Putin srdačno dočekao Koli
Page 14 of 16
Page 14 of 16 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16
Re: Putin srdačno dočekao Koli
prosim lepo sora a za's prije kolinde nije bilo dobrih odnosa sa rujama...u međuvremenu su bili premijeri jaca,zoki predsjednici mesic,josipovic..lijepo ti pise da nismo imali ok odnose zadnjih deset godina..a koli je predsjednica dvije gdoine...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A ne sviđaju ti se tvoje metode? Zavoljet ćeš ih s vremenom, ili ćeš morat trpit, jer ja ne ostajem dužna. Štoviše, vraćam uvijek s kamatama.vuksadinare wrote:koji ej tebi q draga....do jucer sam ti bio mio a sad me tako napadas...sto je razlog prosim lepo?Eva_ wrote:Sam ga napadaš svojim konstrukcijama i lažima. Izmišljaš, lažeš, petljaš i spletkariš. Pravi Rvat.vuksadinare wrote:ne nego pizzon je moj najbolji forumski frend i en dam da ga se bezocno napada...pizzon ne vjeruj danajcima koji ti nose darove poput eve...Eva_ wrote:Ma pusti Vuka, to je najpoznatija plačipička foruma. Kad sam ja bila gruba prema tebi? hoće nas zavadit đubre.pizzon wrote:
ma boli me q
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
a kaj sam ti ja duzan?...pa ja ti ni's ne prijetim naspram drugih koji zele objaviti tvoje pinkatne detalje...Eva_ wrote:A ne sviđaju ti se tvoje metode? Zavoljet ćeš ih s vremenom, ili ćeš morat trpit, jer ja ne ostajem dužna. Štoviše, vraćam uvijek s kamatama.vuksadinare wrote:koji ej tebi q draga....do jucer sam ti bio mio a sad me tako napadas...sto je razlog prosim lepo?Eva_ wrote:Sam ga napadaš svojim konstrukcijama i lažima. Izmišljaš, lažeš, petljaš i spletkariš. Pravi Rvat.vuksadinare wrote:ne nego pizzon je moj najbolji forumski frend i en dam da ga se bezocno napada...pizzon ne vjeruj danajcima koji ti nose darove poput eve...Eva_ wrote:
Ma pusti Vuka, to je najpoznatija plačipička foruma. Kad sam ja bila gruba prema tebi? hoće nas zavadit đubre.
2015-09-08
Ne cvili, budi muško.vuksadinare wrote:a kaj sam ti ja duzan?...pa ja ti ni's ne prijetim naspram drugih koji zele objaviti tvoje pinkatne detalje...Eva_ wrote:A ne sviđaju ti se tvoje metode? Zavoljet ćeš ih s vremenom, ili ćeš morat trpit, jer ja ne ostajem dužna. Štoviše, vraćam uvijek s kamatama.vuksadinare wrote:koji ej tebi q draga....do jucer sam ti bio mio a sad me tako napadas...sto je razlog prosim lepo?Eva_ wrote:Sam ga napadaš svojim konstrukcijama i lažima. Izmišljaš, lažeš, petljaš i spletkariš. Pravi Rvat.vuksadinare wrote:
ne nego pizzon je moj najbolji forumski frend i en dam da ga se bezocno napada...pizzon ne vjeruj danajcima koji ti nose darove poput eve...
2017-03-21
ne cvilim..sam pitam..spomenila si da sam duznik a ja pitam sto sam ti duzan...Eva_ wrote:Ne cvili, budi muško.vuksadinare wrote:a kaj sam ti ja duzan?...pa ja ti ni's ne prijetim naspram drugih koji zele objaviti tvoje pinkatne detalje...Eva_ wrote:A ne sviđaju ti se tvoje metode? Zavoljet ćeš ih s vremenom, ili ćeš morat trpit, jer ja ne ostajem dužna. Štoviše, vraćam uvijek s kamatama.vuksadinare wrote:koji ej tebi q draga....do jucer sam ti bio mio a sad me tako napadas...sto je razlog prosim lepo?Eva_ wrote:
Sam ga napadaš svojim konstrukcijama i lažima. Izmišljaš, lažeš, petljaš i spletkariš. Pravi Rvat.
2015-09-08
Nisi ti meni dužan, nego ja ne volim biti dužna pa ti ću ti na svaku na tvoju strelicu vratit iron domom. Kužiš li sad, bistriću?vuksadinare wrote:ne cvilim..sam pitam..spomenila si da sam duznik a ja pitam sto sam ti duzan...Eva_ wrote:Ne cvili, budi muško.vuksadinare wrote:a kaj sam ti ja duzan?...pa ja ti ni's ne prijetim naspram drugih koji zele objaviti tvoje pinkatne detalje...Eva_ wrote:A ne sviđaju ti se tvoje metode? Zavoljet ćeš ih s vremenom, ili ćeš morat trpit, jer ja ne ostajem dužna. Štoviše, vraćam uvijek s kamatama.vuksadinare wrote:
koji ej tebi q draga....do jucer sam ti bio mio a sad me tako napadas...sto je razlog prosim lepo?
2017-03-21
a'k si zaboravila jednom prije si mi rekla kad smo normalno spikali,zajebavali se da se trebamo i posorati e sad ne valja kad se soramo...sad sam serator,muljator,placipicka i slicno...kaj ti onda pase?Eva_ wrote:Nisi ti meni dužan, nego ja ne volim biti dužna pa ti ću ti na svaku na tvoju strelicu vratit iron domom. Kužiš li sad, bistriću?vuksadinare wrote:ne cvilim..sam pitam..spomenila si da sam duznik a ja pitam sto sam ti duzan...Eva_ wrote:Ne cvili, budi muško.vuksadinare wrote:a kaj sam ti ja duzan?...pa ja ti ni's ne prijetim naspram drugih koji zele objaviti tvoje pinkatne detalje...Eva_ wrote:
A ne sviđaju ti se tvoje metode? Zavoljet ćeš ih s vremenom, ili ćeš morat trpit, jer ja ne ostajem dužna. Štoviše, vraćam uvijek s kamatama.
2015-09-08
Meni sve valja, vidim jedino da ti cviliš.vuksadinare wrote:a'k si zaboravila jednom prije si mi rekla kad smo normalno spikali,zajebavali se da se trebamo i posorati e sad ne valja kad se soramo...sad sam serator,muljator,placipicka i slicno...kaj ti onda pase?Eva_ wrote:Nisi ti meni dužan, nego ja ne volim biti dužna pa ti ću ti na svaku na tvoju strelicu vratit iron domom. Kužiš li sad, bistriću?vuksadinare wrote:ne cvilim..sam pitam..spomenila si da sam duznik a ja pitam sto sam ti duzan...Eva_ wrote:Ne cvili, budi muško.vuksadinare wrote:
a kaj sam ti ja duzan?...pa ja ti ni's ne prijetim naspram drugih koji zele objaviti tvoje pinkatne detalje...
2017-03-21
asto cvilim bog te tvoj?...za sve sam otvoren sam bez vrijeđanja na osobnoj razini to ne volim...i iza toga stojimEva_ wrote:Meni sve valja, vidim jedino da ti cviliš.vuksadinare wrote:a'k si zaboravila jednom prije si mi rekla kad smo normalno spikali,zajebavali se da se trebamo i posorati e sad ne valja kad se soramo...sad sam serator,muljator,placipicka i slicno...kaj ti onda pase?Eva_ wrote:Nisi ti meni dužan, nego ja ne volim biti dužna pa ti ću ti na svaku na tvoju strelicu vratit iron domom. Kužiš li sad, bistriću?vuksadinare wrote:ne cvilim..sam pitam..spomenila si da sam duznik a ja pitam sto sam ti duzan...Eva_ wrote:
Ne cvili, budi muško.
2015-09-08
Pa i ja se pitam, što plačeš? Kakvo je to muško koje ne zna primit lopticu natrag.vuksadinare wrote:asto cvilim bog te tvoj?...za sve sam otvoren sam bez vrijeđanja na osobnoj razini to ne volim...i iza toga stojimEva_ wrote:Meni sve valja, vidim jedino da ti cviliš.vuksadinare wrote:a'k si zaboravila jednom prije si mi rekla kad smo normalno spikali,zajebavali se da se trebamo i posorati e sad ne valja kad se soramo...sad sam serator,muljator,placipicka i slicno...kaj ti onda pase?Eva_ wrote:Nisi ti meni dužan, nego ja ne volim biti dužna pa ti ću ti na svaku na tvoju strelicu vratit iron domom. Kužiš li sad, bistriću?vuksadinare wrote:
ne cvilim..sam pitam..spomenila si da sam duznik a ja pitam sto sam ti duzan...
2017-03-21
nemres tebi objasnit..prije nekoliko godina sam isamarao tipa zbog toga sto bi ej jebao mater a nije prestajao..sto bi i to kao musko trebao podnjetui..to ne..to sakom u glavu...Eva_ wrote:Pa i ja se pitam, što plačeš? Kakvo je to muško koje ne zna primit lopticu natrag.vuksadinare wrote:asto cvilim bog te tvoj?...za sve sam otvoren sam bez vrijeđanja na osobnoj razini to ne volim...i iza toga stojimEva_ wrote:Meni sve valja, vidim jedino da ti cviliš.vuksadinare wrote:a'k si zaboravila jednom prije si mi rekla kad smo normalno spikali,zajebavali se da se trebamo i posorati e sad ne valja kad se soramo...sad sam serator,muljator,placipicka i slicno...kaj ti onda pase?Eva_ wrote:
Nisi ti meni dužan, nego ja ne volim biti dužna pa ti ću ti na svaku na tvoju strelicu vratit iron domom. Kužiš li sad, bistriću?
2015-09-08
Stani pred špigl i lupi si onda šaku u glavu.vuksadinare wrote:nemres tebi objasnit..prije nekoliko godina sam isamarao tipa zbog toga sto bi ej jebao mater a nije prestajao..sto bi i to kao musko trebao podnjetui..to ne..to sakom u glavu...Eva_ wrote:Pa i ja se pitam, što plačeš? Kakvo je to muško koje ne zna primit lopticu natrag.vuksadinare wrote:asto cvilim bog te tvoj?...za sve sam otvoren sam bez vrijeđanja na osobnoj razini to ne volim...i iza toga stojimEva_ wrote:Meni sve valja, vidim jedino da ti cviliš.vuksadinare wrote:
a'k si zaboravila jednom prije si mi rekla kad smo normalno spikali,zajebavali se da se trebamo i posorati e sad ne valja kad se soramo...sad sam serator,muljator,placipicka i slicno...kaj ti onda pase?
2017-03-21
nema problema..Eva_ wrote:Stani pred špigl i lupi si onda šaku u glavu.vuksadinare wrote:nemres tebi objasnit..prije nekoliko godina sam isamarao tipa zbog toga sto bi ej jebao mater a nije prestajao..sto bi i to kao musko trebao podnjetui..to ne..to sakom u glavu...Eva_ wrote:Pa i ja se pitam, što plačeš? Kakvo je to muško koje ne zna primit lopticu natrag.vuksadinare wrote:asto cvilim bog te tvoj?...za sve sam otvoren sam bez vrijeđanja na osobnoj razini to ne volim...i iza toga stojimEva_ wrote:
Meni sve valja, vidim jedino da ti cviliš.
2015-09-08
Kolinda kod Trumpa pa kod Putina. Odlično. Iako ovaj posjet Putinu vidim kao moguće zatopljenje odnosa EU i Rusije gdje je Kolinda kao svojevrsni izaslanik EU-a ili pak zbog Agrokora gdje koliko sam čuo Rusi ulaze a i uzimaju dobar dio HR gospodarstva. Kako god neka samo gradi dobre odnose sa svjetskim liderima.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
newuser wrote:Kolinda kod Trumpa pa kod Putina. Odlično. Iako ovaj posjet Putinu vidim kao moguće zatopljenje odnosa EU i Rusije gdje je Kolinda kao svojevrsni izaslanik EU-a ili pak zbog Agrokora gdje koliko sam čuo Rusi ulaze a i uzimaju dobar dio HR gospodarstva. Kako god neka samo gradi dobre odnose sa svjetskim liderima.
normalno. krajnji rezulatat opet ne ovisi samo o njoj. a onaj bjeloglavi šupak je u sarajevu i beogradu visio po cijele dane i noći. region ga obuzeo skroz. rezultat .... west balkan .... jebem mu mater i njemu i west balkanu.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
..u beogradu i banja luci..stipe je visio non stop u sarajevu ako nije u sarajevu kod gadafija ili castra eventualno koji put u kirgistanu..Kavran wrote:newuser wrote:Kolinda kod Trumpa pa kod Putina. Odlično. Iako ovaj posjet Putinu vidim kao moguće zatopljenje odnosa EU i Rusije gdje je Kolinda kao svojevrsni izaslanik EU-a ili pak zbog Agrokora gdje koliko sam čuo Rusi ulaze a i uzimaju dobar dio HR gospodarstva. Kako god neka samo gradi dobre odnose sa svjetskim liderima.
normalno. krajnji rezulatat opet ne ovisi samo o njoj. a onaj bjeloglavi šupak je u sarajevu i beogradu visio po cijele dane i noći. region ga obuzeo skroz. rezultat .... west balkan .... jebem mu mater i njemu i west balkanu.
2015-09-08
inace je jospipovic cak svirao klavir dodiku a ovaj nije nista kuzio sta svira..
2015-09-08
Kolinda je svirala flautu Mamiću i on je sve kužio i osjećao.vuksadinare wrote:inace je jospipovic cak svirao klavir dodiku a ovaj nije nista kuzio sta svira..
2017-03-21
...pa cuj..jebote sex je sex.....ali svirat klavir dodiku koji nije ni znao kako klavir izgleda...ono mislim...i jos ga dodik gladi po glavi ko kakvog imbecila..Eva_ wrote:Kolinda je svirala flautu Mamiću i on je sve kužio i osjećao.vuksadinare wrote:inace je jospipovic cak svirao klavir dodiku a ovaj nije nista kuzio sta svira..
2015-09-08
Eva_ wrote:Kolinda je svirala flautu Mamiću i on je sve kužio i osjećao.vuksadinare wrote:inace je jospipovic cak svirao klavir dodiku a ovaj nije nista kuzio sta svira..
Prostakušo :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vuksadinare wrote:...pa cuj..jebote sex je sex.....ali svirat klavir dodiku koji nije ni znao kako klavir izgleda...ono mislim...i jos ga dodik gladi po glavi ko kakvog imbecila..Eva_ wrote:Kolinda je svirala flautu Mamiću i on je sve kužio i osjećao.vuksadinare wrote:inace je jospipovic cak svirao klavir dodiku a ovaj nije nista kuzio sta svira..
Dodik je svakako veći državnik od Josipovića i red je da mu ovaj svira :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 14 of 16 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16
Similar topics
» Nakon hladnih susreta sa Macronom i Scholzom, Putin srdačno primio Bolsonara
» Koli i Putin sastaju se u drzavnoj rezidenciji u Sociju
» Grobničani:'Koli,Koli'
» Romantična večera u Mostaru: Plenki srdačno čestitao Vučku
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
» Koli i Putin sastaju se u drzavnoj rezidenciji u Sociju
» Grobničani:'Koli,Koli'
» Romantična večera u Mostaru: Plenki srdačno čestitao Vučku
» Putin bankrotiro ......Putin je manga ....rasprodaja Rusije wehabdijama ....još malo pa nestalo
Page 14 of 16