kad ste se zadnji put..
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
trosim se:
Re: kad ste se zadnji put..
ma zena racundzijakserks_ wrote:šta je briga ima alimentaciju u rezervi, zlu ne tribalo..dobra investicija:)prckov wrote:nisan ni ja al me se nepitakserks_ wrote:ili nije tija da zatrudni..prckov wrote:il joj je muz linkserks_ wrote:
zaboravili skinit kabanicu:)
sigorno je I on isti lopov
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
dvi godine ležala za plaću...treba se ugledat:)prckov wrote:ma zena racundzijakserks_ wrote:šta je briga ima alimentaciju u rezervi, zlu ne tribalo..dobra investicija:)prckov wrote:nisan ni ja al me se nepitakserks_ wrote:ili nije tija da zatrudni..prckov wrote:
il joj je muz lin
Gost- Guest
to moras njega pitat sad je trenutno zauzet u prodavnici cipelamutava baštarda wrote:Ništa ne kužim... jel' rujku ili ruku?prckov wrote:svele kolko ti puta u sekundi maznes rujkupismejker wrote:Pitam,jer u sustini i nisu skupe,ali ne znam koliko su doli..jasambrend wrote:pismejker wrote:
Koliko siSkečersice platio?
Previše, kao i većinu toga...
2014-04-19
ma sutikserks_ wrote:dvi godine ležala za plaću...treba se ugledat:)prckov wrote:ma zena racundzijakserks_ wrote:šta je briga ima alimentaciju u rezervi, zlu ne tribalo..dobra investicija:)prckov wrote:nisan ni ja al me se nepitakserks_ wrote:
ili nije tija da zatrudni..
ja sam naletio na zenu koja voli seks
jebote suti
2014-04-19
ove mi izgledaju preyebeno..
samo...izgleda da ovdje u dajhmanu uvaljuju uglavnom schrott
ovo je dobro..
samo...izgleda da ovdje u dajhmanu uvaljuju uglavnom schrott
ovo je dobro..
Guest- Guest
E jebi ga... ti si u bilom svitu. Tamo su snaše naprednije...prckov wrote:ko kazemutava baštarda wrote:Ta je PišekSopekTušekkserks_ wrote:nema opcije svaki dan:)
pismejker wrote:Pitam,jer u sustini i nisu skupe,ali ne znam koliko su doli..jasambrend wrote:pismejker wrote:Koliko siSkečersice platio?jasambrend wrote:aben wrote:
ne, ne, to je samo opcija za anketu,
jo se seksan samo ka grin činiti dicu:)
Znam da nisi fanatik, nego samo bodul... energija košta...:)
kupio sam jedne prosle godine u 4.mjesecu,vise izgledaju kao počne(one kutne cipele mekane),tamnosivo plave,bez znjira..65 ojra bile,ali dan danas,nisu se rasklopile,nije džon ostisao,materijal netaknu..inace sVE DOSLOVNO razvalim nogurdom do godinu dana..
najvolim njihove tenisice .....čvrste i udobne - najbolje mi za hodanje po šumama i gorama ....a cijena je tu negdje oko 500,00 kn.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
nema takve, glumi tiprckov wrote:ma sutikserks_ wrote:dvi godine ležala za plaću...treba se ugledat:)prckov wrote:ma zena racundzijakserks_ wrote:šta je briga ima alimentaciju u rezervi, zlu ne tribalo..dobra investicija:)prckov wrote:
nisan ni ja al me se nepita
jebote suti
Gost- Guest
ovako nes..??orion wrote:pismejker wrote:Pitam,jer u sustini i nisu skupe,ali ne znam koliko su doli..jasambrend wrote:pismejker wrote:Koliko siSkečersice platio?jasambrend wrote:
Znam da nisi fanatik, nego samo bodul... energija košta...:)
kupio sam jedne prosle godine u 4.mjesecu,vise izgledaju kao počne(one kutne cipele mekane),tamnosivo plave,bez znjira..65 ojra bile,ali dan danas,nisu se rasklopile,nije džon ostisao,materijal netaknu..inace sVE DOSLOVNO razvalim nogurdom do godinu dana..
najvolim njihove tenisice .....čvrste i udobne - najbolje mi za hodanje po šumama i gorama ....a cijena je tu negdje oko 500,00 kn.
odlicno izgledaju..
Guest- Guest
ovakomutava baštarda wrote:E jebi ga... ti si u bilom svitu. Tamo su snaše naprednije...prckov wrote:ko kazemutava baštarda wrote:Ta je PišekSopekTušekkserks_ wrote:nema opcije svaki dan:)
Gost- Guest
imakserks_ wrote:nema takve, glumi tiprckov wrote:ma sutikserks_ wrote:dvi godine ležala za plaću...treba se ugledat:)prckov wrote:ma zena racundzijakserks_ wrote:
šta je briga ima alimentaciju u rezervi, zlu ne tribalo..dobra investicija:)
jebote suti
evo nek mi svele ne da lagat
2014-04-19
evo I ona ima cipelicekserks_ wrote:ovakomutava baštarda wrote:E jebi ga... ti si u bilom svitu. Tamo su snaše naprednije...prckov wrote:ko kazemutava baštarda wrote:Ta je PišekSopekTušekkserks_ wrote:nema opcije svaki dan:)
2014-04-19
taman da se svetac zabavi, cipelicamaprckov wrote:evo I ona ima cipelicekserks_ wrote:ovakomutava baštarda wrote:E jebi ga... ti si u bilom svitu. Tamo su snaše naprednije...prckov wrote:ko kazemutava baštarda wrote:
Ta je PišekSopekTušek
Gost- Guest
Pepeljuga... čeka svog princa kojemu muda iz guzice vire...prckov wrote:evo I ona ima cipelicekserks_ wrote:ovakomutava baštarda wrote:E jebi ga... ti si u bilom svitu. Tamo su snaše naprednije...prckov wrote:ko kazemutava baštarda wrote:
Ta je PišekSopekTušek
yarci yedni..pa i toj zeni treba ljubav...sto joj se rugate..?'
Guest- Guest
cipele su jako bitan odjevni predmetkserks_ wrote:taman da se svetac zabavi, cipelicamaprckov wrote:evo I ona ima cipelicekserks_ wrote:ovakomutava baštarda wrote:E jebi ga... ti si u bilom svitu. Tamo su snaše naprednije...prckov wrote:
ko kaze
to treba ozbiljno shvatit
2014-04-19
prije bi rekao da bi tebi trebalo vazelina:)pismejker wrote:yarci yedni..pa i toj zeni treba ljubav...sto joj se rugate..?'
šala
Last edited by kserks_ on 26/10/2017, 22:21; edited 1 time in total
Gost- Guest
Ne znam bi li macom ili sikirompismejker wrote:ooo poklopili bi vi nju samo tako...
bome tuzna jemutava baštarda wrote:Pepeljuga... čeka svog princa kojemu muda iz guzice vire...prckov wrote:evo I ona ima cipelicekserks_ wrote:ovakomutava baštarda wrote:E jebi ga... ti si u bilom svitu. Tamo su snaše naprednije...prckov wrote:
ko kaze
bice princ kasni
2014-04-19
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Maja Šuput Zadnji Vlak
» Idlib - zadnji rez
» Spas u zadnji cas:navalimo svi!
» U zadnji čas otkazani "Desničari u pubu"
» Namjenska industrija zadnji voz za Krajinu
» Idlib - zadnji rez