Otkriven PLAN C:Zatvorili Mađarska granice izbjeglice se vračaju Srbiji
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Otkriven PLAN C:Zatvorili Mađarska granice izbjeglice se vračaju Srbiji
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/397543/Preko-Bapske-neprekidno-stizu-nove-izbjeglice.html
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
2015-09-08
Re: Otkriven PLAN C:Zatvorili Mađarska granice izbjeglice se vračaju Srbiji
....a onda ce srblji morat vracat u makedoniju i grcki ili ce biti primorani zatvoriti granicu s makedonijom..propade biznis
2015-09-08
Da "zatvori li ..."
Guest- Guest
A onda će ovi iz Srbije u Bosnu pa opet u Hrvatsku preko Dalmacije ...usput shebat turizam i tako.
Drš se plana B.
Drš se plana B.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
..ma jok..bosanci nekidan rekli ako bude srbija slala izbjeglice u bosnu u vecem broju..i oni ce zatvorit granice....RayMabus wrote:A onda će ovi iz Srbije u Bosnu pa opet u Hrvatsku preko Dalmacije ...usput shebat turizam i tako.
Drš se plana B.
2015-09-08
A kako misle da ih vrate?
Srbiji baš i nisu bitne bosanske granice za promet.
2014-04-11
..expresno...iskrcaj iza granicnog prijelaza u neutralnoj zoni..dzango wrote:A kako misle da ih vrate?
2015-09-08
Prije će bit da će Srbi pokušat blokirat imigrante ....samo nevidim zašto bi Grci bilo šta poduzeli ....onda će se Makedonija i južni Balkan jednostavno napunit imigrantima ....i eto balkanskih ratova.vuksadinare wrote:....a onda ce srblji morat vracat u makedoniju i grcki ili ce biti primorani zatvoriti granicu s makedonijom..propade biznis
KOKICE.
2014-04-11
To nije vraćanje jer nema ko da ih prihvati i nije po međunarodnim normama. Ne može.vuksadinare wrote:..expresno...iskrcaj iza granicnog prijelaza u neutralnoj zoni..dzango wrote:A kako misle da ih vrate?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
..moze..prislimo vas da sami blokirate granicu prema nama...he,he...mi ovo malo izgbjeglica transferiramo dalje...a vi ne smijete pustiti sljedece posto cemo i mi blokirat...pa..padzango wrote:To nije vraćanje jer nema ko da ih prihvati i nije po međunarodnim normama. Ne može.vuksadinare wrote:..expresno...iskrcaj iza granicnog prijelaza u neutralnoj zoni..dzango wrote:A kako misle da ih vrate?
2015-09-08
Dnevni priljev je 10 000 migranata, i do prosinca nema zime. Mađarska će hermetički zatvoriti granicu sa RH, a bome će se i Slovenija trsit obraniti vanjsku granicu Schengena ...vuksadinare wrote:he,he...mi ovo malo izgbjeglica transferiramo dalje...
Guest- Guest
Porozne granica RH - BiH, i BiH - Srbija, milina
Guest- Guest
Ne možeš izbeglice da vratiš jer one to neće a ne možeš da ih prisiliš. Oni hoće da idu napred, preko Hrvatske do Nemačke. Ali neće nazad.vuksadinare wrote:..moze..prislimo vas da sami blokirate granicu prema nama...he,he...mi ovo malo izgbjeglica transferiramo dalje...a vi ne smijete pustiti sljedece posto cemo i mi blokirat...pa..padzango wrote:To nije vraćanje jer nema ko da ih prihvati i nije po međunarodnim normama. Ne može.vuksadinare wrote:..expresno...iskrcaj iza granicnog prijelaza u neutralnoj zoni..dzango wrote:A kako misle da ih vrate?
2014-04-19
dzango wrote:1 - Ne možeš izbeglice da vratiš jer one to nećevuksadinare wrote:..moze..prislimo vas da sami blokirate granicu prema nama...he,he...mi ovo malo izgbjeglica transferiramo dalje...a vi ne smijete pustiti sljedece posto cemo i mi blokirat...pa..padzango wrote:To nije vraćanje jer nema ko da ih prihvati i nije po međunarodnim normama. Ne može.vuksadinare wrote:..expresno...iskrcaj iza granicnog prijelaza u neutralnoj zoni..dzango wrote:A kako misle da ih vrate?
2 - a ne možeš da ih prisiliš.
3 -Oni hoće da idu napred, preko Hrvatske do Nemačke.
4- Ali neće nazad.
Šta ne možeš????
1- " Oni neće".................ma nemoj. Neće ni janje na ražanj pa mora.
2- Kako nebi moglo. Šta ne postoji represivni aparat u svakoj državi.
Neće ni oni iz stana pa ih ipak deložiraju. Neće ni lopov u zatvor,
pa ga se prisili. A tko su oni, te izbjeglice...............svete krave?
3- I ja bih mnogo toga ali ne ide.
4- Hoće, oće.
Pa makar i silom. Na silu ulaze u Europu, silom će biti izbačeni. Barem većina njih.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Živi bili pa videli. Da bi ih izbacio moraš da imaš bar destinaciju, ako ništa drugo.Yehudi wrote:dzango wrote:1 - Ne možeš izbeglice da vratiš jer one to nećevuksadinare wrote:..moze..prislimo vas da sami blokirate granicu prema nama...he,he...mi ovo malo izgbjeglica transferiramo dalje...a vi ne smijete pustiti sljedece posto cemo i mi blokirat...pa..padzango wrote:To nije vraćanje jer nema ko da ih prihvati i nije po međunarodnim normama. Ne može.vuksadinare wrote:..expresno...iskrcaj iza granicnog prijelaza u neutralnoj zoni..dzango wrote:A kako misle da ih vrate?
2 - a ne možeš da ih prisiliš.
3 -Oni hoće da idu napred, preko Hrvatske do Nemačke.
4- Ali neće nazad.
Šta ne možeš????
1- " Oni neće".................ma nemoj. Neće ni janje na ražanj pa mora.
2- Kako nebi moglo. Šta ne postoji represivni aparat u svakoj državi.
Neće ni oni iz stana pa ih ipak deložiraju. Neće ni lopov u zatvor,
pa ga se prisili. A tko su oni, te izbjeglice...............svete krave?
3- I ja bih mnogo toga ali ne ide.
4- Hoće, oće.
Pa makar i silom. Na silu ulaze u Europu, silom će biti izbačeni. Barem većina njih.
2014-04-19
Nema nikakove mogucnosti. Kako i tko ce ih vratiti???Tko ce ih "pohvatati"??? Tko ce ih sprovesti do grane??? Tko ce ih natjerati da predju u Srbiju??? Vojska?? Cekaj, ne mislite na vojsku da ce vojska pucati po nenaoruzanim majkama sa uplakanom djecom i doktorima, zubarima, astronautima i ostalim nobelovcima???? Dajte , uozbiljite se. Ukoliko se desi da Madjarska zatvori granicu, ti sto su unutra su unutra. Treba se pobrinuti za njih i to je to.
2014-04-14
Otkud tim tolikim izbjeglicama lova da toliko putuju i idu naokolo?
Meni je to sumnjivo.
Meni je to sumnjivo.
crvenkasti-
2014-04-17
U stvari ne: Britanski stručnjak za Jugoistočnu Evropu Džejms Ker Lindzi veruje da ima opasnosti da EU zatvori granice i da na Srbiji ostane da udomi veliki broj izbeglica.abraham wrote:Nema nikakove mogucnosti. Kako i tko ce ih vratiti???Tko ce ih "pohvatati"??? Tko ce ih sprovesti do grane??? Tko ce ih natjerati da predju u Srbiju??? Vojska?? Cekaj, ne mislite na vojsku da ce vojska pucati po nenaoruzanim majkama sa uplakanom djecom i doktorima, zubarima, astronautima i ostalim nobelovcima???? Dajte , uozbiljite se. Ukoliko se desi da Madjarska zatvori granicu, ti sto su unutra su unutra. Treba se pobrinuti za njih i to je to.
To bi moglo da dovede do raspoloženja protiv EU.
Ker Lindzi je za današnje izdanje Blica rekao da to ipak ne mora i da se dogodi i da mu "osećaj govori da će ljudi naći načina da se probiju do EU".
2014-04-19
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» EK: Zemlje EU mogu da vraćaju izbjeglice u Srbiju
» Otkriven plan razmjene teritorija Kosova i Srbije
» Mađarska gradi novu ogradu duž granice sa Srbijom
» Mađarska zbog imigranata helikopterima nadgleda granice
» Mađarska kod granice s Ukrajinom otvorila novi željeznički terminal
» Otkriven plan razmjene teritorija Kosova i Srbije
» Mađarska gradi novu ogradu duž granice sa Srbijom
» Mađarska zbog imigranata helikopterima nadgleda granice