"Oni nisu opasni, oni su u opasnosti"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: "Oni nisu opasni, oni su u opasnosti"
marcellus wrote:catabbath wrote:Inžinjeri prometa na putu za Njemačku.
fašistička hrvatska murija maltretira izmučene izbjeglice
a srbi ih ovdje brane. u pičku materinu i to svetosavlje. tko su, što su, kamo će??
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
dzango wrote:Ovi ustašoidi su kurac u odnosu na nekadašnje ustaše. Em pičke, em neobrazovano i priglupo.Eva_ wrote:Zemun, neznalico.Kavran wrote:Eva_ wrote:To nije granica.
nego gdje je? vivovitica-kavlovac-kavlobag?
zato su današnji četnici isti ko što su uvijek i bili, pičke, neobrazovani i priglupi, samo su nešto ćosavi, valjda iz higijenskih razloga
dzango wrote:Ovi ustašoidi su kurac u odnosu na nekadašnje ustaše. Em pičke, em neobrazovano i priglupo.Eva_ wrote:Zemun, neznalico.Kavran wrote:Eva_ wrote:To nije granica.
to bi nekako i vrijedilo da sam ustašoid .... jebali ti ustaše žvaljava usta irinejeva.
2017-10-12
Vidiš da se razumeš kao Marica u kriv kurac. Brada za primer, kosa preko ramena. Jedino sa intelektom tavorim. Ali kada vidim ovde ustašoide....marcellus wrote:dzango wrote:Ovi ustašoidi su kurac u odnosu na nekadašnje ustaše. Em pičke, em neobrazovano i priglupo.Eva_ wrote:Zemun, neznalico.Kavran wrote:Eva_ wrote:To nije granica.
zato su današnji četnici isti ko što su uvijek i bili, pičke, neobrazovani i priglupi, samo su nešto ćosavi, valjda iz higijenskih razloga
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Mesić kaže da nisi ustaša već ustašoid. Pederske slike iz života jednog idiota ostavi za ličnu upotrebu.Kavran wrote:dzango wrote:Ovi ustašoidi su kurac u odnosu na nekadašnje ustaše. Em pičke, em neobrazovano i priglupo.Eva_ wrote:Zemun, neznalico.Kavran wrote:Eva_ wrote:To nije granica.
to bi nekako i vrijedilo da sam ustašoid .... jebali ti ustaše žvaljava usta irinejeva.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
[quote="dzango"]
jel ti kalabić šta u rodu
marcellus wrote:
Vidiš da se razumeš kao Marica u kriv kurac. Brada za primer, kosa preko ramena. Jedino sa intelektom tavorim. Ali kada vidim ovde ustašoide....
jel ti kalabić šta u rodu
dzango wrote:Mesić kaže da nisi ustaša već ustašoid. Pederske slike iz života jednog idiota ostavi za ličnu upotrebu.Kavran wrote:dzango wrote:Ovi ustašoidi su kurac u odnosu na nekadašnje ustaše. Em pičke, em neobrazovano i priglupo.Eva_ wrote:Zemun, neznalico.Kavran wrote:
jebote i taj dikobraz. na same kretene se pozivate. debili.
2017-10-12
Ti si Austrijanac,ili Slovenac?Kavran wrote:marcellus wrote:Eva_ wrote:ili Šiptara. Oni se prave mutavi.
i vi srbi isto, po potrebi
istok je to. davno sam rekao izgraditi zid prema njima ... ali badava.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Ti si Austrijanac,ili Slovenac?Kavran wrote:marcellus wrote:Eva_ wrote:ili Šiptara. Oni se prave mutavi.
i vi srbi isto, po potrebi
istok je to. davno sam rekao izgraditi zid prema njima ... ali badava.
2017-10-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ako je državni tajnik hadezeovac rekao da nisu pričali o dozvolama onda nisu , ja mu vjerujem.
» Pit bullovi su opasni i nepredvidivi!
» Opasni likovi iz Srbije dolaze u HR
» Analiza Opasni politički tereti Nine Obuljen
» Ovo su najveći hrvatski antivakseri. Sada su posebno opasni
» Pit bullovi su opasni i nepredvidivi!
» Opasni likovi iz Srbije dolaze u HR
» Analiza Opasni politički tereti Nine Obuljen
» Ovo su najveći hrvatski antivakseri. Sada su posebno opasni
Page 2 of 2