Naučnici šokirani otkrićem: Namirnica koju koristimo SVAKOG DANA izaziva rak
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Naučnici šokirani otkrićem: Namirnica koju koristimo SVAKOG DANA izaziva rak
Veberu jeftinije ti je i jedostavnije platit koju delux kurvu:), nego se ovako zajebavat...
Gost- Guest
Re: Naučnici šokirani otkrićem: Namirnica koju koristimo SVAKOG DANA izaziva rak
bravokserks_ wrote:nije stvar u godinama života, nego kako izgledaš i kako se osjećaš.danni1 wrote:Ono što vidim oko sebe demantira " znanstvenike". Oni neumjereni ne žive ništa krače od onih umjerenih, čak naprotiv.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ja mjerila danas...116/72veber wrote:Noor wrote:kad si zadnji puta mjerio šećer u krvi?danni1 wrote:3-4 dnevno...jebeš dan bez 150g čokolade.Noor wrote:1x u 3-4 mjeseca ili još rjeđe :)orion wrote:
đizzz ... kaj ne jedeš čokoladu
aj ti to malo vidi :)
Meni je jedanipo, tlak 130/80, cuka na 60. Preferiram svinjsku mast, alkohol, zene...
2017-10-06
Pa...bitno je kako se osjećaš....nebitno kako izgledaš ako se dobro osjećaš. Osjećaš se dobro kad podmiriš sve svoje čežnje za slatkim i slanim.kserks_ wrote:nije stvar u godinama života, nego kako izgledaš i kako se osjećaš.danni1 wrote:Ono što vidim oko sebe demantira " znanstvenike". Oni neumjereni ne žive ništa krače od onih umjerenih, čak naprotiv.
jebeš što dobro izgledaš a čezneš za čokoladom,pivom,čipsom i ostalim sranjima, uvijek biram dobar osjećaj nad dobrim izgledom.
treba nagonima upravljat, a ne da oni tebi diktiraju.danni1 wrote:Pa...bitno je kako se osjećaš....nebitno kako izgledaš ako se dobro osjećaš. Osjećaš se dobro kad podmiriš sve svoje čežnje za slatkim i slanim.kserks_ wrote:nije stvar u godinama života, nego kako izgledaš i kako se osjećaš.danni1 wrote:Ono što vidim oko sebe demantira " znanstvenike". Oni neumjereni ne žive ništa krače od onih umjerenih, čak naprotiv.
jebeš što dobro izgledaš a čezneš za čokoladom,pivom,čipsom i ostalim sranjima, uvijek biram dobar osjećaj nad dobrim izgledom.
Inače se ne razlikujemo od životinja, use, nase i podase.
potreba za slatkim je naučeno ponašanje, prestaneš ga jest više ni nemaš nagon za istim.
što je meni bilo strusit staklenku nutele, jedeš dok ne vidiš dno:)
Gost- Guest
Treba, treba nagonima upravljati ali i ne padati u zamke egocentričnosti i narcisoidnosti.kserks_ wrote:treba nagonima upravljat, a ne da oni tebi diktiraju.danni1 wrote:Pa...bitno je kako se osjećaš....nebitno kako izgledaš ako se dobro osjećaš. Osjećaš se dobro kad podmiriš sve svoje čežnje za slatkim i slanim.kserks_ wrote:nije stvar u godinama života, nego kako izgledaš i kako se osjećaš.danni1 wrote:Ono što vidim oko sebe demantira " znanstvenike". Oni neumjereni ne žive ništa krače od onih umjerenih, čak naprotiv.
Izgled nikad nije važniji od onog kako se osjećaš. Prošlo je vrijeme kad sam brinuo o tome kako ću nekome izgledati sad podilazim samo sebi.
Mogu i srnetinu kupit i vepra. Nije to to dok sam ne ulivis. Bio sam u sumi nedavno i bivsoj odfurao suncanice i vrganje. Lijepi ih spohala s kceri otisao nakolav i sladoled. Lijep dan.
2014-12-30
ja sam radila čušpajz od vrganja neki dan...tako zdravi još nikad nisu svi bili, ni jednog jedinog crvića..nit rupiceveber wrote:Mogu i srnetinu kupit i vepra. Nije to to dok sam ne ulivis. Bio sam u sumi nedavno i bivsoj odfurao suncanice i vrganje. Lijepi ih spohala s kceri otisao nakolav i sladoled. Lijep dan.
2017-10-06
darth_vader-
2014-04-17
šećer koristim vrlo malo ili nikako. niti u kavi. ne dimim duhan jedno skoro dva'est godina.
ali zato su sol, mast, pivo itd. redovito na meniju.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Lijepi su ove godine, ako se ne zapijem nocas idem sutra u sumu. Ako nikaj drugo po suncanice.
2014-12-30
dvaest godina? pa s koliko si dimio? godinu, dve...pet?Kavran wrote:šećer koristim vrlo malo ili nikako. niti u kavi. ne dimim duhan jedno skoro dva'est godina.
2017-10-06
Noor wrote:dvaest godina? pa s koliko si dimio? godinu, dve...pet?Kavran wrote:šećer koristim vrlo malo ili nikako. niti u kavi. ne dimim duhan jedno skoro dva'est godina.
pa ... ono .... još toliko ... otprilike.
2017-10-12
možda u istri s ekipom odem u šumu, izvlače ih svaki dan u torbama...veber wrote:Lijepi su ove godine, ako se ne zapijem nocas idem sutra u sumu. Ako nikaj drugo po suncanice.
samo, jako puno veprova ima, prošli četvrtak je nekome podletio pod auto, takav primjerak još nisam vidjela....u mraku sam mislila da na cesti leži konj!
Sve sto i radiš, trebao bi radit radi sebe..ne kaže se uzalud "ono si sto jedeš"....kvalitetna i prilagođena prehrana tvojoj krvnoj grupi diže osobu psiho-fizički na njegov biološki maksimum...u Japanu je čitava znanost razvijena na temelju krvne grupe, od posebno prilagođenih školskih programa, do poslova u kojima se favoriziraju isključivo pripadnici određene krvne grupe...sve kako bi se iz osobe izvukao maksimum potencijala za koji je genetski predodređena ...malo nazi zvuci,al je tako jbgdanni1 wrote:WTreba, treba nagonima upravljati ali i ne padati u zamke egocentričnosti i narcisoidnosti.kserks_ wrote:treba nagonima upravljat, a ne da oni tebi diktiraju.danni1 wrote:Pa...bitno je kako se osjećaš....nebitno kako izgledaš ako se dobro osjećaš. Osjećaš se dobro kad podmiriš sve svoje čežnje za slatkim i slanim.kserks_ wrote:nije stvar u godinama života, nego kako izgledaš i kako se osjećaš.danni1 wrote:Ono što vidim oko sebe demantira " znanstvenike". Oni neumjereni ne žive ništa krače od onih umjerenih, čak naprotiv.
Izgled nikad nije važniji od onog kako se osjećaš. Prošlo je vrijeme kad sam brinuo o tome kako ću nekome izgledati sad podilazim samo sebi.
Gost- Guest
prvi put sam zapalila s 13Kavran wrote:Noor wrote:dvaest godina? pa s koliko si dimio? godinu, dve...pet?Kavran wrote:šećer koristim vrlo malo ili nikako. niti u kavi. ne dimim duhan jedno skoro dva'est godina.
u 7. razredu pod velikim odmorom :D
Noor wrote:možda u istri s ekipom odem u šumu, izvlače ih svaki dan u torbama...veber wrote:Lijepi su ove godine, ako se ne zapijem nocas idem sutra u sumu. Ako nikaj drugo po suncanice.
samo, jako puno veprova ima, prošli četvrtak je nekome podletio pod auto, takav primjerak još nisam vidjela....u mraku sam mislila da na cesti leži konj!
Ima prasadi pun kurac, meni oko kuce rokcu. Zato u sumu nosim gun i noz.
Bas ih ima puno.
2014-12-30
Noor wrote:prvi put sam zapalila s 13Kavran wrote:Noor wrote:dvaest godina? pa s koliko si dimio? godinu, dve...pet?Kavran wrote:šećer koristim vrlo malo ili nikako. niti u kavi. ne dimim duhan jedno skoro dva'est godina.
ča je život vengo fantazija.
2017-10-12
Noor wrote:prvi put sam zapalila s 13Kavran wrote:Noor wrote:dvaest godina? pa s koliko si dimio? godinu, dve...pet?Kavran wrote:šećer koristim vrlo malo ili nikako. niti u kavi. ne dimim duhan jedno skoro dva'est godina.
Sada si velika cura i vise ne pusis.
2014-12-30
Može bit da je ali...pre komplicirano mi je to da bi se toliko bavio sobom. paše mi ovako spontano i neobavezno.kserks_ wrote:Sve sto i radiš, trebao bi radit radi sebe..ne kaže se uzalud "ono si sto jedeš"....kvalitetna i prilagođena prehrana tvojoj krvnoj grupi diže osobu psiho-fizički na njegov biološki maksimum...u Japanu je čitava znanost razvijena na temelju krvne grupe, od posebno prilagođenih školskih programa, do poslova u kojima se favoriziraju isključivo pripadnici određene krvne grupe...sve kako bi se iz osobe izvukao maksimum potencijala za koji je genetski predodređena ...malo nazi zvuci,al je tako jbgdanni1 wrote:WTreba, treba nagonima upravljati ali i ne padati u zamke egocentričnosti i narcisoidnosti.kserks_ wrote:treba nagonima upravljat, a ne da oni tebi diktiraju.danni1 wrote:Pa...bitno je kako se osjećaš....nebitno kako izgledaš ako se dobro osjećaš. Osjećaš se dobro kad podmiriš sve svoje čežnje za slatkim i slanim.kserks_ wrote:
nije stvar u godinama života, nego kako izgledaš i kako se osjećaš.
veber wrote:Noor wrote:prvi put sam zapalila s 13Kavran wrote:Noor wrote:dvaest godina? pa s koliko si dimio? godinu, dve...pet?Kavran wrote:šećer koristim vrlo malo ili nikako. niti u kavi. ne dimim duhan jedno skoro dva'est godina.
Sada si velika cura i vise ne pusis.
2017-10-06
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Svakog dana u svakom pogledu sve vise napredujemo
» Svakog dana u svakom pogledu sve više napredujemo
» Ne mogu da ih vodim u Hrvatsku, gde se svakog dana napadaju se Srbi",
» Svakog dana prošle godine bez posla je ostajalo oko 76 ljudi
» Svakog dana je na bolovanju 50.000 ljudi. Dio toga su obične ljenčine
» Svakog dana u svakom pogledu sve više napredujemo