Bageri stižu na Žnjan, ugostitelji počeli rastavljati objekte: "Odlazim na Island"
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Bageri stižu na Žnjan, ugostitelji počeli rastavljati objekte: "Odlazim na Island"
Nevjerojatno, da ta 'gospoda' 10 mjeseci rade bez dozvole, bez ugovora o zakupu i s rješenjima o uklanjanju objekata a da im nitko ništa ne može...
Dakle, zauzeli su ljudima plažu svojim nakaradnim građevinama, nisu platili nikome ništa, zgrnuli su milijune prošlu sezonu i sad su još uvrijeđeni, idu na island...
Dakle, zauzeli su ljudima plažu svojim nakaradnim građevinama, nisu platili nikome ništa, zgrnuli su milijune prošlu sezonu i sad su još uvrijeđeni, idu na island...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Re: Bageri stižu na Žnjan, ugostitelji počeli rastavljati objekte: "Odlazim na Island"
Lako da nisu zauzeli plaže ležaljkama i to toliko glomaznim da ti treba dizalica da je premjestiš.Totenkopf wrote:Nevjerojatno, da ta 'gospoda' 10 mjeseci rade bez dozvole, bez ugovora o zakupu i s rješenjima o uklanjanju objekata a da im nitko ništa ne može...
Gost- Guest
Što se tiče ležaljki, Mak. je nakon desetljeća haosa to riješila na način da nikome nije izdana dozvola, gradsko kom. poduzeće iznajmljuje jedini i mirna bosna...
Žnjan je sranje, par puta san tamo bija i svaki put tu bi samo parkira i otiša se kupat u uvalu Trstenik
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dakle što se radilo i što se radi poslože masivne drvene ležaljeke 1.6 i ne miču ih cijelo ljeto,te zapocesaju 90% plaže, navečer samo lancem vezu ili plate čovika da stoji ponoći i čuva.Totenkopf wrote:Što se tiče ležaljki, Mak. je nakon desetljeća haosa to riješila na način da nikome nije izdana dozvola, gradsko kom. poduzeće iznajmljuje jedini i mirna bosna...
Last edited by kserks_ on 23/10/2017, 19:08; edited 1 time in total
Gost- Guest
S tim ležaljkama je bio pravi rat, bukvalno su se bacale ručne bombe pod automobile u dvorišta i sl. ...
Ljudi su potpuno zastranili zbog turizma i lake zarade, svatko je svakome neprijatelj, svatko svakoga mrzi, ne pričaju u istoj kući jer ovaj ima dva kreveta više, rade se inati, zatvara se voda, struja, baca smeće susjedu u dvorište, 'kradu' gosti, prijeti...
Bože sačuvaj, da hoće puknit s tim turizmom, spasili bi svoje duše, ne bi imali love a bili bi sretniji i bolji ljudi, siguran sam......
Ljudi su potpuno zastranili zbog turizma i lake zarade, svatko je svakome neprijatelj, svatko svakoga mrzi, ne pričaju u istoj kući jer ovaj ima dva kreveta više, rade se inati, zatvara se voda, struja, baca smeće susjedu u dvorište, 'kradu' gosti, prijeti...
Bože sačuvaj, da hoće puknit s tim turizmom, spasili bi svoje duše, ne bi imali love a bili bi sretniji i bolji ljudi, siguran sam......
Vidim da oće sve to urediti ko u Nici, dakle naplatiti će parking, seren van se u usta
Mrzin Split
Mrzin Split
2014-04-11
Split je u kurcu, sjebao ga turizam
2014-04-11
totalno..samo beton,beton i nakaradne metalno-pvc konstrukcije ugostitelja.RayMabus wrote:Split je u kurcu, sjebao ga turizam
Gost- Guest
i skup jer se ravnaju po turistimakserks_ wrote:totalno..samo beton,beton i nakaradne metalno-pvc konstrukcije ugostitelja.RayMabus wrote:Split je u kurcu, sjebao ga turizam
2014-04-11
pa to se kasni .... trebalo ih je davno srušiti. a vi koji kmečite, bi li to na islandu bespravno radili? ili u irskoj? bi pičku materinu. ruši!
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Split mi se zgadio kad sam shvatio šta znači pojam gradska cura a onda mi se zgadio i radi parkiranja
Grad bio ok prije sad je nula bodova
Grad bio ok prije sad je nula bodova
2014-04-11
RayMabus wrote:Split je u kurcu, sjebao ga turizam
ehh .. da je jedini. bio u biogradu na moru .... i ono ... gdje ili što je tu ''biograd''? neće me tako skoro vidjeti.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
nisam baš siguran da ga je sjeba.. prije bi rekao obrnuto.. jel se sićate splitskog centra i kvartova tipa varoš, i djelova palače prije turističkog booma.. sve se raspadalo i smrdilo, i šprice i razbijene flaše bijelog ribara su bili po svuda..kserks_ wrote:totalno..samo beton,beton i nakaradne metalno-pvc konstrukcije ugostitelja.RayMabus wrote:Split je u kurcu, sjebao ga turizam
..sada je sve to tip-top uređeno. a da ne govorim ostali splitski kvartovi.. recimo u ZGu, odem svako 2-3 godine, i brate, makneš se malo od centra, sve depresivno, sa zgrada padaju fasade, ružne zgrade koje se raspadaju.. međutim u splitu se makneš od centra, i sve lipo sređeno, upravo radi turizma, svi ti kvartovi uz more su jebeno lijepo sređeni, sa novim fasadama, i lijepim zgradam i kućama.. dok u ZGu barem meni izgleda, makneš se malo od centra i boli koga kurac
Guest- Guest
Split se pretvorio u grad za turiste, ja uopće ne idem u grad, možda pet puta godišnje jer nešto moram
JEDNOSTAVNO gadi mi se
JEDNOSTAVNO gadi mi se
2014-04-11
pa koji ćeš kurac liti radit u splitu.. zimi je to lip grad.. liti osim ako nemoraš radi posla, zaobilaziš split i adio.. trpimo sve to, od toga ova država živi jebigaRayMabus wrote:Split se pretvorio u grad za turiste, ja uopće ne idem u grad, možda pet puta godišnje jer nešto moram
JEDNOSTAVNO gadi mi se
Guest- Guest
cuj stalno se pozivamo na postivanje zakona narocito u poslovanju..i opet nije dobro..kurcem po celukaja wrote:Fala Bogu, sto ce sad biti tamo, ništa, križ ili rodjaci sa novim lokalom ?kserks_ wrote:Ajde hvala bogu da je i ovome doša kraj.
I kasnije traktorom sve dobro preorat, za svaki slučaj.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ko da ja idem u makarskoj, ujutro pola sata popijem kavu na rivi i to je to, više se ne vraćam, ni ljeti ni zimi...RayMabus wrote:Split se pretvorio u grad za turiste, ja uopće ne idem u grad, možda pet puta godišnje jer nešto moram
JEDNOSTAVNO gadi mi se
Stanujem na periferiji, nema gužve, buke, dima, smrada, govana...
Ne bih se spustio na rivu za iljadarku...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Šta je to u Splitu lipo
Emanicipirane kenje i skup parking
Emanicipirane kenje i skup parking
2014-04-11
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/513360/ogromni-akvarij-olimpijski-kamp-i-700-vezova-napravljen-prvi-korak-da-se-splitska-plaza-i-milijun-kvadrata-zelenila-pretvore-u-novi-mega-projekt
Al će netko dignit kesu
Al će netko dignit kesu
2014-04-11
Totenkopf wrote:S tim ležaljkama je bio pravi rat, bukvalno su se bacale ručne bombe pod automobile u dvorišta i sl. ...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Rođo ljubo, gdje su bageri?
» Suludom projektu Arene ide više novca nego za sve zdravstvene objekte
» Srbija slavi:'Srusili komercijalni dron koji je po njima snimao vojne objekte.'
» Plenki usrecio Puljka i Split!.Split ima koncesiju na plazu Znjan
» Ugostitelji u BiH u problemu : Većina ih otišla na primorje
» Suludom projektu Arene ide više novca nego za sve zdravstvene objekte
» Srbija slavi:'Srusili komercijalni dron koji je po njima snimao vojne objekte.'
» Plenki usrecio Puljka i Split!.Split ima koncesiju na plazu Znjan
» Ugostitelji u BiH u problemu : Većina ih otišla na primorje
Page 2 of 4