"U hrvatskim logorima smrt je bila vrhunska vrednost"
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: "U hrvatskim logorima smrt je bila vrhunska vrednost"
Haha...da,sad idu ona pitanja jesi li hrvat pa odmah odgovori jugonostalgicar,komunist,lijencina itd.no ne brini necu se za to uloviti.
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
Bar je tako bio zamišljenRayMabus wrote:I normalno da u Jasenovcu nije bilo švsbskih vojnika, tamo je Pavelić sla protivnike režima, komuniste i to
Također nije točno da Švabe nisu učestovale
Pa tko mu je poslao hrpu naroda nakon ofenzive na Kozari nego Švabo
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
To kreće od svake persone ličnopismejker wrote:Pa ne postiva vas niti vlastita vlast,kako ce tudja..čardak efendija wrote:Vili jesi ti hrvat uopštevili40 wrote:Polako levi,tak se to veli misleci na drzavu,njenu politiku i toleriranje zlih duhova.
naučili ste biti kmetovi i dok ste kmetovi
nikada nećete da budete poštovani od nikoga
ako sam sebe ne poštivaš svi će da te zapišavaju
onda te ne poštiva ni tvoja ni tuđa vlast
kad pokažeš muda nasilniku i zvekneš mu šamar
ide tražiti sledeću žrtvu
Pa neka je. Svi su zatvarali protivnike režima, kaj bi ih trebali s njima? Ko im jebe mater jugoslavensku, što se nisu borili za hrvatsku državu nego rovarili protiv nje.RayMabus wrote:I normalno da u Jasenovcu nije bilo švsbskih vojnika, tamo je Pavelić sla protivnike režima, komuniste i to
Pa onda drugi dojde pa prolije malo vise krvi na suprotnoj strani..kujis?? Pa ti bi izludio da je u regionu novinarstvo americkog tipa...danni1 wrote:Nema veze, to nije bitno. Bitno je prolit krv,makar malo, pa će ovaj drugi razmislit dal mu se isplati srat bezveze. samo treba bit uporan.pismejker wrote:sve oke,osim sto vi niste bas neka sila..no fancy...danni1 wrote:Jedini adekvatan odgovor na ekstremizam i jest ekstremizam. Na silu jedini adekvatan odgovor je sila.Leviathan2 wrote:ne razumije covjek da ekstremizam uvijek vuce ekstremizam, a jos manje uopce ljudi razumiju da su im neke ideje usadjenepismejker wrote:
Mda..ekstremna rjesenja nikad nisu se pokazala uspjesnima niti dobrima..treba malo promisljanja..
Ja ne znam koji vam kurac tu nije jasan. Tako svijet funkcionira tisuće godina i tako će funkcionirati i u buduće.
Izigravajuči nekakve miroljubive tupane nećemo zadobiti ničije poštovanje samo ismijavanje i prezir.
Sila se respektira, ostalo je priča za naivne budale.
Treba se pomlatiti pa čak i kad znaš da ćeš dobiti al moraš dat na znanje i onom koji te zajebava da ne može srat bez posljedica.
Tek kad se pomlatite, onda više neće srat zato što može nego će srat samo kad mora
Ovo je kazem za ignoriranje...cuj,reagiras na nesto sto je unatrag 70 godina..besmisleno..jel Svabi reagiraju na povremene objede po pitanju ww2?ne...
hoš da ti kazem sto jos rade?? u drzavnim skolama u cijelosti svi uce pushionu zvanu ww2 i to kako su sami krivi za to zlo..i svejesni su toga i nadalje to uce..i osudjuju..dakle,svjesno se distanciraju tih zlocina koje su im njihovi predaci raditli.,.i kraj price..nis drugo niti ne mogu,nisu krivi,ali se jasno trebaju distancirati..znaci,sorry,zao nam je,mi nismo takvi.i kraj price..
nIKAD ti nounarskim likovima,kao niti zlonamjernima nes moci nikojom silom zapusiti usta,sto vise to pokusavas,sve ce jace lajati..
to su trolovi..dok im uskratis paznju,jednostavno nestanu...
Guest- Guest
u printzipu da..ali ako krenes redom samarati nounare,samo ces kontraefekat poluciti..ovo po forumuma..pa to ne treba niti preozbiljno shvatjati,.,jednostavn oignore..čardak efendija wrote:To kreće od svake persone ličnopismejker wrote:Pa ne postiva vas niti vlastita vlast,kako ce tudja..čardak efendija wrote:Vili jesi ti hrvat uopštevili40 wrote:Polako levi,tak se to veli misleci na drzavu,njenu politiku i toleriranje zlih duhova.
Guest- Guest
Nemam pojma ko si ali si u glavi kmetvili40 wrote:Haha...da,sad idu ona pitanja jesi li hrvat pa odmah odgovori jugonostalgicar,komunist,lijencina itd.no ne brini necu se za to uloviti.
da nisi najebo bi se krvave keve ovakvim
bitangama koji ti pokušavaju nabiti krvicu
za nešta šta nema veze sa tobom i većinom
tvoga naroda
modus operandi napada je isti od kraja drugog sveckog rata
šta se tiče hrvata i ako to ne vidiš meni je žao
Vlatko Maček je tamo bio pritvorenikdanni1 wrote:Pa neka je. Svi su zatvarali protivnike režima, kaj bi ih trebali s njima? Ko im jebe mater jugoslavensku, što se nisu borili za hrvatsku državu nego rovarili protiv nje.RayMabus wrote:I normalno da u Jasenovcu nije bilo švsbskih vojnika, tamo je Pavelić sla protivnike režima, komuniste i to
Zato nije bilo njemačkih vojnika jer on nije zamišljen kao konc logor
2014-04-11
no pretvorio se u toRayMabus wrote:Vlatko Maček je tamo bio pritvorenikdanni1 wrote:Pa neka je. Svi su zatvarali protivnike režima, kaj bi ih trebali s njima? Ko im jebe mater jugoslavensku, što se nisu borili za hrvatsku državu nego rovarili protiv nje.RayMabus wrote:I normalno da u Jasenovcu nije bilo švsbskih vojnika, tamo je Pavelić sla protivnike režima, komuniste i to
Zato nije bilo njemačkih vojnika jer on nije zamišljen kao konc logor
Posebno nakon bitke na Kozari
2014-04-11
ako na forumu gde te štiti anonimnostpismejker wrote:u printzipu da..ali ako krenes redom samarati nounare,samo ces kontraefekat poluciti..ovo po forumuma..pa to ne treba niti preozbiljno shvatjati,.,jednostavn oignore..čardak efendija wrote:To kreće od svake persone ličnopismejker wrote:Pa ne postiva vas niti vlastita vlast,kako ce tudja..čardak efendija wrote:Vili jesi ti hrvat uopštevili40 wrote:Polako levi,tak se to veli misleci na drzavu,njenu politiku i toleriranje zlih duhova.
prihvatiš takvu neku jebačinu
u mozak od raznih medija
kakav si onda u stvarnosti
Gle, ak je švabo spreman odreći se svoje slobode govora, mišljenja...u ime, ne znam čega to je njegova stvar meni je to zapravo neprihvatljivo.pismejker wrote:Pa onda drugi dojde pa prolije malo vise krvi na suprotnoj strani..kujis?? Pa ti bi izludio da je u regionu novinarstvo americkog tipa...danni1 wrote:Nema veze, to nije bitno. Bitno je prolit krv,makar malo, pa će ovaj drugi razmislit dal mu se isplati srat bezveze. samo treba bit uporan.pismejker wrote:sve oke,osim sto vi niste bas neka sila..no fancy...danni1 wrote:Jedini adekvatan odgovor na ekstremizam i jest ekstremizam. Na silu jedini adekvatan odgovor je sila.Leviathan2 wrote:
ne razumije covjek da ekstremizam uvijek vuce ekstremizam, a jos manje uopce ljudi razumiju da su im neke ideje usadjene
Ja ne znam koji vam kurac tu nije jasan. Tako svijet funkcionira tisuće godina i tako će funkcionirati i u buduće.
Izigravajuči nekakve miroljubive tupane nećemo zadobiti ničije poštovanje samo ismijavanje i prezir.
Treba se pomlatiti pa čak i kad znaš da ćeš dobiti al moraš dat na znanje i onom koji te zajebava da ne može srat bez posljedica.
Tek kad se pomlatite, onda više neće srat zato što može nego će srat samo kad mora
Ovo je kazem za ignoriranje...cuj,reagiras na nesto sto je unatrag 70 godina..besmisleno..jel Svabi reagiraju na povremene objede po pitanju ww2?ne...
hoš da ti kazem sto jos rade?? u drzavnim skolama u cijelosti svi uce pushionu zvanu ww2 i to kako su sami krivi za to zlo..i svejesni su toga i nadalje to uce..i osudjuju..dakle,svjesno se distanciraju tih zlocina koje su im njihovi predaci raditli.,.i kraj price..nis drugo niti ne mogu,nisu krivi,ali se jasno trebaju distancirati..znaci,sorry,zao nam je,mi nismo takvi.i kraj price..
nIKAD ti nounarskim likovima,kao niti zlonamjernima nes moci nikojom silom zapusiti usta,sto vise to pokusavas,sve ce jace lajati..
A pogotovo, što je specifično samo za Hrvatsku, da nam šuge koje smo potaracali u Domovinskom ratu sad određuju što je prihvatljivo a što nije.
Ah da,sad ti neprijatelji vise nisu jugonostalgicari jer je to vremenom postalo prozirno,sad su kmetovi.;-)
Idem ja malo odavde,dosta je bilo.
vili40-
2015-08-02
Nemam uopće namjeru biti ozbiljan čim netko u isti tekst stavi Jasenovac i na stotine tisuća pobijenih Srba
Ma tri miliona bre
Ma tri miliona bre
2014-04-11
vjerovao ili ne,glasao sam za HDZ( ) sve do trena,dok nije Tudjman dogovorio koaliranje sa SDS-om..tu je bio kraj,jer sam vidio sto je politika-kurwa..i nikad vise ni za koga doli nisam glasao,niti jednom..u potpuno sam apolitican,nego sam ogledam tko sto radi,jel to posteno ili ne..imena me ne zanimaju,nego namjera i djela..nes poput Levija sam u potpunosti..nema lojalnosti strankama nego narodu,kao takvom..danni1 wrote:Gle, ak je švabo spreman odreći se svoje slobode govora, mišljenja...u ime, ne znam čega to je njegova stvar meni je to zapravo neprihvatljivo.pismejker wrote:Pa onda drugi dojde pa prolije malo vise krvi na suprotnoj strani..kujis?? Pa ti bi izludio da je u regionu novinarstvo americkog tipa...danni1 wrote:Nema veze, to nije bitno. Bitno je prolit krv,makar malo, pa će ovaj drugi razmislit dal mu se isplati srat bezveze. samo treba bit uporan.pismejker wrote:sve oke,osim sto vi niste bas neka sila..no fancy...danni1 wrote:
Jedini adekvatan odgovor na ekstremizam i jest ekstremizam. Na silu jedini adekvatan odgovor je sila.
A pogotovo, što je specifično samo za Hrvatsku, da nam šuge koje smo potaracali u Domovinskom ratu sad određuju što je prihvatljivo a što nije.
Guest- Guest
??vili40 wrote:Ah da,sad ti neprijatelji vise nisu jugonostalgicari jer je to vremenom postalo prozirno,sad su kmetovi.;-)
Zašto se ljutiš na obični razgovor
onaj novinar te posere
za nešto šta nisi kriv i ti to prihvataš
ja ti pišem da je to kmetovsko pokoravanje i
da mu jebeš kevu i digneš glavu ti to odbaciš
i počneš da trolaš o nečem desetom
valja sad nes zestoko cugnuti,pa jesti,pa opet pod kitu staviti..
ajte vi meni zdravi bili,i batalite ovakve provoke topice..vrijeme ih bu gurnulo u proslost..kao i one koji ih lansiraju..
ajte vi meni zdravi bili,i batalite ovakve provoke topice..vrijeme ih bu gurnulo u proslost..kao i one koji ih lansiraju..
Guest- Guest
pismejker wrote:vjerovao ili ne,glasao sam za HDZ( ) sve do trena,dok nije Tudjman dogovorio koaliranje sa SDS-om..tu je bio kraj,jer sam vidio sto je politika-kurwa..i nikad vise ni za koga doli nisam glasao,niti jednom..u potpuno sam apolitican,nego sam ogledam tko sto radi,jel to posteno ili ne..imena me ne zanimaju,nego namjera i djela..nes poput Levija sam u potpunosti..nema lojalnosti strankama nego narodu,kao takvom..danni1 wrote:Gle, ak je švabo spreman odreći se svoje slobode govora, mišljenja...u ime, ne znam čega to je njegova stvar meni je to zapravo neprihvatljivo.pismejker wrote:Pa onda drugi dojde pa prolije malo vise krvi na suprotnoj strani..kujis?? Pa ti bi izludio da je u regionu novinarstvo americkog tipa...danni1 wrote:Nema veze, to nije bitno. Bitno je prolit krv,makar malo, pa će ovaj drugi razmislit dal mu se isplati srat bezveze. samo treba bit uporan.pismejker wrote:
sve oke,osim sto vi niste bas neka sila..no fancy...
Apsolutno se slažem.
Po meni jedino razuman stav. Nije stranka sveta krava, kad počnu kenjat i zastupati stavove s kojima se ne slažeš jedino razumno je glasovati za stranku koja zastupa stavove koje podržavaš, ako takva postoji.
Ma tko se borio???danni1 wrote:Pa neka je. Svi su zatvarali protivnike režima, kaj bi ih trebali s njima? Ko im jebe mater jugoslavensku, što se nisu borili za hrvatsku državu nego rovarili protiv nje.RayMabus wrote:I normalno da u Jasenovcu nije bilo švsbskih vojnika, tamo je Pavelić sla protivnike režima, komuniste i to
Mirni kozarački ili kordunaški seljaci?
Ma daj molim te.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
tako je...sve ostalo..valjda Vrijeme trazi svoje,odnosno sazrijevanje nacije kao takve,postajaje svjesnosti i Odgovornosti,da se Sudbina naroda,nacije,nalazi u rukama svih vas,pojedinacno i odgovorno..od obicnog gradjanina ,preko vlasti,sudova i svega,svi moraju biti svjesni da o njima sve ovisi..danni1 wrote:pismejker wrote:vjerovao ili ne,glasao sam za HDZ( ) sve do trena,dok nije Tudjman dogovorio koaliranje sa SDS-om..tu je bio kraj,jer sam vidio sto je politika-kurwa..i nikad vise ni za koga doli nisam glasao,niti jednom..u potpuno sam apolitican,nego sam ogledam tko sto radi,jel to posteno ili ne..imena me ne zanimaju,nego namjera i djela..nes poput Levija sam u potpunosti..nema lojalnosti strankama nego narodu,kao takvom..danni1 wrote:Gle, ak je švabo spreman odreći se svoje slobode govora, mišljenja...u ime, ne znam čega to je njegova stvar meni je to zapravo neprihvatljivo.pismejker wrote:Pa onda drugi dojde pa prolije malo vise krvi na suprotnoj strani..kujis?? Pa ti bi izludio da je u regionu novinarstvo americkog tipa...danni1 wrote:
Nema veze, to nije bitno. Bitno je prolit krv,makar malo, pa će ovaj drugi razmislit dal mu se isplati srat bezveze. samo treba bit uporan.
Apsolutno se slažem.
Po meni jedino razuman stav. Nije stranka sveta krava, kad počnu kenjat i zastupati stavove s kojima se ne slažeš jedino razumno je glasovati za stranku koja zastupa stavove koje podržavaš, ako takva postoji.
bed,jest,sto danas,uglavnom su svi svjesni toga,ali motjni brinu za sebe..obican narod samo moze gundjati..kad vidis da Vlast nije briga za narod,kao takav,znaci,dogorjeo je fitilj do guzice..alarmi su svi u crvenom vec davno..a sto napraviti..??..
Tu ce narod pokazati svoju zrelost ili ne...ne mora se nuzno krv prolijevati,ali narod mora pokazati NEPODIJELJENO svoje misljenje i svoj stav,da situacija nije dobra i zdrava...sad dalje,jebi ga..opet sve ovisi o narodu..mora se malo ritnuti i pokazati neke stvari..da je jaci od par tisuca seronja na vlasti..ili nije??
Last edited by pismejker on 22/10/2017, 17:46; edited 1 time in total
Guest- Guest
pa nisu sasma mirni bili ni prije ndh-a niti poslije da sad ne stavljam primjere ovdje..to su insinuacije 'mirni'jastreb wrote:Ma tko se borio???danni1 wrote:Pa neka je. Svi su zatvarali protivnike režima, kaj bi ih trebali s njima? Ko im jebe mater jugoslavensku, što se nisu borili za hrvatsku državu nego rovarili protiv nje.RayMabus wrote:I normalno da u Jasenovcu nije bilo švsbskih vojnika, tamo je Pavelić sla protivnike režima, komuniste i to
Ma daj molim te.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pusti ti svoje priče o mirnim seljacima. Kad se zarati nema mirnih, hoćeš nećeš moraš izabrati stranu na kojoj ćeš se boriti ako ne boriti onda koju ćeš podržavati na drugi način.jastreb wrote:Ma tko se borio???danni1 wrote:Pa neka je. Svi su zatvarali protivnike režima, kaj bi ih trebali s njima? Ko im jebe mater jugoslavensku, što se nisu borili za hrvatsku državu nego rovarili protiv nje.RayMabus wrote:I normalno da u Jasenovcu nije bilo švsbskih vojnika, tamo je Pavelić sla protivnike režima, komuniste i to
Ma daj molim te.
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» ''BIVŠI ZATVORENICI U LOGORIMA HVO-a NAKON IZRICANJE PRESUDE 'Malo su dobili, što su nam radili... Nije bilo dana da nisam očekivao smrt' ''
» ''Nitko više ne isključuje novi lockdown. Poduzetnici kažu da bi to bila ekonomska smrt''
» Empatija na europski način: Smrt Francuza je tragedija, a smrt sirijskih dječaka je statistika
» Smrt Kapitalizmu i Smrt Državi
» Kojim markama automobila najbrže pada vrednost
» ''Nitko više ne isključuje novi lockdown. Poduzetnici kažu da bi to bila ekonomska smrt''
» Empatija na europski način: Smrt Francuza je tragedija, a smrt sirijskih dječaka je statistika
» Smrt Kapitalizmu i Smrt Državi
» Kojim markama automobila najbrže pada vrednost
Page 4 of 5