'' DRAMA PREGOVORI S EU STALI, OPORBA PRIJETI 'Britanski parlament blokirat će Brexit ne bude li dogovora o izlasku, imamo podršku dijela konzervativaca'''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: '' DRAMA PREGOVORI S EU STALI, OPORBA PRIJETI 'Britanski parlament blokirat će Brexit ne bude li dogovora o izlasku, imamo podršku dijela konzervativaca'''
pa sad bilo bi bolje da ostanu samo ja sigurno nisam taj koji o tome odlučujered wolf wrote:Pa zapravo je bitno...Na neki način, ali nije tema ovdje...RayMabus wrote:Uglavnom meni svejedno oće li oni sad ostat il ne
Nije bitno
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: '' DRAMA PREGOVORI S EU STALI, OPORBA PRIJETI 'Britanski parlament blokirat će Brexit ne bude li dogovora o izlasku, imamo podršku dijela konzervativaca'''
Il sereš ili si glup pa vjeruješ u "poigravanja " nečijim umom.red wolf wrote:Serem li zaista?danni1 wrote:Ma daj ne seri.red wolf wrote:Ali što ako se netko poigrao tvojim umom i na taj način je odlučio umjesto tebe?...Što onda?danni1 wrote:Jebeni cirkus od države.
Jebeš referendum i volju građana,pita se "elitu" u parlamentu.
Cigani.
Prizemlji se.
Niti sam glup, niti serem...Ja nisam prizemljen...Ti si...danni1 wrote:Il sereš ili si glup pa vjeruješ u "poigravanja " nečijim umom.red wolf wrote:Serem li zaista?danni1 wrote:Ma daj ne seri.red wolf wrote:Ali što ako se netko poigrao tvojim umom i na taj način je odlučio umjesto tebe?...Što onda?danni1 wrote:Jebeni cirkus od države.
Jebeš referendum i volju građana,pita se "elitu" u parlamentu.
Cigani.
Prizemlji se.
red wolf-
2016-02-10
Da da sam prizemljen, ne serem i ne fantaziram bez veze ko drogirani pavijan.red wolf wrote:Niti sam glup, niti serem...Ja nisam prizemljen...Ti si...danni1 wrote:Il sereš ili si glup pa vjeruješ u "poigravanja " nečijim umom.red wolf wrote:Serem li zaista?danni1 wrote:Ma daj ne seri.red wolf wrote:
Ali što ako se netko poigrao tvojim umom i na taj način je odlučio umjesto tebe?...Što onda?
Prizemlji se.
ezek, opet te uvatilo a
Razlog Brexita je Merkel i njena politika a ne stvarna želja Britanaca da ne budu zajedničko tržište itd itd itd
2014-04-11
volis ti ciganske miomirise i srpske mitove..red wolf wrote:Danas su imigranti u pitanju...Jučer su bili Židovi, cigani, kod nas Srbi...Bitno je da postoji mržnja...A mržnja uništava ljude iznutra...Zarobljen vam je um...RayMabus wrote:Pa cilj im je bio da ih Merkel nesiluje s trpačinom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
cestitam,
nije losa opcija za srbiju
cestitam i nasim borcima,
postigli su dobar rezultat
nije losa opcija za srbiju
cestitam i nasim borcima,
postigli su dobar rezultat
Guest- Guest
Sad kad je Merkel pala tj nije još ali ko da je logično razmišljaju o ostanku
2014-04-11
Pa zapravo ''fantaziraš'', ali toga nisi svjestan...danni1 wrote:Da da sam prizemljen, ne serem i ne fantaziram bez veze ko drogirani pavijan.red wolf wrote:Niti sam glup, niti serem...Ja nisam prizemljen...Ti si...danni1 wrote:Il sereš ili si glup pa vjeruješ u "poigravanja " nečijim umom.red wolf wrote:Serem li zaista?danni1 wrote:
Ma daj ne seri.
Prizemlji se.
red wolf-
2016-02-10
Ne. Dao sam ti primjer kako se sve odvija ciklički...A ovaj tvoj komentar govori kako ti funkcioniraš...Meni je tebe zapravo žao...vuksadinare wrote:volis ti ciganske miomirise i srpske mitove..red wolf wrote:Danas su imigranti u pitanju...Jučer su bili Židovi, cigani, kod nas Srbi...Bitno je da postoji mržnja...A mržnja uništava ljude iznutra...Zarobljen vam je um...RayMabus wrote:Pa cilj im je bio da ih Merkel nesiluje s trpačinom
red wolf-
2016-02-10
Ja sam uvijek isti...Nema me što hvatati...Leviathan2 wrote:ezek, opet te uvatilo a
red wolf-
2016-02-10
gledao sam nekidan jedan film gdje frend frendu zamjera tvrdocu..mrznju..on mu je rekao eto ti si liberalan sve volis samo ti sad imas tri metka u sebi lezis u bolnici a ja sam citav zdrav i zeljan igre bas zato sto ne vjerujem nikom i cuvam ledjared wolf wrote:Ne. Dao sam ti primjer kako se sve odvija ciklički...A ovaj tvoj komentar govori kako ti funkcioniraš...Meni te je žao zapravo...vuksadinare wrote:volis ti ciganske miomirise i srpske mitove..red wolf wrote:Danas su imigranti u pitanju...Jučer su bili Židovi, cigani, kod nas Srbi...Bitno je da postoji mržnja...A mržnja uništava ljude iznutra...Zarobljen vam je um...RayMabus wrote:Pa cilj im je bio da ih Merkel nesiluje s trpačinom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da sam ja bio umjesto Merkel vjerujte Brexita nebi ni bilo, zato sad kad Merkel nije toliko jaka oni raspravljaju o dogovoru
2014-04-11
Ovaj tvoj komentar ne utječe na komentar prije i ne mijenja činjenicu da si njime sve rekao o sebi...I to je zaista tužno...vuksadinare wrote:gledao sam nekidan jedan film gdje frend frendu zamjera tvrdocu..mrznju..on mu je rekao eto ti si liberalan sve volis samo ti sad imas tri metka u sebi lezis u bolnici a ja sam citav zdrav i zeljan igre bas zato sto ne vjerujem nikom i cuvam ledjared wolf wrote:Ne. Dao sam ti primjer kako se sve odvija ciklički...A ovaj tvoj komentar govori kako ti funkcioniraš...Meni te je žao zapravo...vuksadinare wrote:volis ti ciganske miomirise i srpske mitove..red wolf wrote:Danas su imigranti u pitanju...Jučer su bili Židovi, cigani, kod nas Srbi...Bitno je da postoji mržnja...A mržnja uništava ljude iznutra...Zarobljen vam je um...RayMabus wrote:Pa cilj im je bio da ih Merkel nesiluje s trpačinom
red wolf-
2016-02-10
Bit će šta bude iako realno za hr i ostale male narode u EU je bolje da Britanija ostane
2014-04-11
Kavran wrote:red wolf wrote:Danas su imigranti u pitanju...Jučer su bili Židovi, cigani, kod nas Srbi...Bitno je da postoji mržnja...A mržnja uništava ljude iznutra...Zarobljen vam je um...RayMabus wrote:Pa cilj im je bio da ih Merkel nesiluje s trpačinom
kako komu. alufolija.
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Brexit znači Brexit i kraj priče: Većina Britanaca protiv drugog referenduma o izlasku iz EU
» BREXIT : Britanski poslodavci sve teže pronalaze radnike
» Vrhovni sud UK odlučio: Parlament mora dvotrećinskim glasovanjem odobriti Brexit
» Komšić: Imamo podršku SAD-a
» Britanski parlament : Kina + Ujguri = genocid
» BREXIT : Britanski poslodavci sve teže pronalaze radnike
» Vrhovni sud UK odlučio: Parlament mora dvotrećinskim glasovanjem odobriti Brexit
» Komšić: Imamo podršku SAD-a
» Britanski parlament : Kina + Ujguri = genocid
Page 2 of 2