Policija pred Kulmerovim dvorima, ušli su i u kuću Todorićevog šefa financija
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Policija pred Kulmerovim dvorima, ušli su i u kuću Todorićevog šefa financija
Nema vece babe od vuka.
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Re: Policija pred Kulmerovim dvorima, ušli su i u kuću Todorićevog šefa financija
sta baba?..pa to je javna tajna...ih di ti zivis..Triny wrote:Nema vece babe od vuka.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Bas i ne vodim brigu ko koga i kako.vuksadinare wrote:sta baba?..pa to je javna tajna...ih di ti zivis..Triny wrote:Nema vece babe od vuka.
Trinity-
2014-04-17
ja mislim da nema osobe u hrvatskoj koji ej imao tako strelovitu karijeru od ovog balenta.. ..u dvije godien od portira do desne ruke ivice..
2015-09-08
Sace prekinut povjerenstvo i čekati jedno 10 godina da umre Toda i svi zaborave ovo
Kermit-
2014-04-17
imao je jebenu srecu..sto je iva doista bila ljubimica tate ivice koji joj je ispunjavao svaki ceif..'tata daj ovog mog balenta koji je toliko pretrpio zbog mene( ) imenuj za svog pomocnika makar glumio i kavu ti kuhao da sad bas špica ne prica ka'k mi ej decko koji ce me ozeniti sef skladista..znam da si ga iz portira preskocivsi deset stepinica imenovao za sefa svih konzumovih skladista ali jebiga kad špica traca traca a ja en volim da me se traca'
2015-09-08
povjerenstvo je obavilo svoju zadacu..osnovano je i to je to..da se ne bi reklo..nismo osnovali povjerenstvo..asilovski wrote:Sace prekinut povjerenstvo i čekati jedno 10 godina da umre Toda i svi zaborave ovo
2015-09-08
..inace jedno povjerenstvo ej vec bilo zbog tode osnovano bilo 1996...seks je bio sef..ali brz je zamrlo nakon dva mjeseca...jer je šeks izvjestio tuđmana i premijera..'nista kompromitirajuceg nismo nasli'
2015-09-08
Taj neprofesionalizam je osnova njihovog "poslovanja", ismijavanje pravog znanja i utjecanje seljačkim pristupima vođenju toliko velikog koncerna.
Megalomanija i egomanija.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
glc..a sto reci kad je todi propao ducan 1987 godine na autobusnom kolodvoru u zagrebu..ej na jednom od najboljih mjesta gdje je koncentracija ljudi ponajveca i gdje jebote bar minimum dvjesto ljudi ti je uslo u ducan dnevno i bar nesto kupilo..a on propao..pa kako nece onda koncern....tko ga je vodio dobro su se jos i drzali svih ovih godina..Sabina Spielrein wrote:Taj neprofesionalizam je osnova njihovog "poslovanja", ismijavanje pravog znanja i utjecanje seljačkim pristupima vođenju toliko velikog koncerna.
2015-09-08
..da je tedeski vlasnik agrokora bio brat bratu danas bi bio vlasnik ne agrokora nego ove regije...koliko god tedeski isto imao veza i vezica u politici i javnom zivotu ali za todu je ekspert u vođenju biznisa...sa tim da je za razliku od teskija koji i nije bas miljenik jedne politicke opcije imao iza sebe citav politicki spektar u hrvatskoj
2015-09-08
za razliku od todorica kod tedeskiaj ne moze direktor postati portir makar bio i obiteljski povezan...eventualno bi mu dao kakovo sefovsko mjesto u nekom skaldistu i to bi bilo to..uz naravno da ima nekog savjetodavca koji zna posao iza sebe
2015-09-08
Koja predstava za javnost.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Tako iznenada i nenajavljeno.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Baš su promptno reagirali, tko se nije skrio magarac je bio...
2016-02-22
Ante dolazi iz Londona. Stari ne, koliko čujem.
2016-02-22
za to imamo evuTriny wrote:Bas i ne vodim brigu ko koga i kako.vuksadinare wrote:sta baba?..pa to je javna tajna...ih di ti zivis..Triny wrote:Nema vece babe od vuka.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
catabbath wrote:Baš su promptno reagirali, tko se nije skrio magarac je bio...
..ali je naša baba...Triny wrote:Nema vece babe od vuka.
Guest- Guest
e brate mili kad se ti javljas jasno mi je...sve babske price znas..pismejker wrote:..ali je naša baba...Triny wrote:Nema vece babe od vuka.
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» PLENKOVIĆEVI LJUDI OD NAJVEĆEG POVJERENJA Premijer okuplja svoj najuži tim u Banskim dvorima: Otkrivamo tko su najbliži suradnici šefa nove Vlade
» Kosovska policija upala u kuću srpskoga patriote Radoičića- VIDEO
» Detalji sukoba: Ekonom Studentskog centra u Sarajevu pred studentima zaklao nadređenog šefa
» Švedska: policija pobjegla pred razularenim emigrantima
» Prosvjed pred saborom i vladom zbog covid-potvrda, stigla i policija
» Kosovska policija upala u kuću srpskoga patriote Radoičića- VIDEO
» Detalji sukoba: Ekonom Studentskog centra u Sarajevu pred studentima zaklao nadređenog šefa
» Švedska: policija pobjegla pred razularenim emigrantima
» Prosvjed pred saborom i vladom zbog covid-potvrda, stigla i policija
Page 2 of 2