Đeneral Krstičević nije razmišljao o otkazima ili poslodavcima
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Đeneral Krstičević nije razmišljao o otkazima ili poslodavcima
vuksadinare wrote:catabbath wrote:vuksadinare wrote:..tebe svrbi sto mi srbi nisu dragi..i nisu.....ne glasam niti za hdz i sdp niti podrzavam cardak..a ti se jebi slonu bezobrazni lazljivi
Eh neznam tko je tu sad lažov, mene niš ne svrbi, manje više često vas stavljam u isti koš :)
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
jha sam suverenist ti nisi..rekao si i stalno ponavljas europa..europa ugrozena od muslimana ni jednom rjecju nisi spomenuo hrvatska ce biti ugrozena od muslimana a ja jesam...bolo me kurac za pedersku europu kojoj ej najbitnije tkon se s kim jebe po mogucnosto najbolje muskarac sa muskarcem..amencatabbath wrote:vuksadinare wrote:catabbath wrote:vuksadinare wrote:..tebe svrbi sto mi srbi nisu dragi..i nisu.....ne glasam niti za hdz i sdp niti podrzavam cardak..a ti se jebi slonu bezobrazni lazljivi
Eh neznam tko je tu sad lažov, mene niš ne svrbi, manje više često vas stavljam u isti koš :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Na tu temu ja sam još davno bio napisao kako su pravaši izgubljeni u vremenu i prostoru jer dok se oni bore sa partizanima, komunistima i opsjednuti su srbima, Hrvatska će biti natrpana arapima a vi ćete i dalje razglabati o Blaiburgu :)
catabbath-
2015-08-22
istarskuvuksadinare wrote:1)kakvu malu drzavu?Pinochet wrote:vuksadinare wrote:...a po cem je desnica?..sto mrzi muslimane...pa vis da ih sdpovce mrze a ljevica su i napredni.. ...a nek objasni po cem je desnica?..od a do ž..Pinochet wrote:iskreno veći si ti ljevičar or cababbatha. puno veći ljevičar.vuksadinare wrote:
..dobro ti si ljevicar pa ti to duznost
on je po svim više manje paramaterima desničar, i to poprilična čista desnica(ona zapadno/američkog tipa, ne naša čardak). ti si onako , dosta lijevo
1) zalaže se za malu državu.
2)zalaže se za veće ekonomske i osobne slobode
3)zalaže se za privatni sektor i male poreze
4)izjašnjava se ko hrvat, nije sklon multikulturalizmu(aj tu se jedino poklapate)
kako rekoh , po čemu je on ljevičar, kada je po svim parametrima republikanska desnica, možda libertarijanac, ili čak alt-right libertarijanaca(kao onaj peder Milo)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
catabbath wrote:vuksadinare wrote:cat..bus i ti dobil ne bus pobegel
Ja sam već izignorirao nekoliko tih poziva i niš se nije desilo.
kud si prije dobio, a za istru najavljuju tek za konac 2018.
"Na adrese hrvatskih građana počeli su stizati pozivi iz MORH-a za popunu vojne pričuve i odlazak na vojnu vježbu najviše na području Slavonije, ali, kako ističu iz Ministarstva, pozivi će potkraj iduće godine početi stizati i građanima Primorsko-goranske i Istarske županije."
http://net.hr/danas/hrvatska/slavoncima-poceli-stizati-pozivi-za-vojnu-obuku-morh-otkrio-koje-su-jos-dvije-zupanije-na-redu-i-kad-tocno/?utm_source=Facebook&utm_medium=post&utm_campaign=NetSocialFeed
2017-10-06
Noor wrote:catabbath wrote:vuksadinare wrote:cat..bus i ti dobil ne bus pobegel
Ja sam već izignorirao nekoliko tih poziva i niš se nije desilo.
kud si prije dobio, a za istru najavljuju tek za konac 2018.
"Na adrese hrvatskih građana počeli su stizati pozivi iz MORH-a za popunu vojne pričuve i odlazak na vojnu vježbu najviše na području Slavonije, ali, kako ističu iz Ministarstva, pozivi će potkraj iduće godine početi stizati i građanima Primorsko-goranske i Istarske županije."
http://net.hr/danas/hrvatska/slavoncima-poceli-stizati-pozivi-za-vojnu-obuku-morh-otkrio-koje-su-jos-dvije-zupanije-na-redu-i-kad-tocno/?utm_source=Facebook&utm_medium=post&utm_campaign=NetSocialFeed
upsss .... u laži su kratke noge.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Noor wrote:
kud si prije dobio, a za istru
A ženska glavo šta misliš da je ovo bio prvi poziv takve vrste do sada? U zadnjih 10 godina bilo je bar 2 pozova na nekakva postrojavanja, azuriranje podataka i sl. uz prijetnju 5000 kn čini mi se ako se ne odazoveš i nikad niš.
catabbath-
2015-08-22
Nemam radnike pa ne znam kako to ide kad ga pozovu na vježbu?
Poslodavac mu mora normalno isplatiti plaću i doprinose ili što? Zna netko?
Poslodavac mu mora normalno isplatiti plaću i doprinose ili što? Zna netko?
Trinity-
2014-04-17
činilo se da se očituješ na aktualnu temu, zato pitamcatabbath wrote:A ženska glavo šta misliš da je ovo bio prvi poziv takve vrste do sada? U zadnjih 10 godina bilo je bar 2 pozova na nekakva postrojavanja, azuriranje podataka i sl. uz prijetnju 5000 kn čini mi se ako se ne odazoveš i nikad niš.Noor wrote:
kud si prije dobio, a za istru
a ispalo da i ti boluješ od kronične anemije minor
2017-10-06
Naravno da bolujem. Nije to više rezervirano samo za kremu društva.
tome se može doskočiti na način da se na vojne vježbe poziva isključivo zaposlene u državnoj upravi odnosno da ih se digne s bolovanja ili korisnike vojne penzije sa dijagnozom PTS isključivo, da netko ne pomisli da bi digla na vježbu one s jednom nogom ili rukom ili stvarne inavlide.
pa neka vježbaju za državu koje vole...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Forum bi opustošio.kaja wrote:tome se može doskočiti na način da se na vojne vježbe poziva isključivo zaposlene u državnoj upravi odnosno da ih se digne s bolovanja ili korisnike vojne penzije sa dijagnozom PTS isključivo, da netko ne pomisli da bi digla na vježbu one s jednom nogom ili rukom ili stvarne inavlide.
Trinity-
2014-04-17
dragovoljna vojska jedina ima smisla..
ima u mirnodopskom stanju ali ne i u ratnom stanju..jer desetak tisuca profica tesko se moze othrvati napadu izvana em zbog velicine teritorija odnosno kako je hrvatska raspoređena...profesionalne postrojbe su vecinom udarne postrojbe i to u prvom valu nisu predviđene za cuvanje linija i utvrđivanje linija nakon toga..tako je bilo i u domovinskom ratukic wrote:
2015-09-08
jedino moja vojska ima smisla,sve druge su druga ligakic wrote:
dijagram-
2015-08-09
vuksadinare wrote:ima u mirnodopskom stanju ali ne i u ratnom stanju..jer desetak tisuca profica tesko se moze othrvati napadu izvana em zbog velicine teritorija odnosno kako je hrvatska raspoređena...profesionalne postrojbe su vecinom udarne postrojbe i to u prvom valu nisu predviđene za cuvanje linija i utvrđivanje linija nakon toga..tako je bilo i u domovinskom ratukic wrote:
u ratnom stanju će se povećati i broj dragovoljaca normalno, a one linije iza, koje su isto važne će se popuniti i preraspodjeliti drugačije, uvijek ima ljudi koji bi radije vozili kamione ili kuhali čorbe nego ležali na Dinari s puškom..
o boktemazo ..... muški na depilaciju, žene u vojsku. jebote kojih šupaka .... svašta.
ča je život vengo fantazija.
2017-10-12
nisi shvatio..ne moze doc dragovolajc bez prethodne bar kakve takve obuke..cuj ne mozes se vise pouzdati u pedesetogodisnjake makar imali iskustva iz rata..godine,zdravlje...a realno koliko ih mlađih danas od 35 gdoina zna rukovati oruzjem a da ne govorim od onih ispod 30...posto je prije desetak godina uvedena samo profesionalna vojska a nesto prije od 2000-te mogao si slutziti i civilni vojni rok..a kad dođe napad..tesko je vojnika obuciti za par dana..mo's jedino koliko toliko da nauci rasklopiti i sastaviti pusku..i staviti metke u magacinkic wrote:vuksadinare wrote:ima u mirnodopskom stanju ali ne i u ratnom stanju..jer desetak tisuca profica tesko se moze othrvati napadu izvana em zbog velicine teritorija odnosno kako je hrvatska raspoređena...profesionalne postrojbe su vecinom udarne postrojbe i to u prvom valu nisu predviđene za cuvanje linija i utvrđivanje linija nakon toga..tako je bilo i u domovinskom ratukic wrote:
u ratnom stanju će se povećati i broj dragovoljaca normalno, a one linije iza, koje su isto važne će se popuniti i preraspodjeliti drugačije, uvijek ima ljudi koji bi radije vozili kamione ili kuhali čorbe nego ležali na Dinari s puškom..
2015-09-08
vuksadinare wrote:nisi shvatio..ne moze doc dragovolajc bez prethodne bar kakve takve obuke..cuj ne mozes se vise pouzdati u pedesetogodisnjake makar imali iskustva iz rata..godine,zdravlje...a realno koliko ih mlađih danas od 35 gdoina zna rukovati oruzjem a da ne govorim od onih ispod 30...posto je prije desetak godina uvedena samo profesionalna vojska a nesto prije od 2000-te mogao si slutziti i civilni vojni rok..a kad dođe napad..tesko je vojnika obuciti za par dana..mo's jedino koliko toliko da nauci rasklopiti i sastaviti pusku..i staviti metke u magacinkic wrote:vuksadinare wrote:ima u mirnodopskom stanju ali ne i u ratnom stanju..jer desetak tisuca profica tesko se moze othrvati napadu izvana em zbog velicine teritorija odnosno kako je hrvatska raspoređena...profesionalne postrojbe su vecinom udarne postrojbe i to u prvom valu nisu predviđene za cuvanje linija i utvrđivanje linija nakon toga..tako je bilo i u domovinskom ratukic wrote:
o tomu se radi. u domovinskom ratu smo imali velike gubitke i probleme i s onom obukom što smo prošli u jna, a zamisli bez te temeljne obuke u slučaju rata što bi bilo. pičvajz samo takav.
2017-10-12
lako je bilo u DR jer je sve bilo dogovoreno
nadam se da ce i u kakvom buducem biti slicno:)
nadam se da ce i u kakvom buducem biti slicno:)
dijagram-
2015-08-09
...a pogotovo ej bilo stradalih koji nisu odsluzili nikakav vojni rok a javili se kao dragovoljci..pa u pra dana nekakva ubrzana obuka i salji na liniju..narocito je to bilo izrazeno sve do mobilizacije pocetkom 10 mjeseca 1991 godine...pa od mojih pokojnih frendova koji su poginuli mislim iz kvarta od njih pet tri su poginula koji nisu odsluzili vojni rok..i to sva trojica u osmom mjesecu..prijavili su se kao dragovoljci u zng..i imali tjedan dana ubrzane obuke...Kavran wrote:vuksadinare wrote:nisi shvatio..ne moze doc dragovolajc bez prethodne bar kakve takve obuke..cuj ne mozes se vise pouzdati u pedesetogodisnjake makar imali iskustva iz rata..godine,zdravlje...a realno koliko ih mlađih danas od 35 gdoina zna rukovati oruzjem a da ne govorim od onih ispod 30...posto je prije desetak godina uvedena samo profesionalna vojska a nesto prije od 2000-te mogao si slutziti i civilni vojni rok..a kad dođe napad..tesko je vojnika obuciti za par dana..mo's jedino koliko toliko da nauci rasklopiti i sastaviti pusku..i staviti metke u magacinkic wrote:vuksadinare wrote:ima u mirnodopskom stanju ali ne i u ratnom stanju..jer desetak tisuca profica tesko se moze othrvati napadu izvana em zbog velicine teritorija odnosno kako je hrvatska raspoređena...profesionalne postrojbe su vecinom udarne postrojbe i to u prvom valu nisu predviđene za cuvanje linija i utvrđivanje linija nakon toga..tako je bilo i u domovinskom ratukic wrote:
o tomu se radi. u domovinskom ratu smo imali velike gubitke i probleme i s onom obukom što smo prošli u jna, a zamisli bez te temeljne obuke u slučaju rata što bi bilo. pičvajz samo takav.
2015-09-08
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Đeneral lopov Krstičević priča o poštenju
» Da sam na Plenkovićevom mjestu ozbiljno bi razmišljao o ostavci....a sa njim i Petrov
» Vlasti u Federaciji BiH spremaju nove namete poslodavcima u vrijeme pandemije
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Bandić popisuje Tete u Vrtiću i prijeti im otkazima
» Da sam na Plenkovićevom mjestu ozbiljno bi razmišljao o ostavci....a sa njim i Petrov
» Vlasti u Federaciji BiH spremaju nove namete poslodavcima u vrijeme pandemije
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Bandić popisuje Tete u Vrtiću i prijeti im otkazima
Page 3 of 5