Butković - Dragi Tomo
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Butković - Dragi Tomo
http://www.jutarnji.hr/arhiva/restoran-tjedna-babylon-luksuzan-povratak-u-sedamdesete/3325325/
vidim žderalo se jastoga a la neki kurac i pilo dom perignon
vidim žderalo se jastoga a la neki kurac i pilo dom perignon
Butković je teži oblik budaletine, preserstor i muljator.
2014-12-30
Regoč-
2015-08-21
Re: Butković - Dragi Tomo
Regoč wrote:Butković nije budala, čovjek je iznimno vidrast.
da jastog thermidor i dom perignon... pas mater što ja nisam režimski novinar
i to svakog režima... to bule i tomo imaju zajedničko, ljudi za sve režime, u svima dobro prolaze, zaštićeni od zakona i trpaju lovu
2014-12-30
Lik je na ljestvici odvratnosti negdje između daždevnjaka i Hanzekovica...
darth_vader-
2014-04-17
To prekras o stvorenje je proždirala kvazi humanoidna nakaza...strašnomarcellus wrote:Regoč wrote:Butković nije budala, čovjek je iznimno vidrast.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:To prekras o stvorenje je proždirala kvazi humanoidna nakaza...strašnomarcellus wrote:Regoč wrote:Butković nije budala, čovjek je iznimno vidrast.
ta nakaza je imala vilu od tri i pol milijuna eura na najelitnijoj lokaciji u zagrebu, vozila se u mercedesu s klase i ždrala i lokala svaki dan najskuplje stvari s menija po najskupljim restoranima, za što njegova plaća od sto tisuća kuna mjesečno nije bila ni izbliza dovoljna,
ali ok udba ne postoji
Babylon je jedini preostali preživjeli predstavnik velikih zagrebačkih privatnih restorana iz sedamdesetih godina. U ono je vrijeme taj hotel-restoran, smješten blizu King Crossa, bio jedan od sinonima luksuza, ali i vrhunske gastronomije u Hrvatskoj. Primjerice, Stevo Karapandža, zasigurno najpoznatiji hrvatski predratni kuhar, citirao je recepte iz Babylona u jednoj od svojih knjiga, uz niz komplimenata za restoran. Babylon je vjerojatno bio i prvi restoran u Zagrebu i okolici gdje su se redovito mogli jesti jastozi.
U retro ugođaju naručili smo i retro večeru. Pripremili su nam hlap thermidor; starinski stil pripreme velikih rakova, izmišljen 1894. u pariškom restoranu Marie
U devedesetim se godinama taj sjaj bio izgubio, da bi početkom novog tisućljeća u Babylonu ponovno otkrili fino kuhanje: ondje sam znao pojesti neke od najbolje skuhanih rižota u Zagrebu, riba je često bila besprijekorna, prezentacija hrane katkad se mogla uspoređivati čak i s Marcellinom, a izbor vina u jednom je trenutku osobite ambicioznosti bio gotovo fascinantan, s tim da su se skoro sve buteljke otvarale i točile na čaše.
U retro ugođaju naručili smo i retro večeru. Pripremili su nam hlap thermidor; starinski stil pripreme velikih rakova, izmišljen 1894. u pariškom restoranu Marie
U devedesetim se godinama taj sjaj bio izgubio, da bi početkom novog tisućljeća u Babylonu ponovno otkrili fino kuhanje: ondje sam znao pojesti neke od najbolje skuhanih rižota u Zagrebu, riba je često bila besprijekorna, prezentacija hrane katkad se mogla uspoređivati čak i s Marcellinom, a izbor vina u jednom je trenutku osobite ambicioznosti bio gotovo fascinantan, s tim da su se skoro sve buteljke otvarale i točile na čaše.
fasciniran sam... restoran za mafiju, šefove nekih službi, i režimske novinare
a, ti naivac sve vjeruješ.marcellus wrote:fasciniran sam... restoran za mafiju, šefove nekih službi, i režimske novinare
udba se skupljala u onom kupleraju u svetoj nedelji, kod beljaka u kuglani ili u mirni u bregani, tu su se nalazili s kolegama iz slovenje.
i kaj misliš da bi političari bili glupi i nalazi se u udbinom restoranu.
2014-12-30
http://www.jutarnji.hr/arhiva/sezdeset-restorana-davora-butkovica/4024311/
restorani koje treba izbjegavati
babilon:
Babilon je jedan od rijetkih hrvatskih ribljih restorana u kojem pokušavaju ozbiljnije kuhati. Međutim, dok su sve druge samoborske gostionice nedjeljom redovito pune, Babilon je, nažalost, toliko često zjapio prazan da smo i mi prestali dolaziti. Neugodno je jesti na mjestu gdje je katkad više konobara nego gostiju. Što je šteta jer je hrana, a osobito klasično kuhani rižoti, znala biti vrlo, vrlo dobra.
restorani koje treba izbjegavati
babilon:
Babilon je jedan od rijetkih hrvatskih ribljih restorana u kojem pokušavaju ozbiljnije kuhati. Međutim, dok su sve druge samoborske gostionice nedjeljom redovito pune, Babilon je, nažalost, toliko često zjapio prazan da smo i mi prestali dolaziti. Neugodno je jesti na mjestu gdje je katkad više konobara nego gostiju. Što je šteta jer je hrana, a osobito klasično kuhani rižoti, znala biti vrlo, vrlo dobra.
veber wrote:a, ti naivac sve vjeruješ.marcellus wrote:fasciniran sam... restoran za mafiju, šefove nekih službi, i režimske novinare
udba se skupljala u onom kupleraju u svetoj nedelji, kod beljaka u kuglani ili u mirni u bregani, tu su se nalazili s kolegama iz slovenje.
i kaj misliš da bi političari bili glupi i nalazi se u udbinom restoranu.
nalazili su se...
onaj kupleraj od onog cige na ulazu u sv. nedjelju? Taj je propao davno
propao je 90ih i nije ga cigo držao, Monaco.marcellus wrote:onaj kupleraj od onog cige na ulazu u sv. nedjelju? Taj je propao davno
2014-12-30
veber wrote:propao je 90ih i nije ga cigo držao, Monaco.marcellus wrote:onaj kupleraj od onog cige na ulazu u sv. nedjelju? Taj je propao davno
cigo ga je držao bio je klijent banke u kojoj sam radio pa znam
jel to bio visok 160 kilaš?marcellus wrote:veber wrote:propao je 90ih i nije ga cigo držao, Monaco.marcellus wrote:onaj kupleraj od onog cige na ulazu u sv. nedjelju? Taj je propao davno
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
kaj si delala tamo?Noor wrote:jel to bio visok 160 kilaš?marcellus wrote:veber wrote:propao je 90ih i nije ga cigo držao, Monaco.marcellus wrote:onaj kupleraj od onog cige na ulazu u sv. nedjelju? Taj je propao davno
2014-12-30
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Tko laže o pomorskom dobru - dokument ili Butković?
» Tomo kupio Večernji list
» Butković dao otkaz zbog nestale ruske jahte
» Kucamo na vrata zaboravljenih asova: Davor Butković
» Pijani smrad Butković cvili radi Trumpa
» Tomo kupio Večernji list
» Butković dao otkaz zbog nestale ruske jahte
» Kucamo na vrata zaboravljenih asova: Davor Butković
» Pijani smrad Butković cvili radi Trumpa
Page 1 of 2