Хрватска војска отишла на руску границу!
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Хрватска војска отишла на руску границу!
"neovisnost" ima cijenuLeviathan2 wrote:debili nikad ne nauce :DMy Brother Billo wrote:jebiga,istorija/povijest se ponavljaLeviathan2 wrote:mos mislit, ma isto tako ne kuzim da danas, kad je informacija dostupna, kad imas mogucnost da svijet gledas nekim novim ocima ima robova koji idu ginut di im se kazeMy Brother Billo wrote:dovukli i one ve pe erove,najebace rusi
i onda ako izginu meni ce proglasavat dan zalosti i ja cu morat izdvajat za uzdrzavanje njihovih porodica,
ajd razumijem da rusi dosli na dnrh granicu i krenu sa agresijom
al ici u provokaciju, provocirat lude ruse, ne kuzim stvarno koliki imbecil moras biti, a jos veci imbecil ici ubit nekog ili poginut za neku sitnu lovu
umjesto da se prime nekog postenog posla oni bi glumatali neke ramboe
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
sta je provokacija,hrvatski vojnici na ruskoj granici ili cirilicni tekst ?mativka wrote:Lijepa provokacija, nema što :)My Brother Billo wrote:ajme nisam znao pa eto ja nisam hrvatica i vidis da pisem latinicom,prezivila si malo moje ne hrvatske cirilice jeldamativka wrote:Pa ja sam Hrvatica.My Brother Billo wrote:a ne pisem,tekst je copy pastan a nema latinicnu opciju,ustvari ima ali prevede samo naslov.a zasto ti pises latincom?
2017-04-17
Je, Turci jope' dolaze...My Brother Billo wrote:jebiga,istorija/povijest se ponavlja
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
netocno, ja mogu hrvatski pisat i na plemenskom pismu, imamo sve glasove iz hrvatskog, naravno hrvati to nece razumjet al pleme oce, a plemenski mogu pisat na latinici ili cirilici , opet cu samo ja razumjet il neko iz plemena :Dmativka wrote:To kao da glumim Engleza :DLeviathan2 wrote:zast hrvati nebi smjeli pisat cirilicom, odtkud da to srbi imaju eskluzivno pravo na nju :Dmativka wrote:Pa ja sam Hrvatica.My Brother Billo wrote:a ne pisem,tekst je copy pastan a nema latinicnu opciju,ustvari ima ali prevede samo naslov.a zasto ti pises latincom?
sve ovisi o fleksibilnosti, ne o englezima :P
dobro pitanje,oko cega se pravi big deal nevjerovatnoLeviathan2 wrote:zast hrvati nebi smjeli pisat cirilicom, odtkud da to srbi imaju eskluzivno pravo na nju :Dmativka wrote:Pa ja sam Hrvatica.My Brother Billo wrote:a ne pisem,tekst je copy pastan a nema latinicnu opciju,ustvari ima ali prevede samo naslov.a zasto ti pises latincom?
2017-04-17
O, jebem ti i Pupovca...:DLeviathan2 wrote:netocno, ja mogu hrvatski pisat i na plemenskom pismu, imamo sve glasove iz hrvatskog, naravno hrvati to nece razumjet al pleme oce, a plemenski mogu pisat na latinici ili cirilici , opet cu samo ja razumjet il neko iz plemena :Dmativka wrote:To kao da glumim Engleza :DLeviathan2 wrote:zast hrvati nebi smjeli pisat cirilicom, odtkud da to srbi imaju eskluzivno pravo na nju :Dmativka wrote:Pa ja sam Hrvatica.My Brother Billo wrote:a ne pisem,tekst je copy pastan a nema latinicnu opciju,ustvari ima ali prevede samo naslov.a zasto ti pises latincom?
Guest- Guest
Ali zamisli one koji ne znaju ćirilicu...kako će oni funkcionirati na forumu? Il, bilo tko tko ne zna iti jedan strani jezik?
Guest- Guest
ko ti je tajmativka wrote:O, jebem ti i Pupovca...:DLeviathan2 wrote:netocno, ja mogu hrvatski pisat i na plemenskom pismu, imamo sve glasove iz hrvatskog, naravno hrvati to nece razumjet al pleme oce, a plemenski mogu pisat na latinici ili cirilici , opet cu samo ja razumjet il neko iz plemena :Dmativka wrote:To kao da glumim Engleza :DLeviathan2 wrote:zast hrvati nebi smjeli pisat cirilicom, odtkud da to srbi imaju eskluzivno pravo na nju :Dmativka wrote:
Pa ja sam Hrvatica.
2017-04-17
mativka wrote:O, jebem ti i Pupovca...:DLeviathan2 wrote:netocno, ja mogu hrvatski pisat i na plemenskom pismu, imamo sve glasove iz hrvatskog, naravno hrvati to nece razumjet al pleme oce, a plemenski mogu pisat na latinici ili cirilici , opet cu samo ja razumjet il neko iz plemena :Dmativka wrote:To kao da glumim Engleza :DLeviathan2 wrote:zast hrvati nebi smjeli pisat cirilicom, odtkud da to srbi imaju eskluzivno pravo na nju :Dmativka wrote:
Pa ja sam Hrvatica.
Kazu znalci,odnosno znalkinje..Ima Enormus Penis...
Guest- Guest
imaju google, i ionako vecina strcnjaka ovde prevodi tekstove s guglom ;Dmativka wrote:Ali zamisli one koji ne znaju ćirilicu...kako će oni funkcionirati na forumu? Il, bilo tko tko ne zna iti jedan strani jezik?
pa ima google translator.ma ne sikiraj se temu ce zatvoriti u roku od 5 minutamativka wrote:Ali zamisli one koji ne znaju ćirilicu...kako će oni funkcionirati na forumu? Il, bilo tko tko ne zna iti jedan strani jezik?
2017-04-17
Vrlo mudar lik :)Leviathan2 wrote:ko ti je tajmativka wrote:O, jebem ti i Pupovca...:DLeviathan2 wrote:netocno, ja mogu hrvatski pisat i na plemenskom pismu, imamo sve glasove iz hrvatskog, naravno hrvati to nece razumjet al pleme oce, a plemenski mogu pisat na latinici ili cirilici , opet cu samo ja razumjet il neko iz plemena :Dmativka wrote:To kao da glumim Engleza :DLeviathan2 wrote:
zast hrvati nebi smjeli pisat cirilicom, odtkud da to srbi imaju eskluzivno pravo na nju :D
Guest- Guest
jeate, ako savladam blokadu u sebi pa naucim kineske crckarije, ima da pisem samo na kineskom :DMy Brother Billo wrote:pa ima google translator.ma ne sikiraj se temu ce zatvoriti u roku od 5 minutamativka wrote:Ali zamisli one koji ne znaju ćirilicu...kako će oni funkcionirati na forumu? Il, bilo tko tko ne zna iti jedan strani jezik?
Daš mu mali prst,....:DLeviathan2 wrote:imaju google, i ionako vecina strcnjaka ovde prevodi tekstove s guglom ;Dmativka wrote:Ali zamisli one koji ne znaju ćirilicu...kako će oni funkcionirati na forumu? Il, bilo tko tko ne zna iti jedan strani jezik?
Guest- Guest
nekak mi po prezimenu vuce na pupavku , a ako imaju veze onda lik ukurcu da izvines na izrazumativka wrote:Vrlo mudar lik :)Leviathan2 wrote:ko ti je tajmativka wrote:O, jebem ti i Pupovca...:DLeviathan2 wrote:netocno, ja mogu hrvatski pisat i na plemenskom pismu, imamo sve glasove iz hrvatskog, naravno hrvati to nece razumjet al pleme oce, a plemenski mogu pisat na latinici ili cirilici , opet cu samo ja razumjet il neko iz plemena :Dmativka wrote:
To kao da glumim Engleza :D
pisi cirilicom lici dosta na kineskiLeviathan2 wrote:jeate, ako savladam blokadu u sebi pa naucim kineske crckarije, ima da pisem samo na kineskom :DMy Brother Billo wrote:pa ima google translator.ma ne sikiraj se temu ce zatvoriti u roku od 5 minutamativka wrote:Ali zamisli one koji ne znaju ćirilicu...kako će oni funkcionirati na forumu? Il, bilo tko tko ne zna iti jedan strani jezik?
2017-04-17
I ja si nešto razmišljam da po slovačkom počnem :)Leviathan2 wrote:jeate, ako savladam blokadu u sebi pa naucim kineske crckarije, ima da pisem samo na kineskom :DMy Brother Billo wrote:pa ima google translator.ma ne sikiraj se temu ce zatvoriti u roku od 5 minutamativka wrote:Ali zamisli one koji ne znaju ćirilicu...kako će oni funkcionirati na forumu? Il, bilo tko tko ne zna iti jedan strani jezik?
Guest- Guest
pa je hebate, neki put gledam neku kinesku seriju, i imaju samo jebeni francuski titl, a reko iako ne znam francuski bolje ista nego nista,mativka wrote:Daš mu mali prst,....:DLeviathan2 wrote:imaju google, i ionako vecina strcnjaka ovde prevodi tekstove s guglom ;Dmativka wrote:Ali zamisli one koji ne znaju ćirilicu...kako će oni funkcionirati na forumu? Il, bilo tko tko ne zna iti jedan strani jezik?
nes malo rjeci sam skuzio po korjenu, nes kineskih znam, i uspjevao sam pratiti,
nes ti cirilice
mozes, ja sam suglasanmativka wrote:I ja si nešto razmišljam da po slovačkom počnem :)Leviathan2 wrote:jeate, ako savladam blokadu u sebi pa naucim kineske crckarije, ima da pisem samo na kineskom :DMy Brother Billo wrote:pa ima google translator.ma ne sikiraj se temu ce zatvoriti u roku od 5 minutamativka wrote:Ali zamisli one koji ne znaju ćirilicu...kako će oni funkcionirati na forumu? Il, bilo tko tko ne zna iti jedan strani jezik?
2017-04-17
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 2 of 4