebate pa ja ne potrosim ni polaorion wrote:Leviathan2 wrote:nepal, mongolija, iner monogolija, neki djelovi rusije, ocenijamaggie13 wrote:aludiram na ono kad si rekao gdje bi sve volio otputovati:-)Leviathan2 wrote:?maggie13 wrote:
nisi ti ni lud, i ja sebe zanimam, haha
Nego, kakva si ono egzoticna putovanja spominjao?
:-P
daj referencu
prije par godina se kod nas dogodio pokušaj organiziranja trotjednog putovanja transibirskom željeznicom. Cijena je bilo negdje oko četiri soma eura - na žalost nije se dogodilo....već sam zaboravila gdje je zapelo - šteta.
dobro, plan mi je mjesec dana pa svratiti i u mongoliju malo, onda bi otislo 4 soma, al aj, i organizatpr mora nes zaradit
Leviathan2 wrote:auuu, 4 soma eura, hebate pa ja ne potrosim ni polaorion wrote:Leviathan2 wrote:nepal, mongolija, iner monogolija, neki djelovi rusije, ocenijamaggie13 wrote:aludiram na ono kad si rekao gdje bi sve volio otputovati:-)Leviathan2 wrote:
?
daj referencu
dobro, plan mi je mjesec dana pa svratiti i u mongoliju malo, onda bi otislo 4 soma, al aj, i organizatpr mora nes zaradit
Dogovorili se - veća ekipa ...... već smo organizirali godišnji, pripemili pare ...sve....baš sam bila razočarana.
Dosta je para po osobi, al to je jednom u životu - zapravo mi nikada nije žao love za nešto vidjeti, doživjeti ..... ne volim kupovati stvari - jerbo to su samo stvari ...meni ne pružaju ama baš nikakvo zadovoljstvo....doživljavam ih kao nešto što ti je potrebno za nešto .... ( cipele da ne zebu noge, krevet da imaš na čemu spavati, komp da imaš na čemu raditi ili trlabrlati kao ja sada )
2017-06-06
e jebga , steta sto niste, dozivljaj je to pa i da je 5 000 eura, vrijedi ici, jos ako bi imali sansu otici malo sjevernije od vladivostoka, iiiiorion wrote:Leviathan2 wrote:auuu, 4 soma eura, hebate pa ja ne potrosim ni polaorion wrote:Leviathan2 wrote:nepal, mongolija, iner monogolija, neki djelovi rusije, ocenijamaggie13 wrote:
aludiram na ono kad si rekao gdje bi sve volio otputovati:-)
Dogovorili se - veća ekipa ...... već smo organizirali godišnji, pripemili pare ...sve....baš sam bila razočarana.
Dosta je para po osobi, al to je jednom u životu - zapravo mi nikada nije žao love za nešto vidjeti, doživjeti ..... ne volim kupovati stvari - jerbo to su samo stvari ...meni ne pružaju ama baš nikakvo zadovoljstvo....doživljavam ih kao nešto što ti je potrebno za nešto .... ( cipele da ne zebu noge, krevet da imaš na čemu spavati, komp da imaš na čemu raditi ili trlabrlati kao ja sada )
2017-06-06
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nesretna ljubav kumovala gnjusnom ubojstvu
» Zasto Berlin suti o ubojstvu Ivanovica
» rudarenje podataka
» Puti9n čeka Trumpovu pobjedu
» Banac podržao objavu rata četničkoj Rusiji
» Zasto Berlin suti o ubojstvu Ivanovica
» rudarenje podataka
» Puti9n čeka Trumpovu pobjedu
» Banac podržao objavu rata četničkoj Rusiji