Najveci nakon Vodje
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Najveci nakon Vodje
Ima li kraja velicini i sjaju i mitu zvanom Roger Federer. Najveci ikad sportas uz Michaela Schumachera. Nepostoji nitko veci. Ono u sangaju je bila rutina. Zar se ni Nadal nemoze suprostaviti tom geniju.
I onda se sjetis kako se picka na nekoj seansi hari krisne napusila i nadrogirala i proglasila da je ozlijedila lakat. Tipicni primjer srpske kukavice i tog luzerskog mentaliteta a ironija je da taj necovjek taj sektas u sebi ama bas nista srpskskog nema. Osim tog podanicko bjezanijskog mentaliteta.
Pitam vas kolika nula kolika bjeda koliko smece koliki jad koliki nislija morate biti i usporedjivati covjeka koji nije covjek lika koji nezna pravo podrijetlo. Lika koji tuce zenu i dopingira se toliko ni da mu Cr7 po dopingu nije ravan sa jednim velikanom zvanim Kaiser Roger Federer
I onda se sjetis kako se picka na nekoj seansi hari krisne napusila i nadrogirala i proglasila da je ozlijedila lakat. Tipicni primjer srpske kukavice i tog luzerskog mentaliteta a ironija je da taj necovjek taj sektas u sebi ama bas nista srpskskog nema. Osim tog podanicko bjezanijskog mentaliteta.
Pitam vas kolika nula kolika bjeda koliko smece koliki jad koliki nislija morate biti i usporedjivati covjeka koji nije covjek lika koji nezna pravo podrijetlo. Lika koji tuce zenu i dopingira se toliko ni da mu Cr7 po dopingu nije ravan sa jednim velikanom zvanim Kaiser Roger Federer
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Najveci nakon Vodje
Jebate led ugasite internet sa ovim sam tekston ubio svaki pojam i simbol postojanja interneta.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Kad jednog dana umre najveci sportas uz schumija ikada govorit ce se
U vrijeme nakon Rogera
U vrijeme nakon Rogera
2015-09-13
Legendarni ali umisljeni brazilac nije bija veci ni od jos veceg Prosta kamoli od Michaela. Smanji pusit travufridrih_niche wrote:Roger je najveci...
Ka i Ayrton...
Sori, Ante...
:D
2015-09-13
U isto vrime Prost ga je nasamara 4 puta u direktnoj utrci za prvaka svita . Znaci Prost je veci.
2015-09-13
Similar topics
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
» '' Planet X Uhvaćeni kod New Yorka KONAČNI DOKAZ? Čak i najveći skeptici ušutjeli su nakon ove snimke NLO-a ''
» Najveći zemljoposjednik ujedno i najveći uhljeb koji siše proračun
» Tihomir Orešković - najveći idiot ili najveći Hrvat
» Zabranjena knjiga velikog vodje od danas opet u knjizarama
» '' Planet X Uhvaćeni kod New Yorka KONAČNI DOKAZ? Čak i najveći skeptici ušutjeli su nakon ove snimke NLO-a ''
» Najveći zemljoposjednik ujedno i najveći uhljeb koji siše proračun
» Tihomir Orešković - najveći idiot ili najveći Hrvat
» Zabranjena knjiga velikog vodje od danas opet u knjizarama
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1