Marisol iz Konjevrata
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Marisol iz Konjevrata
A šta bi volija da se ovako neka uda u samom predgrađu Splita čak ne ovdje di san ja nego baš sami rub Splita i to za nekog savršeno običnog lika koji ima svoju nekretninu
Pa počme laganini dovlačit prije i rodice koje imaju isti takvi uvjet za udaju
Pa počme laganini dovlačit prije i rodice koje imaju isti takvi uvjet za udaju
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ma kakve Meksikanke, to je sve tempramentno i nestabilno
najbolja je ova Vulkanka T'Pol - hladna, racijonalna, koristi logiku, baš kakva treba bit idealna žena
Guest- Guest
Sve te spličanke tzv spličanke i ovo nešto okolo sve bi one ako može prvi red do Rive
Kao vidi ga iz Žrnovnice je seljo beljo
Sad ispada da su cijene nekretnina u gradu preskupe a čak i ako je lik iz grada morat ćeš živit s njegovim roditeljima u 95% slučajeva
E onda moraš u podstanare il kupit svoju nekretninu a u Splitu su skupe... pa fino odeš na rub grada
A kad je već tako onda opet bolje da je lik od tamo i ima svoju nekretninu
AHA tu smo
Kao vidi ga iz Žrnovnice je seljo beljo
Sad ispada da su cijene nekretnina u gradu preskupe a čak i ako je lik iz grada morat ćeš živit s njegovim roditeljima u 95% slučajeva
E onda moraš u podstanare il kupit svoju nekretninu a u Splitu su skupe... pa fino odeš na rub grada
A kad je već tako onda opet bolje da je lik od tamo i ima svoju nekretninu
AHA tu smo
2014-04-11
Nisam masturbirao tri mjeseca, evo što mi se dogodilo
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=Black&id=1003015
Guest- Guest
I sad ja bi gušta da u tu prigradsku zonu Splita dakle čak ne ovo di sam ja nego baš to tamo još bliže lipo dođe ovako jedna pokupi običnog lika s nekretninom i lagano počne dovlačit prije i rodice koje imaju isti takvi uvjet
Ima da sve poharaju
Ima da sve poharaju
2014-04-11
Pa će tekst ove pisme bit zamjena polova i glasit ćeRayMabus wrote:I sad ja bi gušta da u tu prigradsku zonu Splita dakle čak ne ovo di sam ja nego baš to tamo još bliže lipo dođe ovako jedna pokupi običnog lika s nekretninom i lagano počne dovlačit prije i rodice koje imaju isti takvi uvjet
Ima da sve poharaju
JA ĆU S NJOME DA IDEM NA JAHORINU A TI ĆEŠ OSTATI U PRLJAVOM GRADU GLEDATI KAPI KIŠE
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2