Bero i SDP ce traziti opoziv vlade
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Bero i SDP ce traziti opoziv vlade
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/sdp-jednoglasan-pokrecemo-opoziv-cijele-ortacke-vlade-ovo-je-ortakluk-1083240/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Bero i SDP ce traziti opoziv vlade
Dnije smijesno bilo bi zalosno...bero pa ti nemas utjecaj ni kod vlastite obitelji ni u kvartu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ovo je jedino moguće u ovoj situaciji...
red wolf-
2016-02-10
Ostavlja dojam da ga Plenki može uvijek poslati po pivo...vuksadinare wrote:Dnije smijesno bilo bi zalosno...bero pa ti nemas utjecaj ni kod vlastite obitelji ni u kvartu
Upravo suprotno, konačno djeluje kao vođa oporbe...A vidljivo je i da je premijer nervozan...mutava baštarda wrote:Ostavlja dojam da ga Plenki može uvijek poslati po pivo...vuksadinare wrote:Dnije smijesno bilo bi zalosno...bero pa ti nemas utjecaj ni kod vlastite obitelji ni u kvartu
red wolf-
2016-02-10
catabbath-
2015-08-22
''Kasno''? Da mu se dalo vremena da krene, onda bi to i bilo O.K., ali odmah je dočekan na nož...Pomalo...I ja sam bio skeptičan, ali sam mu dao vremena...I mislim da je dobro iskoristio svoje vrijeme...catabbath wrote:Kasno nešto Bero odlučio biti čvst.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:''Kasno''? Da mu se dalo vremena da krene, onda bi to i bilo O.K., ali odmah je dočekan na nož...Pomalo...I ja sam bio skeptičan, ali sam mu dao vremena...I mislim da je dobro iskoristio svoje vrijeme...catabbath wrote:Kasno nešto Bero odlučio biti čvst.
Koju godincu još, možda se ADZ u međuvremenu umori biti na vlasti.
catabbath-
2015-08-22
bero ... odi po šibice. i usput vidi jesam li ja tamo, pa mi javi kad se vratiš. ajde, ajde ... dobar dečko.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
red wolf wrote:Ovo je jedino moguće u ovoj situaciji...
u kojoj situaciji .... daj si stavi alufoliju na glavu. svemirci ti čitaju misli.
2017-10-12
Ne, trebalo mu se dati određeno vrijeme...No, krenulo se odmah po njemu...Pomalo...Što se HDZ-a tiče...To je vrlo jednostavno...HDZ će i nakon ovoga dobiti 35% biračke potopre i biti će relativni pobjednik izbora...To je činjenica...Nemojmo bježati od nje...Da li je to poražavajuće za hrvatsko društvo? Jest...Ali, dok god ''tiha većina'' ostane doma na dan izbora, to se neće promijeniti...catabbath wrote:red wolf wrote:''Kasno''? Da mu se dalo vremena da krene, onda bi to i bilo O.K., ali odmah je dočekan na nož...Pomalo...I ja sam bio skeptičan, ali sam mu dao vremena...I mislim da je dobro iskoristio svoje vrijeme...catabbath wrote:Kasno nešto Bero odlučio biti čvst.
Koju godincu još, možda se ADZ u međuvremenu umori biti na vlasti.
red wolf-
2016-02-10
Pa neka traže. To je na kraju krajeva njihovo pravo.
Ništa im u situaciji u kojoj se nalaze osim estradizacije politike više ne može pomoći.
Makar, ne vidim kako će im pomoći još jedan šamar u Saboru po principu Gordana Marasa "Show me the numbers", ali očajnik spas vidi i u hvatanju za slamku, pa da vidimo koliko ja i ta slamka jaka.
Ništa im u situaciji u kojoj se nalaze osim estradizacije politike više ne može pomoći.
Makar, ne vidim kako će im pomoći još jedan šamar u Saboru po principu Gordana Marasa "Show me the numbers", ali očajnik spas vidi i u hvatanju za slamku, pa da vidimo koliko ja i ta slamka jaka.
Guest- Guest
bero zna biti i simpatican
kao deckic iz vrtica
kao deckic iz vrtica
dijagram-
2015-08-09
Super ideja.
Nadam se da oni imaju ideju za rješenje problema.
Kojeg su i sami velikim dijelom zakuhali.
2014-04-12
dijagram wrote:bero zna biti i simpatican
kao deckic iz vrtica
bucika mali .. voli tebe teta ....
ča je život vengo fantazija.
2017-10-12
dijagram wrote:bero zna biti i simpatican
kao deckic iz vrtica
Naspram onog spaljenog prije njega, ugodno osvježenje, mada ne mogu vjerovati, ali mi fale Zokijeve neuroze malo...
darth_vader-
2014-04-17
maggie13 wrote:Super ideja.
to je ono najgore .... niti jedno rješenje od njih se ne čuje.
2017-10-12
tocno, no zoka je kreten i antipaticanjasambrend wrote:dijagram wrote:bero zna biti i simpatican
kao deckic iz vrtica
Naspram onog spaljenog prije njega, ugodno osvježenje, mada ne mogu vjerovati, ali mi fale Zokijeve neuroze malo...
bero je ok, samo nije za politiku,vise na kakav salter i dijelit osmijehe staricama koje vade pokaz:)
dijagram-
2015-08-09
Hrvati su zanimljiv narod...Smetao im je Račan jer mu je predugo trebalo da izrekne stav...No nisu se potrudili saznati da je čovjek imao automobilsku nesreću, izgubio pamćenje i da je morao mnoge stvari učiti ispočetka...Milanović im nije bio dobar jer je bio egoističan i bahat...Bernardić smeta Hrvatima jer je zelen za politiku...No, kad sve staviš po strani i uzmeš u obzir što je sve hrvatski narod izabirao od svoje neovisnosti...I Račan, I Milanović i Bernardić izgledaju puno bolje...Nažalost, čim nemaju nešto od hadezeovskog, nisu dobri Hrvatima nacionalistima, Hrvatima liberalima, Hrvatima ljevičarima...
red wolf-
2016-02-10
Sve ovo pozitivno što se sada događa rezultat je rada bivše Milanovićeve Vlade koja je došla nakon osam godina vladavine HDZ-a i Sanadera...Oni koji su došli nakon Milanovića samo pobiru šlag na vrhu...Niste valjda očekivali da se promjene mogu dogoditi u tri i pol godine mandata Milanovića?...Kavran wrote:maggie13 wrote:Super ideja.
to je ono najgore .... niti jedno rješenje od njih se ne čuje.
red wolf-
2016-02-10
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bandić će tražiti od Vlade da prizna status majke odgojiteljice u cijeloj zemlji
» Predsjednica Republike u Melbourneu se susrela s guvernericom Viktorije i s predsjednikom Vlade Viktorije, te s predsjednikom Vlade Južne Australije u Adelaideu
» ovo nije za ostavku, ili opoziv?
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» Evo je !! ODRADILA OPOZIV BIDENA eeeee
» Predsjednica Republike u Melbourneu se susrela s guvernericom Viktorije i s predsjednikom Vlade Viktorije, te s predsjednikom Vlade Južne Australije u Adelaideu
» ovo nije za ostavku, ili opoziv?
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» Evo je !! ODRADILA OPOZIV BIDENA eeeee
Page 1 of 3