maminjo ukrao show na sinovoj svadbi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: maminjo ukrao show na sinovoj svadbi
isključivi krivac wrote:Pa da, nije ga bez veze pratiš po fejsu i svršavaš na njegove izljeve primitivizma na dernecima s srpskim pevaljkama, dužnosnicima partizančića i sličnimaBraća wrote:
hahhaha, idol mi mamic?
Ofr, nemoj se sramiti
kakve veze ima što ga pratim na fejsu? pratim ga jer lupeta gluposti koje su mi smešne, a i volim što piša po onoj tvojoj komediji od kluba gde i kako stigne...
Guest- Guest
I mene bi bila sramota rigati pod srpcetov prozor.bafalo wrote:teški primitivac tko o tom klošaru može nać jednu lijepu riječ ne bi mu pljunio ispod prozora
Ali eto njemu je maminjo uzor.
Tako ti je kad odrastas pod mostovima
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Voliš njega,očito jeBraća wrote:isključivi krivac wrote:Pa da, nije ga bez veze pratiš po fejsu i svršavaš na njegove izljeve primitivizma na dernecima s srpskim pevaljkama, dužnosnicima partizančića i sličnimaBraća wrote:
hahhaha, idol mi mamic?
Ofr, nemoj se sramiti
kakve veze ima što ga pratim na fejsu? pratim ga jer lupeta gluposti koje su mi smešne, a i volim što piša po onoj tvojoj komediji od kluba gde i kako stigne...
Neka vas
Guest- Guest
Može,još veći klošar od njega, tipa ovaj ofr iz nišabafalo wrote:teški primitivac tko o tom klošaru može nać jednu lijepu riječ ne bi mu pljunio ispod prozora
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Može,još veći klošar od njega, tipa ovaj ofr iz nišabafalo wrote:teški primitivac tko o tom klošaru može nać jednu lijepu riječ ne bi mu pljunio ispod prozora
Jel si pelcovan od tetanusa?
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» MAMINJO LEGENDO
» Maminjo i Dinamo
» Ko je bolje otpjevao: Maminjo il Dodo
» Maminjo razjebava tzv. pravosuđe ko beba zvečku
» Masovna tučnjava na svadbi u Zadru
» Maminjo i Dinamo
» Ko je bolje otpjevao: Maminjo il Dodo
» Maminjo razjebava tzv. pravosuđe ko beba zvečku