Ruskoj vojnoj industriji tezak udarac!Indijci izlaze iz posla vrijednog 10 milijardi dolara uz ispriku da Amerikanci imaju bolji avion
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ruskoj vojnoj industriji tezak udarac!Indijci izlaze iz posla vrijednog 10 milijardi dolara uz ispriku da Amerikanci imaju bolji avion
pa sa su34 znam da imaju joint suradnju isto kao i za one protubrodske rakete i mislim cak neku verziju s400AlfaOmega wrote:Moraju s vrimena na vrime baciti koje štivo za drkicu ovih naših rusofoba. Jbg, i sami su u uredništvu takvi.Leviathan2 wrote:glupost, indija nikad nije ni bila u joint operacijii za pak fa nego su34
, zhutarnji ,
jbte novine
imaju jos dosta vojne suradnje ali pak fa definitivno nije u tom djiru, niti pak da
Re: Ruskoj vojnoj industriji tezak udarac!Indijci izlaze iz posla vrijednog 10 milijardi dolara uz ispriku da Amerikanci imaju bolji avion
ahm, ahm ahm,slidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:glupost, indija nikad nije ni bila u joint operacijii za pak fa nego su34
, zhutarnji ,
jbte novine
For a while the AMCA project slowed down, as India invested $5 billion in the Russian Sukhoi PAK FA stealth fighter, intending to produce its own version called the FGFA.
But then the PAK FA program began to suffer major setback, eliciting numerous complaints from the Indian military. Now, even Russia has only ordered production of twelve of the supermaneuverable stealth aircraft, and the future of the FGFA is unclear.
http://nationalinterest.org/blog/the-buzz/india-getting-ready-build-its-own-stealth-fighter-21799
pak fa uopce nije u igri sa indijom, negu su34 i rusi ih jebu s motorima, ne daju svoju tehnologiju nego se ide na razvoj indijske isto kao i s ruskom verzijom aesa radara,
suradjuju rusi s indijcima u dosta toga al im ne daju svoju tehnologiju, cak niti kodove, isto kao sa brahmos raketljinima, jesu dobre i jesu jebene al su korak iza jakhonta
Osim pokojeg demostratora nemaju ništa, jer nemaju para za iole značajniju štancu.Leviathan2 wrote:rusi puno pricaju istina, al o budalestinama uglavnom,kserks_ wrote:Zaostaju, jer tehnološki demostratori ala PAK-FA ili Armata su samo to, tehnološki demostratori ima ih par i služe na parade na kojima se lože komšije.Pinochet wrote:ne zaostaje ruska tehnologija kao takva za američkom, dapače u nekim stvarima su možda i ispred(recimo rakete), međutim, zaostaje ukupna vojska.. manje imaju modernog arsenala itd....nemaju niti 1000T-90 tenkova, oslanjaju se na T-72 i T-64, broj PAK-FA će im biti koja stotina u najboljem slučaju, dok će ameri imati skoro 2000 F-35ica.. to su brojke koje Rusi bi mogli nadoknaditi tek da ih ima pola milijarde.. međutim kao i takva, ruska vojska je i dalje no2 u svijetu bez konkurencije, mislim da bi i dalje satrali Kineze 1vs1 da se sa njima zarate, obrisali bi pod.. i kopnena vojska bi isto bila sposobna se suprostaviti amerima neko vrijeme.. tako da su čvrsto no2.. .kserks_ wrote:Rusija kvalitativno i kvantitativno zaostaje vojno-tehnološki za Amerima već 27 godina, Putin je to zaostajanje samo usporio ..sa 48 milijardi dolara za 2018 možeš samo održavat skalameriju iz doba SSSR-a u voznom stanju i ništa više.
A Ameri eto zaostaju pa kupe u 21stoljeću 650 komada letjelica 5 generacije(Raptor i F-35), 600 komada letjelica 4+ generacije(Super Hornet) te 160 letjelica za elektronsko ratovanje Growler-a.
pa onda isfinaciraju 1600 Abramsa na standard M1A2 sep2, dignu cca 4000 Bradleya na M2A3 standard, pa dignu samovozne haubice na M109A7 standard, pa naštancaju 4500 Straykera itd,itd..
0vi rade, Rusi puno pričaju, jer samo za to imaju para.
sto se rusije i vojske tice tu se mentalitet od cccp nije promjenio i apsolutno je nemoguce utvrdit sto rusi imaju ili nemaju,
vecinu toga sto pokazu je malo demode, nekakav jebeni tenk armata, svaka budala radi tenkove, pa eno i poljaci nekakav nevidljivi :D
medjutim, jedared sam naletio na jedan intervju jednog ruskog visokopozicioniranog generala kad je govorio o apgrejdanju podmornica i aviona te spomenuo neke nove fizikalne principe, taj video je bio na tv zvezda al vise ga ne mogu naci da ga jebes, niti se ista vise spominje o tomu, nigdje
sto imaju po skladistima i na cemu istinski rade ce izac mozda za 20 godina, a ovo, tenkovi bespilotne letjelice, tenkovi bez posade i sl, propaganda iliti epp
isto kao i demonstriranje nekih novih "oruzja" po sirijim ti moras racunat da je velik dio ruskog izvoza oruzje, ekonomski se ne mogu parit s amerima ni u ludilu, al sumnjam da nebi sprzili amere u bilo kojem sukobu, mada im apsolutno nije opcija klasicni rat sa amerima ili natom,
Čisto kada govorimo o tajnim naoružanijma, ove godine su Ameri imala u stavci nabavka vojne opreme cca 30 milijardi dolara troškova koji su tajni, dakle bog te pita na kupovinu kojeg oružja to ide i tako svako godine.
Tako da sam sve više uvjeren da se Ameri prikazuju masu slabijima, nego što realno jesu.
Gost- Guest
Ameri im izleda uvaljuju F-16, a Boeing se čak nudi da o vlastitom trošku izgradi tvornicu u Indiji.Leviathan2 wrote:ahm, ahm ahm,slidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:glupost, indija nikad nije ni bila u joint operacijii za pak fa nego su34
, zhutarnji ,
jbte novine
For a while the AMCA project slowed down, as India invested $5 billion in the Russian Sukhoi PAK FA stealth fighter, intending to produce its own version called the FGFA.
But then the PAK FA program began to suffer major setback, eliciting numerous complaints from the Indian military. Now, even Russia has only ordered production of twelve of the supermaneuverable stealth aircraft, and the future of the FGFA is unclear.
http://nationalinterest.org/blog/the-buzz/india-getting-ready-build-its-own-stealth-fighter-21799
pak fa uopce nije u igri sa indijom, negu su34 i rusi ih jebu s motorima, ne daju svoju tehnologiju nego se ide na razvoj indijske isto kao i s ruskom verzijom aesa radara,
suradjuju rusi s indijcima u dosta toga al im ne daju svoju tehnologiju, cak niti kodove, isto kao sa brahmos raketljinima, jesu dobre i jesu jebene al su korak iza jakhonta
Gost- Guest
Leviathan2 wrote:ahm, ahm ahm,slidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:glupost, indija nikad nije ni bila u joint operacijii za pak fa nego su34
, zhutarnji ,
jbte novine
pak fa uopce nije u igri sa indijom, negu su34
Da opet ne citiram, evo ti link i na članak sa wiki u kojem u biti piše isto ono što i u prethodnom citatu koji sam stavio.
https://en.wikipedia.org/wiki/Sukhoi_Su-57
Last edited by slidingdoorsoperator on 23/10/2017, 20:28; edited 1 time in total
Guest- Guest
normalno da se svi prikazuju slabijima nego sto jesu, ovo rusko kurcenje s armatama i t90 po siriji te jos kojekakovim glupostima je cisto sistem trgovackih putnika, ala zepter i tokserks_ wrote:Osim pokojeg demostratora nemaju ništa, jer nemaju para za iole značajniju štancu.Leviathan2 wrote:rusi puno pricaju istina, al o budalestinama uglavnom,kserks_ wrote:Zaostaju, jer tehnološki demostratori ala PAK-FA ili Armata su samo to, tehnološki demostratori ima ih par i služe na parade na kojima se lože komšije.Pinochet wrote:ne zaostaje ruska tehnologija kao takva za američkom, dapače u nekim stvarima su možda i ispred(recimo rakete), međutim, zaostaje ukupna vojska.. manje imaju modernog arsenala itd....nemaju niti 1000T-90 tenkova, oslanjaju se na T-72 i T-64, broj PAK-FA će im biti koja stotina u najboljem slučaju, dok će ameri imati skoro 2000 F-35ica.. to su brojke koje Rusi bi mogli nadoknaditi tek da ih ima pola milijarde.. međutim kao i takva, ruska vojska je i dalje no2 u svijetu bez konkurencije, mislim da bi i dalje satrali Kineze 1vs1 da se sa njima zarate, obrisali bi pod.. i kopnena vojska bi isto bila sposobna se suprostaviti amerima neko vrijeme.. tako da su čvrsto no2.. .kserks_ wrote:Rusija kvalitativno i kvantitativno zaostaje vojno-tehnološki za Amerima već 27 godina, Putin je to zaostajanje samo usporio ..sa 48 milijardi dolara za 2018 možeš samo održavat skalameriju iz doba SSSR-a u voznom stanju i ništa više.
A Ameri eto zaostaju pa kupe u 21stoljeću 650 komada letjelica 5 generacije(Raptor i F-35), 600 komada letjelica 4+ generacije(Super Hornet) te 160 letjelica za elektronsko ratovanje Growler-a.
pa onda isfinaciraju 1600 Abramsa na standard M1A2 sep2, dignu cca 4000 Bradleya na M2A3 standard, pa dignu samovozne haubice na M109A7 standard, pa naštancaju 4500 Straykera itd,itd..
0vi rade, Rusi puno pričaju, jer samo za to imaju para.
sto se rusije i vojske tice tu se mentalitet od cccp nije promjenio i apsolutno je nemoguce utvrdit sto rusi imaju ili nemaju,
vecinu toga sto pokazu je malo demode, nekakav jebeni tenk armata, svaka budala radi tenkove, pa eno i poljaci nekakav nevidljivi :D
medjutim, jedared sam naletio na jedan intervju jednog ruskog visokopozicioniranog generala kad je govorio o apgrejdanju podmornica i aviona te spomenuo neke nove fizikalne principe, taj video je bio na tv zvezda al vise ga ne mogu naci da ga jebes, niti se ista vise spominje o tomu, nigdje
sto imaju po skladistima i na cemu istinski rade ce izac mozda za 20 godina, a ovo, tenkovi bespilotne letjelice, tenkovi bez posade i sl, propaganda iliti epp
isto kao i demonstriranje nekih novih "oruzja" po sirijim ti moras racunat da je velik dio ruskog izvoza oruzje, ekonomski se ne mogu parit s amerima ni u ludilu, al sumnjam da nebi sprzili amere u bilo kojem sukobu, mada im apsolutno nije opcija klasicni rat sa amerima ili natom,
Čisto kada govorimo o tajnim naoružanijma, ove godine su Ameri imala u stavci nabavka vojne opreme cca 30 milijardi dolara troškova koji su tajni, dakle bog te pita na kupovinu kojeg oružja to ide i tako svako godine.
Tako da sam sve više uvjeren da se Ameri prikazuju masu slabijima, nego što realno jesu.
a da rusi bas nemaju za stancat, imaju i to jebeno imaju, bio sam po nekim ruskim gradovima poslom, pa sam usput vidio i hektare hala, vojna industrija, kad sam bio u samari otkrio sam da jos uvijek imaju zabranjene gradove, ja misljah da to nestalo skupa sa cccp
mozemo teoretizirati do mile volje, no mora se racunat da je americko oruzje i jebeno skuplje od ruskog tako da im i treba veci budzet a i imaju hrpu troskova za opremu koja se dere kojekud po svijetu
najveca greska je podcjenjivat amere ili ruse pa cak i kinezice, i kinezici su nesto jebeno odskocili u vojnoj tehnologiji u zadnje vrijeme, cak misli u roku 20 godina da bi mogli biti pari amerima u svemu
za f16 znam da su indijci zainteresirani, bilo je nesto i kao oko suradnje s francuzima al su francuze odjebalikserks_ wrote:Ameri im izleda uvaljuju F-16, a Boeing se čak nudi da o vlastitom trošku izgradi tvornicu u Indiji.Leviathan2 wrote:ahm, ahm ahm,slidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:glupost, indija nikad nije ni bila u joint operacijii za pak fa nego su34
, zhutarnji ,
jbte novine
normala bi bilo da uzmu najpovoljnije
i j aopet kazedm da imaju joint operaciju sa su34slidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:ahm, ahm ahm,slidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:glupost, indija nikad nije ni bila u joint operacijii za pak fa nego su34
, zhutarnji ,
jbte novine
pak fa uopce nije u igri sa indijom, negu su34
Da opet ne citiram, evo ti link i na članak sa wiki u kojem u biti piše isto ono što i u prethodnom citatu koji sam stavio.
https://en.wikipedia.org/wiki/Sukhoi_Su-57
takodjer su potpisali i suradnju na razvoju aviona pete generacije ali... tu je jedan veliki ali
znaci ne da rade jedan avion, nego indijci svoj a rusi svoj, rusi su pak fa napravili a indijci nisu svoj tamo nesto
sad da se ne natezemo, suradnja ne znaci nuzno i da ce rusi indijcima napravit avion od nule, nego da ce suradjivati s indijcima dok indijci rade svoj avion
tocka,
ljudi probajte razumjet stvari u pravilnom kontekstu
uzmi isto jakhont,
e rusi su suradjivali s indijcima u razvoju njihove verzije protubrodske krstarece rakete koja se zove jebeni brahmos, al to nisu iste rakete, baza im jest na istoj osnovi, al indijski dio je indijski dio
jbte novine
Guest- Guest
Sad se ja pitam..Imbusi su prejebeni po pitanju tehnologija i IT-a,a Rusi ih siju u tome..Kako se onda nadju veleumni,pa kazu za Ruse da su tehnoloski u kurtzu??
Guest- Guest
Krivo čitaš...nitko to ne tvrdi, nego da nedovoljno brzo nove tehnologije uvode u sastav oružanih snaga u iole značajnim količinama i tako sve više zaostaju prema Amerima i Kinezima.pismejker wrote:Sad se ja pitam..Imbusi su prejebeni po pitanju tehnologija i IT-a,a Rusi ih siju u tome..Kako se onda nadju veleumni,pa kazu za Ruse da su tehnoloski u kurtzu??
Gost- Guest
Ti koji vjeruješ u đodine bajke da su ukri obarali ruske zrakoplove u Donbassu bi to triba nama objasniti.pismejker wrote:Sad se ja pitam..Imbusi su prejebeni po pitanju tehnologija i IT-a,a Rusi ih siju u tome..Kako se onda nadju veleumni,pa kazu za Ruse da su tehnoloski u kurtzu??
u donbasu jesu padali sovjetski avioni, su 24 su25 i migovi, al ukrajinski,AlfaOmega wrote:Ti koji vjeruješ u đodine bajke da su ukri obarali ruske zrakoplove u Donbassu bi to triba nama objasniti.pismejker wrote:Sad se ja pitam..Imbusi su prejebeni po pitanju tehnologija i IT-a,a Rusi ih siju u tome..Kako se onda nadju veleumni,pa kazu za Ruse da su tehnoloski u kurtzu??
rusi imaju gdje da im padaju avioni :D
bas spomenuh zabranjene gradove, ebomater, guzice bih dao da me puste par dana unutra :Dpismejker wrote:Sad se ja pitam..Imbusi su prejebeni po pitanju tehnologija i IT-a,a Rusi ih siju u tome..Kako se onda nadju veleumni,pa kazu za Ruse da su tehnoloski u kurtzu??
uuuuuufa, koje djete i tresnja, to nula
gdje sam ja to tipkao? jbt, ima li tko pošten na forumu da ne izmišlja i laže,AlfaOmega wrote:Ti koji vjeruješ u đodine bajke da su ukri obarali ruske zrakoplove u Donbassu bi to triba nama objasniti.pismejker wrote:Sad se ja pitam..Imbusi su prejebeni po pitanju tehnologija i IT-a,a Rusi ih siju u tome..Kako se onda nadju veleumni,pa kazu za Ruse da su tehnoloski u kurtzu??
Guest- Guest
Geopolitička situacija je sve dalja od onog kaj ti smatraš idealnim. Rusi jačaju i anektiraju, Iran jača, muje gaze Evropu, Trump je debil zbog kojeg se americi smije cili svit (jest da su se i pri smijali, sad samo jače), ćifuti paranoidni ne znaju ko više puca po njima, etc...
ni ti lako, a đoda?
ni ti lako, a đoda?
gle sa takvim ciganskim mentalitetom, ono lažima i niskim udarcima, i low IQ raspravama, možete jedino pobjediti druge cigane.. druge arape, eventualnio hrvate, srbe i šiptare, kakve židove , pojeli bi vas za marendu, cili islamski svijet
Guest- Guest
Kme, kme...
jebes ruse...dno dna.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Haha dugo nisam vidio da se priča o "štanci". To si nekad mogo utipkat u google i prvi rezultat bi bio podforum vojske na net.hr-u
Brain32-
2014-04-15
pa paAlfaOmega wrote:Nije. Smije ti se uz pivu ka i ja kak voliš popušiti svaki drek koji servira retardirani žutarnji, a na bazi čijeg si neinteligentnog članka iznija gomilu gluposti.Pinochet wrote:nikonov na aparatima
Niti su Indijci odjebali PAK-FA, niti su rekli da je svinja zvana F-35 kvalitetnija.
Kak može biti kvalitetniji zrakoplov čiji je vektorski potisak ravan nuli u odnosu na većinu ruskih zrakoplova, čija maskimalna brzina iznosi jedva više od 1.5 maha, koji da bi bija nevidljiv mora svo oružije kriti u interne pilone gdi stigne stati tek par amraam zrak-zrak projektila i kita mušanova?
Dođi sebi đoda kad nemaš kome drugom.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Amerika: Usvojen budžet za odbranu za 2024. „težak” 886 milijardi dolara
» PRODAJA STOLJEĆA: Francuzi korak do najvećeg ugovora za Rafale- posao težak 20 milijardi dolara!
» Ruskoj industriji kronično nedostaje radne snage
» Putin Trumpu poslao konja vrijednog 10 milijuna dolara
» Njemačka i SAD zadali su težak udarac EU
» PRODAJA STOLJEĆA: Francuzi korak do najvećeg ugovora za Rafale- posao težak 20 milijardi dolara!
» Ruskoj industriji kronično nedostaje radne snage
» Putin Trumpu poslao konja vrijednog 10 milijuna dolara
» Njemačka i SAD zadali su težak udarac EU
Page 3 of 4