Kinezi poludili za Ukrajinkama
Page 1 of 1
Re: Kinezi poludili za Ukrajinkama
Jedini izvozni proizvod visoke kvalitete...
Uskoro ce kinezi i kod nas po jedini proizvod hehe
Kermit-
2014-04-17
nego asila di ej pobuna u osijeku,...opet suker preveslao vas zedne preko vode..prije neki dan iz osijeka..'bice pobunqa ako osijek ne dobije utakmicu obecano..'...prosla dva dana nikakve reakcije iz osijeka...koji luftiguzi..a sto sam ja rekao...jaki na rijecima mudonje u reali..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma kohorta i osijek sta rećivuksadinare wrote:nego asila di ej pobuna u osijeku,...opet suker preveslao vas zedne preko vode..prije neki dan iz osijeka..'bice pobunqa ako osijek ne dobije utakmicu obecano..'...prosla dva dana nikakve reakcije iz osijeka...koji luftiguzi..a sto sam ja rekao...jaki na rijecima mudonje u reali..
Kermit-
2014-04-17
koja kohorta?...dva puta viknu 'hns pederi'..'bojkot'..a evo ih prvu sljedecu utakmicu reprezentacije na utakmici..asilovski wrote:Ma kohorta i osijek sta rećivuksadinare wrote:nego asila di ej pobuna u osijeku,...opet suker preveslao vas zedne preko vode..prije neki dan iz osijeka..'bice pobunqa ako osijek ne dobije utakmicu obecano..'...prosla dva dana nikakve reakcije iz osijeka...koji luftiguzi..a sto sam ja rekao...jaki na rijecima mudonje u reali..
2015-09-08
mamic i suker su vas kupili i to ej to...znaju koja je najslabija karika...nekad zvezda danas mamic...
2015-09-08
Mamić da je faca prodao bi čorića i za te pare naručio par vagona vrhunskih ukrainki i razdjelio ih uzaludnim pizdočekalama koji dane provode po kladionicama i kavanama, da rade male hrvate, buduće ultrase...vuksadinare wrote:mamic i suker su vas kupili i to ej to...znaju koja je najslabija karika...nekad zvezda danas mamic...
nekad mi taj osijek bio drag i kohorta...ali jebiga danas se povode po onoj..'kad nemas ne biras'
2015-09-08
...ma mamic i je faca..je sirovina i muljator ali zna prepoznati gdje treba opaliti...i ove rijecane je guzio ali u posljednje vrijeme ovi ipak koliko toliko skontali da su ipak naguzeni i iskoristeni pa se bar bune...ali kod ovih osjecana i dalje pickin dim po sistemu..'bi mi ali da ne uđe'..i to zna mamic i suker i zato ih non stop navlace za nos..a kad skuze da bi i ovi mogli s enesto buniti opet ih kupe..i tako ukrugmutava baštarda wrote:Mamić da je faca prodao bi čorića i za te pare naručio par vagona vrhunskih ukrainki i razdjelio ih uzaludnim pizdočekalama koji dane provode po kladionicama i kavanama, da rade male hrvate, buduće ultrase...vuksadinare wrote:mamic i suker su vas kupili i to ej to...znaju koja je najslabija karika...nekad zvezda danas mamic...
2015-09-08
meni je ovo problematicno
mozda se radi o bogatim kinezim
koje ciljano tokom vremena razduze lovom i sobom
pa krenu sve nanovo, po svom izboru.
Guest- Guest
ok, recimo ja, to bi bilo ok, da nategnem ovu ili sl.
ali drugo sam ja )
Guest- Guest
Kad se uspenju na novčanik kinezi izgledaju viši, i čune im duže.
Citiras Piksija... :)mutava baštarda wrote:Kad se uspenju na novčanik kinezi izgledaju viši, i čune im duže.
» U Briselu poludili
» Bošnjaci potpuno poludili: i oni žele hapšenja erdoganovih neprijatelja
» Briti poludili jer je SAD-e objavio detalje napadača, te da "usamljeni vuk" ima čopor
» Kinezi šamaraju SAD
» Stigli Kinezi
» Bošnjaci potpuno poludili: i oni žele hapšenja erdoganovih neprijatelja
» Briti poludili jer je SAD-e objavio detalje napadača, te da "usamljeni vuk" ima čopor
» Kinezi šamaraju SAD
» Stigli Kinezi
Page 1 of 1