Puštajte bradu da ne budete gayevi
Page 7 of 18
Page 7 of 18 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18
Re: Puštajte bradu da ne budete gayevi
I norka, poludim kada žene stave noge na komandu ploču.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
kserks_ wrote:Zato usisavac u ruke i iza svake dobro posaugat auto i stan, da ne ostane koja dlaka ili ukosnica..ili prodas pricu to mi je od rodice,sestre mater po izboru..i uvik mob na tiho:)
ima izreka...Ne seri u svoje dvoriste..dakako ako si ozenjen..ako si slobodan,boli te kiki..
Guest- Guest
[quote="veber"]
ja svoje ne ostavljam nikad i nigdjeNoor wrote:dobro ostaviti rajf, ajd..al kod vebera ostavljaju čizmicemamin sin wrote:dijagram wrote:deda se zafrkava
imam i sa onim životinjskim uzorkom, gepard što li već
ostalo iza neke koja se nije vratila po stvari
al to nosim samo po kući
valjda ide doma u njegovim tenisicama
Vratit ću ti žizmice, imam neke balerine isto. Cure ako kojoj treba javite. Br 37, zelene.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
hehe, znam..pisao si o tome :Dveber wrote:I norka, poludim kada žene stave noge na komandu ploču.
pa kaj bu ploči? ma, ti ne znaš uživati u trenutku ...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
uffff,imam problem sa stiletima jedne koja je ostavila..37 broj,a tesko naci cure bas tako male nozice..prejebeno izgledaju,pa ih nisam zafitiljio..
o priboru za tushira nje da ne pricam..svako je se kaze,da si to kupio bas za nju..
barem se prije tako zivjelo..
o priboru za tushira nje da ne pricam..svako je se kaze,da si to kupio bas za nju..
Guest- Guest
Pogotovovo kad golim tabanima diraju sofesajbu,majko mojaveber wrote:I norka, poludim kada žene stave noge na komandu ploču.
Gost- Guest
kserks_ wrote:Pogotovovo kad golim tabanima diraju sofesajbu,majko mojaveber wrote:I norka, poludim kada žene stave noge na komandu ploču.
Guest- Guest
strpas je otpozadi pa nek puha u staklo i pise svoje ime...
Guest- Guest
Sta cu kad imam redovnu stolicupismejker wrote:kserks_ wrote:Zato usisavac u ruke i iza svake dobro posaugat auto i stan, da ne ostane koja dlaka ili ukosnica..ili prodas pricu to mi je od rodice,sestre mater po izboru..i uvik mob na tiho:)
ima izreka...Ne seri u svoje dvoriste..dakako ako si ozenjen..ako si slobodan,boli te kiki..
Gost- Guest
Noor wrote:hehe, znam..pisao si o tome :Dveber wrote:I norka, poludim kada žene stave noge na komandu ploču.
pa kaj bu ploči? ma, ti ne znaš uživati u trenutku ...
Ma lijepo mi je vidjet lijepo žensko stopalo, ali me nervira kaj nikaj ne vidim s desne strane. Jebe mi se za auto.
2014-12-30
vidim ovdje se zagrijalo
2014-04-19
kako teško? evo, ja imam 37..a i jako puno žena isto..37 i 38 su najčešći brojevipismejker wrote:uffff,imam problem sa stiletima jedne koja je ostavila..37 broj,a tesko naci cure bas tako male nozice..prejebeno izgledaju,pa ih nisam zafitiljio..
a dobro ..ima i u tome pozitivnih stvari(utjesne rijeci)kserks_ wrote:Sta cu kad imam redovnu stolicupismejker wrote:kserks_ wrote:Zato usisavac u ruke i iza svake dobro posaugat auto i stan, da ne ostane koja dlaka ili ukosnica..ili prodas pricu to mi je od rodice,sestre mater po izboru..i uvik mob na tiho:)
cure zele u stvari sigurnost..cijeli zivot ti piju krvi slade se mozgom,i kad zaores u 50tima,onda naslijedi sigurnost kroz Pemziju i zivi jos 30-40 godina..svoju si ulogi ispunio..
Guest- Guest
Haha i nevirujte americkim filmovima..hauba nije za one aktivnosti.. nasta to posli izgleda,ko da ju je krava zvakalapismejker wrote:strpas je otpozadi pa nek puha u staklo i pise svoje ime...
Gost- Guest
evo i tebe..pa zglancaš poslije, šta sadkserks_ wrote:Pogotovovo kad golim tabanima diraju sofesajbu,majko mojaveber wrote:I norka, poludim kada žene stave noge na komandu ploču.
mmmmmm yumie..!!!! preslatko ta malecka zenska stopala..ajd,jos i 39 prolazi ako je cura ono stasitija i visa..Noor wrote:kako teško? evo, ja imam 37..a i jako puno žena isto..37 i 38 su najčešći brojevipismejker wrote:uffff,imam problem sa stiletima jedne koja je ostavila..37 broj,a tesko naci cure bas tako male nozice..prejebeno izgledaju,pa ih nisam zafitiljio..
Guest- Guest
sto sad?!!! Pa ima da lize svaki otisak svakog slatkog prstića...Noor wrote:evo i tebe..pa zglancaš poslije, šta sadkserks_ wrote:Pogotovovo kad golim tabanima diraju sofesajbu,majko mojaveber wrote:I norka, poludim kada žene stave noge na komandu ploču.
Guest- Guest
Jebga Norka, uz čizmice, pošaljemo ti i balerinke.
2014-12-30
uffff... definitivno..!!! mozda na onima, iz 50tih godina zadnjeg stoljeca...kad je to bio pravi celicni lim od 3 milimetra,a ne alufolija.. u najboljem slucaju,nek se naguzi i nasloni ruke,eto,moze birrati koji god dio auta hoce...kserks_ wrote:Haha i nevirujte americkim filmovima..hauba nije za one aktivnosti.. nasta to posli izgleda,ko da ju je krava zvakalapismejker wrote:strpas je otpozadi pa nek puha u staklo i pise svoje ime...
Guest- Guest
to i uggsice ne nosim :)veber wrote:Jebga Norka, uz čizmice, pošaljemo ti i balerinke.
a bome niti martensice.
Page 7 of 18 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18
Similar topics
» Februarka:'Kad ce se James Bond i Batman deklarirat kao gayevi'
» Dubrovnik: Puštajte letove!
» Upozorenje EU Hrvatskoj: "Ne puštajte ih u EU, ugrožavaju sigurnost"
» Angelina je Bradu dala nogu jer je napušena protuha i ispičutura
» KOLINDA POLJSKOM PREDSJEDNIKU: ‘NISTE USAMLJENI, ŽELIMO DA BUDETE LIDER!’
» Dubrovnik: Puštajte letove!
» Upozorenje EU Hrvatskoj: "Ne puštajte ih u EU, ugrožavaju sigurnost"
» Angelina je Bradu dala nogu jer je napušena protuha i ispičutura
» KOLINDA POLJSKOM PREDSJEDNIKU: ‘NISTE USAMLJENI, ŽELIMO DA BUDETE LIDER!’