Novi kancelar? Sebastian Kurz, dečko kojem se žuri postati najmlađi europski vođa
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Novi kancelar? Sebastian Kurz, dečko kojem se žuri postati najmlađi europski vođa
Ekipa iz Eurotransa sad ga može popušit i Kurcu i Orbanu i Poljacima i svima ostalima koji ne žele njihove islamske cigane
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Novi kancelar? Sebastian Kurz, dečko kojem se žuri postati najmlađi europski vođa
kog boli vise kurac...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zanimljivo je kako nešto što je tako očito ostaje nevidljivo većini ljudi...Ovaj svijet je ciklički, a ciklički je jer je ljudski um zarobljen...Zato se događaji koji su se već dogodili, događaju opet, i opet, i opet, samo u drugačijim oblicima, ali sadržaj uvijek ostaje isti...A sadržaj se ponavlja jer vam je um zarobljen...
red wolf-
2016-02-10
marcellus wrote:gle kurtza
umro sam kad je ''vesna pusić primila kurtza'' .... pa ono ... sad ak bude austrijski kancelar, ''plenković primio kurtza'' ..... hajoj!
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Ahmed Husagić (austrijski SPD): U vladu Austrije ulazi stranka koja podržava samostalnost RS i HB
http://www.dnevnik.ba/vijesti/ahmed-husagic-austrijski-spd-u-vladu-austrije-ulazi-stranka-koja-podrzava-samostalnost-rs-i#
----------------
Lipo
http://www.dnevnik.ba/vijesti/ahmed-husagic-austrijski-spd-u-vladu-austrije-ulazi-stranka-koja-podrzava-samostalnost-rs-i#
----------------
Lipo
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Otvori sam temu o tom liku nikidan
Uhljeb
Ali pa pa
Drago mi je da si ga sinja
Uhljeb
Ali pa pa
Drago mi je da si ga sinja
2014-04-11
kukaju jebi materepikur37 wrote:Ahmed Husagić (austrijski SPD): U vladu Austrije ulazi stranka koja podržava samostalnost RS i HB
----------------
Lipo
Nemaš pojma kako mi je drago da si ovo postavio na forum
Luzeru ha ha ha
Socijalisti ispušili
Tri dana žalosti u Sajajevu
2014-04-11
Kme kmeeee kmeeeeeeeee
JEBEN TI MATER
JEBEN TI MATER
2014-04-11
U mojoj konobi ima već petnajst godina najmanje visi uokvirena slika, velika na vidljivom mjestu
Znate koga
Franjo Josip
Zato je ova moja srčanost iskrena
BRAVO AUSTRIJA
BRAVO KURZ
BRAVO STRAHE
BRAVO SVI
Znate koga
Franjo Josip
Zato je ova moja srčanost iskrena
BRAVO AUSTRIJA
BRAVO KURZ
BRAVO STRAHE
BRAVO SVI
2014-04-11
Ne puštam tamo svakoga
U tome i je trik
Nitko nema pojma da je to tu dok ne uđe
Najmanje petnajst godina je tu, velika uokvirena, vidljiva
FRANJO JOSIP
U tome i je trik
Nitko nema pojma da je to tu dok ne uđe
Najmanje petnajst godina je tu, velika uokvirena, vidljiva
FRANJO JOSIP
2014-04-11
A neznan ni beknit riči švabski
No talijanski petfecto
No imam rođak inženjera, dođe svako lito, ima svoju kuću
Ima tri sina
Srednji nezna slavenski
Viking momak i ok je
Franjo Josip te gleda
Druga dva znaju naš jezik
No talijanski petfecto
No imam rođak inženjera, dođe svako lito, ima svoju kuću
Ima tri sina
Srednji nezna slavenski
Viking momak i ok je
Franjo Josip te gleda
Druga dva znaju naš jezik
2014-04-11
Bio prvi put kod mene
Otac ga doveo
Upoznaj rođaka
Otac ga doveo
Upoznaj rođaka
2014-04-11
Krv nije voda
Drago mi je
Ja sam ti rođak
Drago mi je
Ja sam ti rođak
2014-04-11
Tvoj otac je diplomirani inženjer građevine, projekt na centar zgrada EU banke u Frankfurtu
Ja imam par stanova, ne pričam švabski ali talijanski da
Mi smo bogati vikinzzi
Eto
Sad znaš odakle ti ta genetika i kultura
Ja imam par stanova, ne pričam švabski ali talijanski da
Mi smo bogati vikinzzi
Eto
Sad znaš odakle ti ta genetika i kultura
2014-04-11
I KURZ je ok
Navija sam za njega
Nemože ni Strahe sad srat
A ni ova Bakirova marionete
JEBI MATER ETO TAKO
Navija sam za njega
Nemože ni Strahe sad srat
A ni ova Bakirova marionete
JEBI MATER ETO TAKO
2014-04-11
Dalmoš sam ali evo pjesmica za ovog Bakirovog luzera
JEBIIIIII MATERRRRRRRRRRRRRRRR
JEBIIIIII MATERRRRRRRRRRRRRRRR
2014-04-11
Došao iz Bosne, seljo neki nije nit plemić, uhvatio Austrija pa meni došao solit pamet
Mršššš
Mršššš
2014-04-11
Obični malograđanin
Nagledao sam se ja takvih koji dođu u grad pa glume nekog i nešto a nitko su i NIŠTA
Nagledao sam se ja takvih koji dođu u grad pa glume nekog i nešto a nitko su i NIŠTA
2014-04-11
Ako niste primijetili ja sam napravio svađu između KURZ i komunista prije ovoga
Osigurao sam se da ne može u koaliciju s njime
Može samo sa Strahe
DOBAR DAN
Osigurao sam se da ne može u koaliciju s njime
Može samo sa Strahe
DOBAR DAN
2014-04-11
Ili bolje rečeno to van je
LAKU NOĆ
NISAM JA ZABORAVIO POSLIJERATNA UBIJANJA HR POVRATNIKIA U SREDNJU BOSNU
LAKU NOĆ
LAKU NOĆ
NISAM JA ZABORAVIO POSLIJERATNA UBIJANJA HR POVRATNIKIA U SREDNJU BOSNU
LAKU NOĆ
2014-04-11
27% Strahe
Sad ću se makni do idućeg isilov napad u Evropi
Bit će ovo i 45%
Sve ću muđahedine tamo
POBIT
Sad ću se makni do idućeg isilov napad u Evropi
Bit će ovo i 45%
Sve ću muđahedine tamo
POBIT
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» 10 razloga zašto Hase neće postati vođa HDZ-a
» Sebastian Kurz : Jako nam je žao što smo kao stranka podržali prijedlog Zelenih komunista s kojima smo u koaliciji na vlasti da austrijski parlament zabrani Hrvatskoj da komemoira žrtve titoističkog režima na BLEJBURGU
» Europski desničari skupa u Italiji: "Želimo postati 3. po veličini u EU parlamentu"
» Herbert - novi vođa austrijskog FPO
» Drug Plenky je novi Tito i vođa nesvrstanih
» Sebastian Kurz : Jako nam je žao što smo kao stranka podržali prijedlog Zelenih komunista s kojima smo u koaliciji na vlasti da austrijski parlament zabrani Hrvatskoj da komemoira žrtve titoističkog režima na BLEJBURGU
» Europski desničari skupa u Italiji: "Želimo postati 3. po veličini u EU parlamentu"
» Herbert - novi vođa austrijskog FPO
» Drug Plenky je novi Tito i vođa nesvrstanih
Page 2 of 3