Još malo uhljeba u Splitu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Još malo uhljeba u Splitu
i normalno da od njih i ne očekuju da išta radeRayMabus wrote:Yoda pa Bože sveti to tamo svoje žene i kćerke zapošljavaju
Pa to bi bila katastrofa da to očekuju, nema mice mace ni večere kad dođem kući
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ili npr žena od jednog glavonje u županiji, zaposlena u jednoj "gradskoj firmi", plačica i staž joj kuri, a ona sirota stalno na bolovanju, žena bolježljiva:))))RayMabus wrote:i normalno da od njih i ne očekuju da išta radeRayMabus wrote:Yoda pa Bože sveti to tamo svoje žene i kćerke zapošljavaju
Gost- Guest
ne samo da fali radnika u turizmu svih profila, nego već ove godine zbog rasta industrije , već ove godine na razini Hrvatske fali nekoliko tisuća radnika u proizvodnji. iduće godine će biti još gore. i to jednostavnih zanimanja , koja opet nisu loše plaćena, koje se mogu brzo naučit i brzo napredovat.
ali ne, trpaj, daj sve daj im još , use-nase-podase
ali ne, trpaj, daj sve daj im još , use-nase-podase
Guest- Guest
a pa šta misliš tko vlada u državi jbtekserks_ wrote:ili npr žena od jednog glavonje u županiji, zaposlena u jednoj "gradskoj firmi", plačica i staž joj kuri, a ona sirota stalno na bolovanju, žena bolježljiva:))))RayMabus wrote:i normalno da od njih i ne očekuju da išta radeRayMabus wrote:Yoda pa Bože sveti to tamo svoje žene i kćerke zapošljavaju
2014-04-11
kserks_ wrote:ili npr žena od jednog glavonje u županiji, zaposlena u jednoj "gradskoj firmi", plačica i staž joj kuri, a ona sirota stalno na bolovanju, žena bolježljiva:))))RayMabus wrote:i normalno da od njih i ne očekuju da išta radeRayMabus wrote:Yoda pa Bože sveti to tamo svoje žene i kćerke zapošljavaju
bila je jedan sa menom na faksu.. koja je upala odmah čim je kerum došao na vlast. odmah ugovor na neodređeno. ono debela vlaška veza.
i Ok,, cura .. bilo je svakakvih situacija.. inače barem je zgodna i lipa.. i desilo joj je sranje.. mislim da joj je umro ili poginuo otac.. neman pojma..otvorila bolovanje, što je i uredu.. šok.. međutim bolovanje se odužilo i odužilo.. nakon 9mjeseci moj je frend susreo na partiju na Hvaru, ova se hvali kako je još na bolovanju i kako prima 75% od plaće(što je veća od medijana za split) i da se ne planira vraćat radit.. i nitko joj ništa ne može.. neznam u kakvoj je sada situaciji
Guest- Guest
trenutno jaše desna frakcija SKH-a.RayMabus wrote:a pa šta misliš tko vlada u državi jbtekserks_ wrote:ili npr žena od jednog glavonje u županiji, zaposlena u jednoj "gradskoj firmi", plačica i staž joj kuri, a ona sirota stalno na bolovanju, žena bolježljiva:))))RayMabus wrote:i normalno da od njih i ne očekuju da išta radeRayMabus wrote:Yoda pa Bože sveti to tamo svoje žene i kćerke zapošljavaju
Gost- Guest
a unutar četiri zida u kućikserks_ wrote:trenutno jaše desna frakcija SKH-a.RayMabus wrote:a pa šta misliš tko vlada u državi jbtekserks_ wrote:ili npr žena od jednog glavonje u županiji, zaposlena u jednoj "gradskoj firmi", plačica i staž joj kuri, a ona sirota stalno na bolovanju, žena bolježljiva:))))RayMabus wrote:i normalno da od njih i ne očekuju da išta radeRayMabus wrote:Yoda pa Bože sveti to tamo svoje žene i kćerke zapošljavaju
Nesmiju prnit od njih
Da su to pravi muški udarili bi šakom o stol i nema radit nego stoj doma i rađaj dicu
2014-04-11
.
Last edited by kserks_ on 14/10/2017, 19:41; edited 1 time in total (Reason for editing : d)
Gost- Guest
evo Mesić dao državnu imovinu na besplatno korištenje 18 godina Titovom sinu..hahahah
nije mali ima di živit, ali nema veze mi smo brali grožde i to vinu dilili okolo kao dar..naš džepar opet briljira...
nije mali ima di živit, ali nema veze mi smo brali grožde i to vinu dilili okolo kao dar..naš džepar opet briljira...
Gost- Guest
Žene vladaju u Hr
Možda Opara nebi nikog ni zaposlio ali rekla žena to mi je od prije mala pa
Ka smi joj reč neću
Ka smi joj reč neću
2014-04-11
RayMabus wrote:Žene vladaju u Hr
Ka smi joj reč neću
što misliš kako brakovi opstaju, tako što se bespogovorno sluša ženu.inače košarica.
Gost- Guest
kserks_ wrote:RayMabus wrote:Žene vladaju u Hr
Ka smi joj reč neću
što misliš kako brakovi opstaju, tako što se bespogovorno sluša ženu.inače košarica.
Pa vrlo rijetko to ide po muškoj liniji direktno
Žene, onda napuni glavu, uvali ga il ju bilo gdje
Radi mira u kući onda on jel
2014-04-11
Eto ti imaš djecu sinu ćeš reč aj bauštelarit a kćerki aj se udaj
A žena neće
A žena neće
2014-04-11
To tako ide
Bit će neka kojemu napunila glavu da bi treće dite ali da bi pare pa eto 55 tisuća kuna za treće djete
Bit će neka kojemu napunila glavu da bi treće dite ali da bi pare pa eto 55 tisuća kuna za treće djete
2014-04-11
razumijem ove vrijedne ljude
pa nije split obican grad
moraju uposliti dodatne djelatnike
zamislite samo kako je to voditi jednog yodu, longija, kserka, moju seku i slicne
nije to laka zadaca
pa nije split obican grad
moraju uposliti dodatne djelatnike
zamislite samo kako je to voditi jednog yodu, longija, kserka, moju seku i slicne
nije to laka zadaca
dijagram-
2015-08-09
kserks_ wrote:evo Mesić dao državnu imovinu na besplatno korištenje 18 godina Titovom sinu..hahahah
Evo velebni drveni dvorac u to, vinogradu
Fakat , jebo crvenu burzoaziju ..
Ovi danas Rasprodali drzavu i sve uzeli sebi kao Privatluk
A titov je vinograd DRZSVNO VLASNISTVO
A ob
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Veliki prosvjed uhljeba u Splitu
» Vuco predstavio program: Splitu trebam kao Americi Trump! Ukinut ću prirez, a plaće uhljeba bit će minimalci. Na Poljud dovodim Metallicu i AC/DC
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» Vuco predstavio program: Splitu trebam kao Americi Trump! Ukinut ću prirez, a plaće uhljeba bit će minimalci. Na Poljud dovodim Metallicu i AC/DC
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
Page 2 of 2