Plenki: sveopšta ujudrma vanjskih i unutrašnjih neprijatelja
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Plenki: sveopšta ujudrma vanjskih i unutrašnjih neprijatelja
dobro jutro..ali to se prvo obrati zokijevoj vladi koja o je prva zaratila....sa madjarima i nije htjela imenovat veleposlanika u rusiji...inace toda i mamic su ti putinovi ljudi...dokazano...a i jos neki...marcellus wrote:dobro sad bar znamo zašto je srušen karamarko, da bi se zaratilo s rusima i mađarima i agrokor dalo američkim lešinarima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
marcellus wrote:dobro sad bar znamo zašto je srušen karamarko, da bi se zaratilo s rusima i mađarima i agrokor dalo američkim lešinarima
Marc, ti bi valjda trebao znati da su interesi, pa tako i politika promjenjivi fluid, a ne jutarnji brifing s idejama za najkričavije naslove, kako na portalima tako i forumima.
Guest- Guest
kofein wrote:marcellus wrote:dobro sad bar znamo zašto je srušen karamarko, da bi se zaratilo s rusima i mađarima i agrokor dalo američkim lešinarima
Marc, ti bi valjda trebao znati da su interesi, pa tako i politika promjenjivi fluid, a ne jutarnji brifing s idejama za najkričavije naslove, kako na portalima tako i forumima.
a gdje je naš interes da si natovarimo na glavu neprijateljstvo i tužbu rusa i usput amerima omogoćimo da izvuku lovu iz agrokora?
Salama sa okusom Hong Konga neprocjenjivo, joj da deda zna za koga radiš krstom bi te utukokofein wrote:asilovski wrote:Istina politika je Čeminackofein wrote:asilovski wrote:Evo ga i prvoborac skojevac u obrani lešinarskog fonda kao novog mandatara od zlih jezika, aminkofein wrote:Jel tako da je....kako ono beše....a daa........ debela kurva!
Ne Stevo Culej zvani budala je bitan za javnost, a Todorić je sad vjerodostojan i neupitan. Na slici se ne vidi da je OTP banka ostala na vlažnim snovima. Braco, politika je više od brabonjaka kojima se nabacuješ.
Ne, politika je kad ti jedino kelner u Lazaru daje na važnosti.
Kermit-
2014-04-17
Dobit cemo eskadrilu Apaša i blek hovk down vrtoletamarcellus wrote:kofein wrote:marcellus wrote:dobro sad bar znamo zašto je srušen karamarko, da bi se zaratilo s rusima i mađarima i agrokor dalo američkim lešinarima
a gdje je naš interes da si natovarimo na glavu neprijateljstvo i tužbu rusa i usput amerima omogoćimo da izvuku lovu iz agrokora?
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Dobit cemo eskadrilu Apaša i blek hovk down vrtoletamarcellus wrote:kofein wrote:marcellus wrote:dobro sad bar znamo zašto je srušen karamarko, da bi se zaratilo s rusima i mađarima i agrokor dalo američkim lešinarima
pa s kim ćemo ratovat s rusima?
za domaće uobičajene neprijatelje (srbi) je dovoljan i kalaš
uglavnom meni je fenomenalo da mediji brane nešto što je očiti kriminal i veleizdaja istim žarom kojim su napadali karamarka za neki nategnuti i u biti izmišljeni sukob interesa
Naš narod voli staklene perle, ionako hrvata neće biti za 50 godina a s obzirom na ugovor možda za 30 g.marcellus wrote:asilovski wrote:Dobit cemo eskadrilu Apaša i blek hovk down vrtoletamarcellus wrote:kofein wrote:marcellus wrote:dobro sad bar znamo zašto je srušen karamarko, da bi se zaratilo s rusima i mađarima i agrokor dalo američkim lešinarima
pa s kim ćemo ratovat s rusima?
za domaće uobičajene neprijatelje (srbi) je dovoljan i kalaš
Kermit-
2014-04-17
Pa lešinari drže medije preko buzinamarcellus wrote:uglavnom meni je fenomenalo da mediji brane nešto što je očiti kriminal i veleizdaja istim žarom kojim su napadali karamarka za neki nategnuti i u biti izmišljeni sukob interesa
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Salama sa okusom Hong Konga neprocjenjivo, joj da deda zna za koga radiš krstom bi te utukokofein wrote:asilovski wrote:
Istina politika je Čeminac
Dakle, ja sam sendvićar? Hehehe.... Argumentacija-halucinacija i sifon sode.
Guest- Guest
I to bez sendviča sigurno je neko u grčkoj ili Pororiku branio mudre ugovore sa lešinarima onomadkofein wrote:asilovski wrote:Salama sa okusom Hong Konga neprocjenjivo, joj da deda zna za koga radiš krstom bi te utukokofein wrote:asilovski wrote:
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Pa lešinari drže medije preko buzinamarcellus wrote:uglavnom meni je fenomenalo da mediji brane nešto što je očiti kriminal i veleizdaja istim žarom kojim su napadali karamarka za neki nategnuti i u biti izmišljeni sukob interesa
...a Putin baca uroke. Drž se hiromantije.
Guest- Guest
oolamarcellus wrote:dobro sad bar znamo zašto je srušen karamarko, da bi se zaratilo s rusima i mađarima i agrokor dalo američkim lešinarima
eto skuzio ti
bolje ikad nego nikad,
pogledaj ukrajinu, malo ekstremniji model al ista shema
izbacili ruse, stavili svoje ljude koji ce neku pinku pospravit u svoj dzep a onda lesinarenje
pogledaj sto su sve americki lesinarski fondovi pokupovali po ukrajini a zatim digli cijene iodmah vratili ulozeno
al to je jos prije zapocelo s kosovom na primjer gdje su istjerali srbe i pocel brutalnu eksploataciju resursa
u hrvatskoj nema bas nekih velikih resursa al jos se da uredno dici lagana lova jer ipak hrvatska zaradjuje na turizmu i letecim gastarbajterima, ostala dobra su uglavnom rasprodata,
njima je nebitno da se neka firma ili drzava osovi na noge
bit je cim brza zarada
pa ekipa koja kontrolira medije je upletena u sve ostalo
mislim, znas ti i sam to
karamarka su napali zbog izjava o lustraciji,kevinim jamama,hapsenja manolica i da se ne smije vise govoriti protiv tudjmana i domovinskog rata plus sto mu se vise nije svidjala politika brisela narocito u podilazenju beogradu..i to bi bilo tomarcellus wrote:uglavnom meni je fenomenalo da mediji brane nešto što je očiti kriminal i veleizdaja istim žarom kojim su napadali karamarka za neki nategnuti i u biti izmišljeni sukob interesa
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
I jebote 2 jelena to biber doza manekenke konzuli i političari
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:I to bez sendviča sigurno je neko u grčkoj ili Pororiku branio mudre ugovore sa lešinarima onomadkofein wrote:asilovski wrote:Salama sa okusom Hong Konga neprocjenjivo, joj da deda zna za koga radiš krstom bi te utukokofein wrote:asilovski wrote:
Knighthead je inače ulagao u grčke obveznice
Leviathan2 wrote:oolamarcellus wrote:dobro sad bar znamo zašto je srušen karamarko, da bi se zaratilo s rusima i mađarima i agrokor dalo američkim lešinarima
eto skuzio ti
bolje ikad nego nikad,
pogledaj ukrajinu, malo ekstremniji model al ista shema
izbacili ruse, stavili svoje ljude koji ce neku pinku pospravit u svoj dzep a onda lesinarenje
pogledaj sto su sve americki lesinarski fondovi pokupovali po ukrajini a zatim digli cijene iodmah vratili ulozeno
al to je jos prije zapocelo s kosovom na primjer gdje su istjerali srbe i pocel brutalnu eksploataciju resursa
u hrvatskoj nema bas nekih velikih resursa al jos se da uredno dici lagana lova jer ipak hrvatska zaradjuje na turizmu i letecim gastarbajterima, ostala dobra su uglavnom rasprodata,
njima je nebitno da se neka firma ili drzava osovi na noge
bit je cim brza zarada
alo tetka ja to pišem od početka da se karamarka ruši iz buzina jer ne želi poslat trupe na staljingrad i hoće se dogovorit s fašistom orbanom
marcellus wrote:asilovski wrote:I to bez sendviča sigurno je neko u grčkoj ili Pororiku branio mudre ugovore sa lešinarima onomadkofein wrote:asilovski wrote:Salama sa okusom Hong Konga neprocjenjivo, joj da deda zna za koga radiš krstom bi te utukokofein wrote:
Knighthead je inače ulagao u grčke obveznice
Kao i Sberbank svjesno u propadajuću tvrtku. Inače.
Guest- Guest
asilovski wrote:I jebote 2 jelena to biber doza manekenke konzuli i političari
Poanta je hrana, a i dvostoljetna tradicija, ali no....kako bi ti rekao...bitna je forma i šljokice, pjevajući kelner koji stepuje kao Fred Aster oko stola
Guest- Guest
a mediji jutros omerta
ono vijesti su lucija lugomer i merkel baba, srbski migovi i dekolte sandre perković, poljoprivredni posao alena islamovića itd
dakle ono netko je lešinarima omogućio milijarde zarada i prepustio im upravljanje državom, oporba najavljuje rušenje vlade, izlaze kriminalni i veleizdajnički ugovori ali svi šute ko pičke imbex jasno ni slova
pa ovo nema u sj. koreji
ono vijesti su lucija lugomer i merkel baba, srbski migovi i dekolte sandre perković, poljoprivredni posao alena islamovića itd
dakle ono netko je lešinarima omogućio milijarde zarada i prepustio im upravljanje državom, oporba najavljuje rušenje vlade, izlaze kriminalni i veleizdajnički ugovori ali svi šute ko pičke imbex jasno ni slova
pa ovo nema u sj. koreji
Similar topics
» DOAJEN NJEMAČKE POLITIKE - KRITIKE TURSKOJ I ZAPADU: Ne rušiš zrakoplov neprijatelja svoga neprijatelja
» Rusko ministarstvo unutrašnjih poslova: Nedostaje nam 150.000 policajaca
» Njemačka ministrica unutrašnjih poslova poziva na deportaciju pristaša Hamasa
» Njemački ministar unutrašnjih poslova: Islam ne pripada ovoj zemlji
» Aljoša Čampara (ministar unutrašnjih poslova Federacije Bosne i Hercegovine) isključen iz SDA
» Rusko ministarstvo unutrašnjih poslova: Nedostaje nam 150.000 policajaca
» Njemačka ministrica unutrašnjih poslova poziva na deportaciju pristaša Hamasa
» Njemački ministar unutrašnjih poslova: Islam ne pripada ovoj zemlji
» Aljoša Čampara (ministar unutrašnjih poslova Federacije Bosne i Hercegovine) isključen iz SDA
Page 2 of 4