ViP Jukebox Vol. 4
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: ViP Jukebox Vol. 4
mora da je pošteno popio kad je to smišljao :)kofein wrote:Podsjetilo me na jedan davni Os rockerski pokušaj osamdesetih, THT band. Nitko osim vođe benda nije znao pravo značenje skraćenice. Nakon raspada sastava i dugih desetljeća šutnje skromno je priznao: Trajno Habanje Tijela
ali za njih ne znam i nisam čula
neva- Posts : 4367
2014-04-12
neve wrote:mora da je pošteno popio kad je to smišljao :)kofein wrote: Trajno Habanje Tijela
ali za njih ne znam i nisam čula
Makaršta, makakvi pit....
p.s.
THT je interna zezancija i nevažan dio povijesti danas svatovskih svirača, a nekad davno avangardnih glazbenika u pokušaju.
Guest- Guest
da, talentiran je i neki drugi coveri mu isto nisu loši.. ali ovo dolje nije on :Dslidingdoorsoperator wrote: Puno bolja verzija u odnosu na original. Odličan glas.
2014-04-12
btw, od Reamonna mi se svidjela samo ova, od onih koje sam čula
dramatična je
dramatična je
2014-04-12
neve wrote:da, talentiran je i neki drugi coveri mu isto nisu loši..slidingdoorsoperator wrote: Puno bolja verzija u odnosu na original. Odličan glas.
Primjetio sam:
https://www.ex-iskon-pleme.com/t25340p300-glazbena-kutijica#1143755
neve wrote:ali ovo dolje nije on :D
To je naravno hard rock s daškom neke vrste countrya (dark, gothic?).
Last edited by slidingdoorsoperator on 27/4/2018, 08:19; edited 1 time in total
Guest- Guest
neve wrote:btw, od Reamonna mi se svidjela samo ova, od onih koje sam čula
dramatična je
Prilično dobra. Inače se generalno ni meni nisu nešto svidjeli. Najjači adut im je pjevač, no ne može se mjeriti s Patrickom koji ima stvarno izvrstan glas.
Guest- Guest
da, nešto kao dark country.. sviđa mi se taj zvuk, tip odlično sviraslidingdoorsoperator wrote:To je naravno hard rock s daškom neke vrste countrya (dark, gothic?).
2014-04-12
neve wrote:da, nešto kao dark country.. sviđa mi se taj zvuk, tip odlično sviraslidingdoorsoperator wrote:To je naravno hard rock s daškom neke vrste countrya (dark, gothic?).
Je, ima nešto i utjecaja bluesa koji doduše može proći i kroz dark country, makar meni više vuče na downtempo.
Blues Saraceno: Evil Ways
Inače se moglo lako primjetiti koliko meni odgovara dark ili gothic odnosno ukupno alt country čak i samo površnim uvidom u Glazbenu kutijicu, a evo što sam stavio jučer
https://www.ex-iskon-pleme.com/t25340p300-glazbena-kutijica#1144994
Blanche: So Long Cruel World
Guest- Guest
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Page 44 of 50