Zid plača i u Banja Luci
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Zid plača i u Banja Luci
Ne laprdaj. Ovi prostori su oduvijek bili takvi.jastreb wrote:Raspad Jugoslavije (bez obzira na to što je bio i rat) po meni je najveći i gklavni uzrok siromaštva na ovim prostorima.
Uništeno je jedno jedinstveno i već dobro uhodano tržište što je rezultiralo propašću mnogih respektabilnih poduzeća.
Da je Jugoslavija opstala bili bismo jedna razvijena industrijska zemlja,ovako smo umjesto jedne solidno uređene države dobili 6 mižerija (ovdje ne računam Sloveniju,a uračunavam Kosovo).
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
pa nek je, al onda nek bude pošten i neka kaže...i ja sam čardak! umjesto toga svaki dan s antičardak ekipom derneči po temama.veber wrote:Žalosno da jedna srbenda ode u mirovinu i stalno pljuje po Domovini. Jebote ima 45 i u mirovini je.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:pa nek je, al onda nek bude pošten i neka kaže...i ja sam čardak! umjesto toga svaki dan s antičardak ekipom derneči po temama.veber wrote:Žalosno da jedna srbenda ode u mirovinu i stalno pljuje po Domovini. Jebote ima 45 i u mirovini je.
Glavno da je nas više i da smo jači mi koji smo zadovoljni životom u Hrvatskoj.
Naravno da može biti bolje, no nema (barem meni) smisla kmečati kako ništa ne valja, a vani da je med i mlijeko.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
naravno, no paradoksalno je da baš ti koji ovdje najviše kmeče, još uvijek nikud nisu otišli, a razvidno je da nemaju ni namjeru.Antijunak wrote:Noor wrote:pa nek je, al onda nek bude pošten i neka kaže...i ja sam čardak! umjesto toga svaki dan s antičardak ekipom derneči po temama.veber wrote:Žalosno da jedna srbenda ode u mirovinu i stalno pljuje po Domovini. Jebote ima 45 i u mirovini je.
Naravno da može biti bolje, no nema (barem meni) smisla kmečati kako ništa ne valja, a vani da je med i mlijeko.
dobro je njima.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Profesionalna pupovčad.Noor wrote:naravno, no paradoksalno je da baš ti koji ovdje najviše kmeče, još uvijek nikud nisu otišli, a razvidno je da nemaju ni namjeru.Antijunak wrote:Noor wrote:pa nek je, al onda nek bude pošten i neka kaže...i ja sam čardak! umjesto toga svaki dan s antičardak ekipom derneči po temama.veber wrote:Žalosno da jedna srbenda ode u mirovinu i stalno pljuje po Domovini. Jebote ima 45 i u mirovini je.
a, a vani da je med i mlijeko.
dobro je njima.
Jastreb uopće nije u penziji. Aj jos malo lažite..Regoč wrote:Profesionalna pupovčad.Noor wrote:naravno, no paradoksalno je da baš ti koji ovdje najviše kmeče, još uvijek nikud nisu otišli, a razvidno je da nemaju ni namjeru.Antijunak wrote:Noor wrote:pa nek je, al onda nek bude pošten i neka kaže...i ja sam čardak! umjesto toga svaki dan s antičardak ekipom derneči po temama.veber wrote:Žalosno da jedna srbenda ode u mirovinu i stalno pljuje po Domovini. Jebote ima 45 i u mirovini je.
dobro je njima.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Naravno da nije, da je u penziji bil bi u Srbiji. No, ozbiljno, on sam priča da je u mirovini i da povremeno radi na građevini, to nije nitko izmislil.kaja wrote:Jastreb uopće nije u penziji. Aj jos malo lažite..Regoč wrote:Profesionalna pupovčad.Noor wrote:naravno, no paradoksalno je da baš ti koji ovdje najviše kmeče, još uvijek nikud nisu otišli, a razvidno je da nemaju ni namjeru.Antijunak wrote:Noor wrote:
pa nek je, al onda nek bude pošten i neka kaže...i ja sam čardak! umjesto toga svaki dan s antičardak ekipom derneči po temama.
dobro je njima.
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Srpsko ruski hram u Banja Luci
» Obilježen dan anti-NATO saveza u Banja Luci
» Dodo rekao njet gej skupovima i paradama u Banja luci
» Franck donirao proizvode bolnicama u Mostaru, Banja Luci i Sarajevu
» Cirkus u Banja Luci:Ministar policije ošamario oporbenog zastupnika u parlamentu
» Obilježen dan anti-NATO saveza u Banja Luci
» Dodo rekao njet gej skupovima i paradama u Banja luci
» Franck donirao proizvode bolnicama u Mostaru, Banja Luci i Sarajevu
» Cirkus u Banja Luci:Ministar policije ošamario oporbenog zastupnika u parlamentu
Page 4 of 4